Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 357
  • 685
  •   1
Отговори
# 675
Не ми се отваря да ги търся- но да е кабел и две приставки, толкова ти трябва, вече си гледай цената.Всички уреди на Филипс работят по един и същи начин.

# 676
Здравейте,
Искам да Ви попитам – правя си фотоепилация с домашен фотоепилатор. Реших да отида на професионална процедура в студио за по-добър ефект. Въпросът ми е: колко дни преди да отида в студиото не трябва да съм се светкала вкъщи?

# 677
Защо смяташ, че ефектът ще е по-добър? Иначе 2 седмици.

# 678
Защо смяташ, че ефектът ще е по-добър? Иначе 2 седмици.
Не знам, мисля, че там процедурата ще е с по-голяма „мощност“ и може да има по-голям ефект. Вие ще кажете – заслужава ли си?

# 679
Не съм ходила в студио, но не виждам причина ефектът да е по-добър или по-лош. Или ти действа, или не. Зависи от кожата и космите, не от студиото. Като имам домашен фотоепилатор, не бих си причинила ходене другаде.

# 680
В студиото пак ли IPL ще е или лазер? Ако е първото, не виждам много смисъл и аз.
Но каквото е да решиш, най-добре с тях се консултирай на място, тук една ли да има много точно с такъв опит.

# 681
Аз гледах някакъв Диоден лазер в студиото.
Вие какво мислите?Заслужава ли си или да продължавам с домашния?

# 682
Не мога да кажа, понеже не те познавам и не си казала нищо за това колко процедури си направила и какъв резултат имаш.

# 683
Мъж съм,целта ми е да направя на гърдите си процедурата.Целта е да има повече ефект и за по-дълго време.

# 684
Нямам идея, но не би трябвало да няма ефект, ако кожата е светла, а космите тъмни. Ако си решил, няма лошо да отидеш и в студио.
Фотоепилацията е с траен резултат при повечето, които са направили основните процедури.

# 685
  • София
По-скоро загрява. Тук бяхме смятали, че при ежемесечно използване ще ти стигне за 20 г.

200 хил. импулса, средно по 1000 щраквания на процедура (много е дори това) ще ти стигне за 200 процедури. При средно 9 процедури годишно (през 6 седмици) това са 22 години. Отделно, че след пълния ефект на опадане на космите изобщо не се щракаш често. Аз лично веднъж годишно като се присетя за поддържаща процедура.....
Сигурно си писала назад, извини ме. Но знам, че при теб имаше много добър ефект и исках да попитам - правила ли си лазер преди това и след курса от през 6 седмици си видяла значителна разлика?

Общи условия

Активация на акаунт