Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 794
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Д-р Георги Стаменов и съпругата му, на представление на Мариус, на Античния театър. Близки ни бяха местата, скромни и възпитани, а Мариус е магия. 🥰

# 526
  • Пловдив
Не съм я видяла лично, но беше качена снимката в на Евгени Минчев профила.
Асдис Ран - Толкова беше миловидна, много я харесвах, сега ми прилича на много застаряла леля в опит да прилича на Мерилин Монро, а същност е гротеска. Не знам пипала ли си е лицето, лоша прическа ли, но не прилича на себе си

# 527
Може и да го е пипала, но северните народи са красиви само като много млади. И мъже, и жени Лично мое впечатление.

# 528
Напълняла е. Изглежда си на годините - 45.

# 529
Жана Б., снощи в Слънчев бряг.

# 530
Жасито на плажно парти. Не може да родиш 4 деца и да имаш такова тяло. Не е честно Close

# 531
Аз миналото лято я видях , бременна сигурно в 8-9 месец , направо се почувствах глиган в анцуг.

# 532
Жасито на плажно парти. Не може да родиш 4 деца и да имаш такова тяло. Не е честно Close
А били сме заедно май. 😀
Аз пък не разбирам защо се анимира така на сторитата - не е грозна в никакъв случай.Не разбирам тази нужда.

# 533
Асдис Ран - Толкова беше миловидна, много я харесвах, сега ми прилича на много застаряла леля в опит да прилича на Мерилин Монро, а същност е гротеска. Не знам пипала ли си е лицето, лоша прическа ли, но не прилича на себе си
Често се случва с жени типаж руса до бяло, много тен, силен грим и силно изскубани вежди. Например Памела Андерсън. Само разлика малка, че Памела не е напълнявала май с годините.

# 534
  • Бургас
Това Жана Бергендорф ли е?🤔
Тя ли има 3-4 деца?🤔🤔

# 535
Това Жана Бергендорф ли е?🤔
Тя ли има 3-4 деца?🤔🤔

Тя е. Има един син, но той не живее с нея.

# 536
  • Пловдив
Жана е на последната снимка, но тя има 1 дете.
Жаси от "Сделка или не" има 4.

# 537
  • София
Жана бременна ли е?

# 538
Не, откакто качи килограми в следствие на алкохол и наркотици, не успя да си върне формата от X-фактора

# 539
Не съм я видяла лично, но беше качена снимката в на Евгени Минчев профила.

Прилича ми на Лепа Брена.

Общи условия

Активация на акаунт