Знаете ли кого видях - 44 тема

• 131 064
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Джуджи ми е забавна, най-вече като започне да се кикоти, някак ме разсмива. Създава ми усещане за безгрижна жена и "над нещата".

# 586
  • София
Вчера Петър Дочев мина с колело пред спирката, на която чаках тролея. Много добре изглежда.

# 587
  • София
Евгени Минчев, приятелката на Явор Бахаров( не и знам името), Черепа, Джуджи и мъж. Всички отделно един от друг и в района на Оборище и Сан Стефано.

Черепа сам ли се разхождаше?

# 588
  • София
Е той не е ли под домашен арест?

# 589
  • София
Очевидно не е, и аз съм го засичала лятото в заведения около Оборище с други хора (видимо нямаше охрана, поне не и на неговата маса).

# 590
Глория в Слънчев бряг, шофираше бял Lexus.

# 591
С охрана няколко човека.

# 592
Милена Маркова- Маца. Напълняла ми се стори, а винаги е била много слаба

# 593
Милена Маркова- Маца. Напълняла ми се стори, а винаги е била много слаба

Милена живееше в нашия квартал, често я засичах с дружката й Неве в едно заведение, близо до вкъщи.
От доста години не съм я засичала, най-вероятно се е преместила другаде.
Никога не съм я възприемала като актриса.

# 594
  • София
Маца живее в Банишора.

# 595
Орлин Павлов в МОЛА на Стамболийски. Симпатяга и на живо. Пак там Даниел Петканов. Снимаше нещо с няколко момичета. Мислех, че е висок.

# 596
Орлин Павлов в МОЛА на Стамболийски. Симпатяга и на живо. Пак там Даниел Петканов. Снимаше нещо с няколко момичета. Мислех, че е висок.

Не е ли висок Даниел? Та той трябва да е около 1.9-2 метра.

# 597

Не е ли висок Даниел? Та той трябва да е около 1.9-2 метра.
И аз така мислех.

# 598
  • София
Със сигурност е над 190 см, виждала съм го на живо, както се виждаше и колко по-висок е от Алексадра Богданска - тя е около 185 см и само на много висок ток беше колкото него.

# 599
И аз съм им виждала снимки с Алекс, тя е 180+, и дори и с високи токчета той пак стърчи над нея.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 сеп 2024, 19:18 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт