Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 790
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
В Х Фактор беше много яка мацка Жана, но сега.... Потресаваща е просто!
Асдис също!

# 541
Асдис Ран се е докарала като народна певица с тая прическа, все едно някаква китка си е забола от едната страна, много ретро изглежда и няма грам сексапил от жената, която беше.

# 542
Не бих я съдила толкова строго. Преди около година- две сина и се разболя нещо онкологично. Дано детето и е вече здраво.

# 543
  • софия
Илиана Беновска. Изглеждаше покъртително клето - провиснала жълта коса, заваляно долнище на анцуг. Ако не говореше, нямаше да предположа, че е тя.

# 544
Лъжа ли се или някога жълтата преса спрягаше Асдис Ран и Ицето Стоичков?

# 545
Илиана Беновска. Изглеждаше покъртително клето - провиснала жълта коса, заваляно долнище на анцуг. Ако не говореше, нямаше да предположа, че е тя.
Какво се е случило с тази толкова пробив на журналистка? Stuck Out Tongue Winking Eye

Моню Монев видях

# 546
  • Пловдив
sigma, не ѝ следя живота и не съм наясно за заболяването на детенцето - дано днес е здраво и болестта е в миналото.
Дори наскоро говорихме с мъжо, че я харесвам и той пък ми я показа в клипчета за възрастни. Все тая, в миналото наистина ми беше много симпатична и чаровна.

# 547
Белослава. Бях канена на градинско парти в къщата на познат и тя му е приятелка и пееше там. Много земна и чаровна. Говореше си с всички съвсем приятелски и ми хареса колко приятен човек е на живо.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 08:03 от Annellie

# 548
Белослава земна? Не, голяма лицемерка е, а и във форума съвсем е недолюбвана след като я хванаха да кара пияна

Стефка Костадинова с приятели видях

# 549
Белослава земна? Не, голяма лицемерка е, а и във форума съвсем е недолюбвана след като я хванаха да кара пияна

Стефка Костадинова с приятели видях

Аз говоря за личната си среща с нея. Не зная вие какви отношения имате помежду си и дали се познавате.

# 550
И аз съм я срещала преди 10тина години на едно събитие, и мнението ми хич не е положително. Доста надменно се държа.

# 551
Като съм гледала Белослава на интервюта по телевизията, беше надменна и високо самочувствие. Отделно не харесвам песните й. Всяка песен звучи по същия начин.

# 552
  • Бургас
Орлин Горанов отново!

# 553
  • София
Сем. Плевнелиеви (с момченцето Йоан и майката на Деси) в по-висок клас ресторант на Атон. Хапнаха и тръгнаха. Детето е прекрасен рус сладур на 5-6, Деси с обичайните букли. От екипа ги познаваха и се здрависаха. Естествено бяха разпознати Simple Smile Няма да кажа името на ресторанта Simple Smile

# 554
Димитър Бербатов в   "  Оазис бийч ризорт " . Направи мачле с децата на плажа  вчера  привечер и после се снима с всяко 1 от децата, включително и с моя 4 годишен внук. Много слаб и строен, младолик в лице, без грам бръчки  -- изглежда като на 25 - 30, а в действителност е на 43. Много поддържан и се държа френдли с децата,  а родителите им ги снимаха по време на мача.

Общи условия

Активация на акаунт