Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 841
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Ненчо Балабанов.

# 451
Джуджи от на Гала кокошарника на концерт.С изгорена перхидролена  коса, тъмни очила,търсеща внимание.

# 452
  • София
Джуджи от на Гала кокошарника на концерт.С изгорена перхидролена  коса, тъмни очила,търсеща внимание.

Да, много тегаво е да си около нея по време на събитие. Ние още преживяваме един театър от преди 2 месеца.

# 453
Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов на терминал 2 летище София.

# 454
  • Sofia
Поли Златарева - супер, както винаги и  в поведение, и във външен вид и Ева Кикерезова с две от децата. Не знам дали е естественото й поведение на Кикерезова да бъде префърцунена в неформална обстановка или съм уцелила да я видя в такъв момент, но прави впечтление. Иначе безупречна във въшния си вид, който е достатъчен, за да бъде забелязана.

# 455
# 456
  • Sofia
Елена Петрова днес. Приятно впечатление ми направи, елегантна и чудесно изглеждаща.

# 457

Може ли някакви подробности? Много го харесвам.

# 458
Правеше репетиция в Кабана до НДК, явно вечерта щеше да пее там. Рус, със супер широки дънки и не пееше много добре на живо, а и в други аранжименти му бяха песните

# 459
Михаил Билалов. Топ е!

# 460
Доктор Емилова и Йордан
Кърджилов на Боровец.
Диригента много готин,
а Емилова доста остаряла.

# 461
Доктор Емилова и Йордан
Кърджилов на Боровец.
Диригента много готин,
Да не е Камджалов?

# 462
Камджалов е.

# 463
  • Deutschland/HE
Д-р Емилова е всяко лято на Боровец, там се мести клиниката и до края на август. Преди бяха в хотел Боровец, но от 10тина години са в друг.

# 464
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Доктор Емилова и Йордан
Кърджилов на Боровец.
Диригента много готин,
Тя е на около 80 години все пак Simple Smile Майка ми на 60 + изглежда по зле от нея.

Общи условия

Активация на акаунт