Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 026
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Прочетох новина по-късно, че днес му е било делото в съда, покрай който минава гореспоменатия номер тролей. Но пък не беше с дрехите, с които беше на снимката към статията, та може и да не съм видяла него.

# 316
  • София
Иво Танев днес в мола. Някакви хора го заговориха, той много учтив и спокоен. Заприказваха се даже. Чувам, че бил много як водещ на сватби и разни събития

# 317
  • Sofia
Азис в мъжка компания. Ако не знам кой е и го видя по тъмно, вероятно ще се постарая да го заобиколя отдалеч.

# 318
Азис в мъжка компания. Ако не знам кой е и го видя по тъмно, вероятно ще се постарая да го заобиколя отдалеч.
И ще си прибера портмонето и телефона, да не ми ги дръпне.

# 319
  • София
Това пък защо?
Пътувала съм с него в самолет, той до прозореца, аз до пътеката.
Съвсем нормален ми изглеждаше. Седеше си кротко, дрема по време на полета. Като кацнахме не бързаше да става, изчакахме да се източи тълпата. Е, едричък, черничък, космат, но много възпитано се държа докато излезем от Т2.

# 320
Днес на събитие Евгения Джаферович, много свежа и сякаш доста отслабнала.
Отделно от нея на същото място Ники Кънчев. И той много слаб, по-висок от на екран.
Пак на същото място Поли Недкова и Виктор Стоянов. Симпатяги са.

# 321
  • София
Вчера една от Алесите (тази, която наскоро роди) с мъжа си и двете деца (бебето в модерна марка количка) . Беше облечена изцяло в техните си дрехи - потник и дънки. Много слаба за наскоро родила, как го правят тези жени не знам. Седнаха да вечерят в луксозен ресторант.

# 322
  • Наблизо
Е как ,не ядат и бременни и правят секцио в 8мия месец.

# 323
Това, че раждат в 7 и 8 месец са народни легенди.

# 324
В петък видях Надежда Нейнски и съпруг из уличките около Витошка. Много хубаво усещане ми оставиха. Държаха се за ръце, спокойно си говориха, тя беше се дегизирала с шапка и очила, но се разминахме и ги познах

# 325
  • Пловдив
Не е чудо невиждано. Седмица след раждането на дъщеря ми тежах толкова, колкото и преди да забременея. Качих 9 кг за цялата бременност. Родих нормално 7 дни преди термин. Гладна не съм стояла. Не съм спортувала. Не е невъзможно.

# 326
  • Наблизо
Дейзъл,говоря каишки и само от собствени наблюдения,но като жената е с нормално телосложение или +,по-нига да си го представя.
Но тези силиконови кукли като Палуна и Алесите ,са с бодимас индекс 14 сигурно.

# 327
Семейство Батинкови.
Незабележими, ако не се бяхме разминали на един тротоар, нямаше да ги отразя.

# 328
  • София
Преди известно време депутатчето Тошко Йорданов в стил " Ти знаеш ли кой съм аз и какво ще ви се случи?". Joy

# 329
Преди известно време депутатчето Тошко Йорданов в стил " Ти знаеш ли кой съм аз и какво ще ви се случи?". Joy
Е, сега се изкачи още една стълбичка, тоз смелчага. Колко ли ще плаща на С Т?

Общи условия

Активация на акаунт