Набор 2003 - 2

• 31 577
  • 363
  •   2
Отговори
# 360
Не се притеснявайте, явно не са срещнали ”техния" човек. И това ще се случи!

# 361
Не се притеснявайте, явно не са срещнали ”техния" човек. И това ще се случи!
И аз мисля същото. Пък и за къде да се разбързват, само на 22 години са.

# 362
Ама ето аз св събудих преди малко, че през нощта пак не спах, ми той в 9 е излязъл. Прибрал се е само да дремне и да си вземе каквото му трябва и е навън. Аз му писах какви са плановете за днес - ами каквито ги направиш маме, всичко може да првиш - може дв сгъваш пране, да чистиш, да пазаруваш 😝😝😝 даде ми зелена светлина.

Иначе и аз смятам, че са млади, щом се чувствам добре, значи всичко е наред Simple Smile

# 363
  • София
Здравейте Simple Smile
И аз да драсна няколко реда за Сашето. Тази година е последна в Академията. Предстои кино семестър, който ѝ е много интересен. После ще мисли каква магистратура иска да прави и къде. Има различни възможности за това.
РаботИ около година и половина в Театър 199 като разпоредител. Лятото напусна и тази учебна година няма да работи, ще се отдаде изцяло на работата в Академията, защото творческите професии изискват спокойствие и време, за да не се загубва вдъхновението. Участва в проекти когато има възможност и така...
Гадже няма още, но тя е трудна в допускането на хора близко до себе си. И този момент ще дойде. Надявам се да намери добро момче, с което да се разбира и да е щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт