Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 787
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Прави се на готин, държи се готино, нооооо нц, не става. Много се чудя кой от двамата с Блатечки ми е по- смотан. Ако не бяха популярни лица, никога не бих ги забелязала.

# 436
Нелина видях, според мен има някакви корекции по лицето, не ми изглежда добре.
Отделно Мастагарков от Игри на волята с мадама, която май му е гадже. За мен беше неизвестна, но ме информираха ,че е певица.

# 437
  • София
Мая Манолова във Виена, без прическа и грим. Неразпознаваема, докато не си отвори устата. Laughing

# 438
  • София-Младост
Миленита. Много слабичка.

# 439
  • София
Васко Василев на репетиция за ревюто на Кавали пред Александър Невски довечера. Абсолютно феноменален музикант.

# 440
  • При децата ми
Силвия Кацарова, Теди Кацарова, Мими Иванова, Мая Нешкова, Нелина, "Диана Експрес" без Митко Щерев.

# 441
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сами Хосни, жена и деца с количка, в центъра на Неа Перамос.

Последна редакция: чт, 11 юли 2024, 22:55 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 442
  • Бургас
И аз го бях видяла миналото лято с много яка мадама на бар в Сл.бряг.
Нали се ожени!?
Не съм запозната с житието и битието му.
Мацката,не зная коя е и каква му е.
Но от няколко дни кръжи из Бургас и околията му.

# 443
Ами може и да съм ги видяла преди да се е оженил, не помня с точност кога, но беше много красива, особено в сравнение с него. 😁

# 444
Жената на Динко е руса и слаба, заедно са от няколко години и имат две деца. Което не пречи да го засичаме и с други придружителки 😁

# 445
  • София
Жената на Динко е руса и слаба, заедно са от няколко години и имат две деца. Което не пречи да го засичаме и с други придружителки 😁

Явно и на нея не й пречи.

# 446
Юлиан Вергов, Моню Монев и Иван Радоев в църква в едно родопско село.

# 447
Катрин Богданова, собственичката на бранда Collection Cabo. Гримирана на плажа в Созопол с мъж. Изключително надута и антипатична.

# 448
Странно , аз съм ползвала шивашките услуги в магазина , които са страхотни , винаги е била много любезна и усмихната .

# 449
  • София
С Бате Енчо пътувахме заедно в самолет към България. Първо по гласа го познах. 😃 Добре изглежда за възрастта си. Направи ни път с детето, добро впечатление ми остави.

Общи условия

Активация на акаунт