Знаете ли кого видях - 44 тема

• 130 932
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Дара пред The Mall. Шармантна, впечатляващи външен вид и облекло, привлича, но и търси погледите.

# 676
Дара от журито на "Гласът на България" ли имаш предвид? Нали има още една Дара.

# 677
Току що Ал Бано в хотел Димят във Варна.

# 678
  • София
Дара от журито на "Гласът на България" ли имаш предвид?

Да, нея.

# 679
  • Враца

Супер! Много го харесвам!
Концерт ли ще има или е на почивка?

# 680

Супер! Много го харесвам!
Концерт ли ще има или е на почивка?
Не знам. Аз съм за малко във Варна.

# 681
  • Пловдив
Дара пред The Mall. Шармантна, впечатляващи външен вид и облекло, привлича, но и търси погледите.
Този бюст определено търси погледи. То вече фолковете не са толкова "надарени".

# 682
  • Sofia
Вчера адвокат Биляна Тончева (една от богините при Нели). Много ниска, пухкава и розова. Днес - Карина Караньотова, на която ми се стори доста дебел, освен дрезгав гласа, но може и защото връхлетя доста превъзбудено и шумно на мястото, на което бяхме.

# 683
  • на последния етаж
Цанка Николова по бул. "Шипченски проход".

# 684
Диана Алексиева

# 685
Албена Михова, късно вечерта на Раковски, до Хепи. Много е сладка!

# 686
Бербатов
Севда Шишманова, много се зарадвах да в видя след катастрофата
Радина Кърджилова и гаджето на кафе. Тя пак ръкомахаше и говори оживено, а той слушаше Rolling Eyes

# 687
  • София
Бях на представление с Йоана Темелкова и Владо Михайлов. По принцип много постановки гледам и не пиша кого съм видяла, обаче те през половината време буквално играеха пред мен пред сцената и мисля, че се брои. 🤣
Йоана имаше рожден ден и мъжът и Мартин Гяуров също се качи на сцената да я поздрави. После го видях и в заведението до театъра.
А също така се оказа, че през цялото време съм стояла до Влади от "Точно с Влади", но въпреки че съм гледала много негови клипове не го познах. 😃

# 688
Аз няма да забравя никога първата си среща със Влади Михайлов и Йоанна  Темелкова !! На осми март за първи път гледах представлението " Аз И Ти Преди Ние "  , със братовчедка ми която е от София както си влизаме в залата , аз нещо си оправях ципа на раницата чувам познат глас , който само казва "Здравейте " и както погледнах нагоре и го видях Влади Михайлов 😍😍 ( как не скъсах ципа на раницата не знам ) . Казвам ви буквално сърцето щеше да ми изкочи !! Гледах представлението и страшно много ми хареса , и само както разбрах че ще го правят във моят град и си казах , трябва да го видя пак !! Не само че го гледах ,но този път получих снимка и автографи от тях , много мил спомен който буквално виждам всеки ден , със закачени снимки на стената  в моята стая , както и автографите !! Останах впечатлена освен че са страшно талантливи,  са и супер готини , земни и човечни !! Съветвам ви хора ако сте им фенове , отидете да гледате постановката . Сигурно ще ви хареса . 💗💗 П. П ето ви снимките и автографите , който получих от тях.  😊😊☺️☺️ Леле леле като си погледна снимките особенно със него как съм се олезила като идиот 🤪🤪😁😁 тази усмивка едва ли ще мога да я докарам пак . Но какво да ви кажа този мъж ако пред екрана ми е харесал , то на живо е уникално красив 😍😍 !! Йоанна на живо също е много красива . 😊😊

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:03 от Жасмина 94

# 689
Кристалина Георгиева видях току що. Пазарува в Декатлон, елегантна, свежа и приказлива. Вниманието ми беше привлечено от охраната.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 16:41 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт