Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 396
  • 685
  •   1
Отговори
# 120
Косъмчетата изглеждат тъмни, вероятно ще има ефект. Опитвай се за заобикаляш бенките или да ги замажеш с бял молив. С фотоепилатора се постигат трайни ефекти, не просто бръснене през месец. Ще видиш резултат след поне 3-4 процедури. Светкаш се на обръснати участъци. (важно е, за да има ефект)

# 121
На интим аз се отказах точно защото ми е по-тъмна кожата там и трябва да работя на ниска степен, ако изобщо. И ефектът е много незадоволителен при мен, до степен да не си струва занимавката. Че те са едни йога стойки за там... Grinning
За такава малка зона може и да си струва да отидеш на лазер, те ще те видят и ще те консултират, ще си кажат дали могат да направят нещо за теб. За крака или ръце е по-скъпичко но за малките зони според мен си струва ако имаш възможност. Особено за интим, където и се работи трудно върху себе си.

# 122
  • Варна/Благоевград
Косъмчетата изглеждат тъмни, вероятно ще има ефект. Опитвай се за заобикаляш бенките или да ги замажеш с бял молив. С фотоепилатора се постигат трайни ефекти, не просто бръснене през месец. Ще видиш резултат след поне 3-4 процедури. Светкаш се на обръснати участъци. (важно е, за да има ефект)
Всъщност от светкавицата изглеждаха сякаш по тъмни ,на живо са по скоро така

# 123
Извинявай, ама за тези косми не си струва занимавката. Минаваш ги с обикновен епилатор в началото на лятото и после чак другото. При мен на ръцете са така в момента (насвяткани са с фото, но на тези светлите не действа) и точно така процедирам. Тъмните вече ги няма благодарение на фотоепилатора.

# 124
При мен такива си врастват като стой та гледай, на бедрата и на ръцете са ми такива тънки и не особено пигментирани. На ръцете съм ги оставила намира че иначе е здрав пръст да си вържа, на бедрата бръсна. Моите хич не са малки (бедрата, не космите Grinning) и занимавката с фотоепилатора за съмнителен резултат... правила съм го, но трудно се навивам и не ме държи дълго Grinning
Виж на подбедриците ги уморих много бързо с фотоепилатора, по-бързо от броя процедури в упътването дето не са всеки стига. Но там са малко по-плътни и с повече пигмент. Така де, бяха, те сега са по 3-4 косъма на крак точно там.

# 125
За такива фини и светли косми не си струва.Не мисля, че нещо ще се случи.

# 126

Момичета, на някоя от вас изглежда ли ето така главата на фотоепилатора? Пробвах да забърша с кърпичка, нищо. Чудя се проблем ли е, дефект ли е, нормално ли е..

# 127
Опитай с влажна кърпичка. Аз моя го чистя след всяко ползване и често има по няколко подобни петънца след ползване.

# 128
  • София
Здравейте, обмислям от известно време закупуването на фотоепилатор за зоните, минати по 6-7 пъти лазерна епилация. За жалост не всички са повлияни, както бих искала и не знам дали има смисъл да ходя повече. Искам да продължа с фотоепилатор и имам няколко въпроса, предварително се извинявам, ако са зададени вече, не мога в момента да изчета всички 5 предходни теми.

1. Има ли някой, на когото вече са му свършили импуслите - не мога да добия представа чрез броя, даден на продуктите. 250 000 и 450 000, съответно. Загледала съм Филипс.
2. Има ли някой с подобна стратегия- лазерна и после поддръжка с фотоепилатор?

# 129
Най-добрата стратегия. Ако от лазерната са унищожени на 90%, с поддържащи процедури с фотоепилатор ще ги махнете почти на 100%.

# 130
И аз съм на същото дередже и се чудя дали да спра да ходя, за да продължа с фотоепилация. Преди време бях пробвала с него в зоната на триъгълника, но нямаше никакъв ефект и не знам дали няма само да прецакам нещата.

# 131
За съжаление няма 100% гаранция,  индивидуално е. Както съм писала и по-назад, при мен са почти напълно премахнати космите, при положение и че не съм особено старателна, т.е. поддържаща процедура правя веднъж в годината....
Само с фото, лазер не съм пробвала. Преди имах много и тъмни косми.

# 132

Момичета, на някоя от вас изглежда ли ето така главата на фотоепилатора? Пробвах да забърша с кърпичка, нищо. Чудя се проблем ли е, дефект ли е, нормално ли е..
Така става, когато се "опърлят" космите.☺️ Трудно, да не кажа даже невъзможно за почистване. Нормално е.

# 133
  • София
Най-добрата стратегия. Ако от лазерната са унищожени на 90%, с поддържащи процедури с фотоепилатор ще ги махнете почти на 100%.

Не са. На подмишници около 80% след 10 процедури. На бедра са може би 60-65%, но са модифицирани в мъховидни.

Знам, че много зависи от височина и дебелина на човека, но сигурно има брояч на импулди, може ли някой да ми каже горе- долу колко отиват за цели крака, за подмишници, за ръце. И т.н., схванахте идеята.

# 134
Лазерната про е по-силна и ефективна от домашното фото. Ако не са унищожени на 90% не съм убедена, че фотото ще се справи. Но пробвайте, така или иначе ще ви е нужен фотоепилатор за поддържащи процедури.

Общи условия

Активация на акаунт