Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 034
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Видях Део в с.Баня. Никога не съм му била фенка, но решихме да спрем и попитаме за снимка. Държа се изключително любезно. Подаде ни ръка първо да се запознаем, след снимката ни благодари за вниманието. Останах впечатлена от възпитанието му.
Пак в Баня в хотела, в който бяхме отседнали беше и Ричард Алибегов, но впечатления от него нямам.

# 301
Захари Карабашлиев днес в Столична библиотека

# 302
  • Sofia
Стефан Щерев, отново. Една пресечка време, вървейки почти един до друг, установих, че нямам обяснение защо ми е все така неприятен.

# 303
Орлин Павлов пред мен на опашката в квартален магазин.

# 304
Стефан Щерев, отново. Една пресечка време, вървейки почти един до друг, установих, че нямам обяснение защо ми е все така неприятен.
Антипатичен е. А уж актьор, пък и водещ, но си е анти

Лиляна Боянова снимаше някакъв каш пред сградата на ЕС на Раковска

# 305
Валерия Велева в мол Парадайз.

# 306
  • София
Божинката. Първоначално не го разпознах, добре че ММ ми каза кой върви към нас. После се разминах с него на метър, ами доста немъжествен ми се строи, с тесни раменца (по-малки от моите, а аз далеч не съм плувкиня), на  ръст колкото мен. Поне не се боядисва.

# 307
Соломонон Паси на представянето на книгата на покойния Максим Минчев.

# 308
Иво Карамански в Лидл

# 309
Александър Томов сутринта в района на Халите, а преди малко Нойзи в тролей 2. Изненадах се много да то видя сред плебса и беше без очила.

# 310
Александър Томов сутринта в района на Халите, а преди малко Нойзи в тролей 2. Изненадах се много да то видя сред плебса и беше без очила.
Сигурно пак е пил,но вече ползва градския транспорт.

# 311
Изтриха ме, а аз исках да допълня, че в едно малко магазинче Красимира Казанджиева видях.
За годините си изглежда супер!

# 312
  • София
Взели са му книжката на Нойзи, остават му такситата и ГТ като вариант за придвижване.

# 313
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Взели са му книжката на Нойзи, остават му такситата и ГТ като вариант за придвижване.
Може да си наеме кола и шофьор?

# 314
  • София
Може по принцип, но съм останала с впечатлението, че не може да си го позволи.
П.П. Изтрили са предходните коментари за този "майстор на словото". Close

Общи условия

Активация на акаунт