Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 405
  • 685
  •   1
Отговори
# 150
И на мен това ми е основно чудене, между другото. Имам 5 процедури на лазер на краката и ефекта беше уау, лятото ги спрях и пак почнаха да се появяват косми, но са светли.

И понеже искам да спестя някой-друг лев се чудех дали да не си продължа с един курс с фотоепилатора.

На подмишниците съм много доволна от базовия модел на Лумеа-та. Мисля и ръцете да си мина, аз там ги махам с крем и без това.
На каква степен го използвате? При дъщеря ми не видяхме никакъв ефект, но го включвахме на 2- ра степен.

# 151
Ефектът се вижда след минимум 4 процедури през две седмици. Аз го ползвам на 5та степен. 2ра ми се струва ниска.

# 152
Момичета, понеже вече е краят на летния сезон, колко време след последното излаганe на слънце трябва да изчакам, за да започна отново с процедурите?
Зависи и колко тен имаш, че той също те ограничава. Ако си като мен просто да ставаш "тъмнобяла" Joy не е страшно, но със сериозен тен има шанс за изгаряне.

# 153
Тези дни ще пробвам колко "тъмнобяла"😆 съм според фотоепилаторът. Ей така от любопитство. Имам тен определено, но вероятно за доста хора това е просто нормалният цвят на кожата им, та ми е любопитно.🙂
Какво правим по време на МЦ- можем ли да святкаме в зоната на подмишниците примерно? Или святкаме преди/след МЦ?

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:39 от dolce miele

# 154
На повечето хора не мисля че би им пречил цикълът, сигурно има единици които стават сууупер чувствиителни но иначе не виждам какво ще те бърка.

# 155
Правила съм и по време на МЦ, и след хващане на тен - няколко дни изчаках, но бях изгоряла - нямаше проблеми.

# 156
И на мен това ми е основно чудене, между другото. Имам 5 процедури на лазер на краката и ефекта беше уау, лятото ги спрях и пак почнаха да се появяват косми, но са светли.

И понеже искам да спестя някой-друг лев се чудех дали да не си продължа с един курс с фотоепилатора.

На подмишниците съм много доволна от базовия модел на Лумеа-та. Мисля и ръцете да си мина, аз там ги махам с крем и без това.
На каква степен го използвате? При дъщеря ми не видяхме никакъв ефект, но го включвахме на 2- ра степен.

На 3 или 4.

На мен това ми беше и идеята първоначално, да мина един курс с лазер и после поддръжката с фото. Дано хване на тия изсветляли косми

# 157
А, ако е само до лични възприятия за болка/чувствителност по време на МЦ добре. Ще си святкам спокойно.🙂

# 158
Здравейте! Вероятно сте обсъждали, но нямам време да изчета всички теми,та въпросът ми е-има ли подходящ фотоепилатор за цял интим или всички са подходящи само за бикини зона?Извинявам се, ако въпросът ми е глупав, но съм пред дилема дали да отида на лазерна епилация или да си купя домашен фотоепилатор... Освен това, ако има жени, които са си правили епилация в салон и вкъщи-съпоставим ли е ефектът при двата метода?
Благодаря предварително!

# 159
Специално за интим и мишници препоръчвам лазер. Там най-бавно и трдно се повлияват, за мишниците сигурно повече от година редовно ползване имаше нужния ефект. За останалата част от тялото фотоепилатора е супер.

# 160
Специално за интим и мишници препоръчвам лазер. Там най-бавно и трдно се повлияват, за мишниците сигурно повече от година редовно ползване имаше нужния ефект. За останалата част от тялото фотоепилатора е супер.

A за мишници поне имаше ли ефект с фотоепилатор след година? Че засега при мен е малък. 4 месеца се цъкам.

# 161
Вероятно е индивидуално. Аз съм с -50% окосмяване на подмишниците след три процедури през две седмици.

# 162
Индивидуално е, много. Писала съм неведнъж и тук, при мен краката се повлияха даже с по-малко процедури от препоръчваните, а подмишниците никога не постигнах такъв ефект на тях, дори и след много повече. За интим пък изобщо не искам да отварям дума, но ще го отдам на по-пигментираната кожа там и на това че и космите ми не са от най-тъмните по принцип, явно не е достатъчен контрастът в тази зона.

# 163
При мен подмишниците се повлияха много още след няколко процедури. Изобщо нямам косми там, макс 2-3 някакви. Правя поддържаща веднъж годишно, когато се сетя.

# 164
На мишниците имам лазерна отпреди 5-6 години, не съм ходила нито веднъж на поддържаща процедура след това и имам буквално 5 косъма,които растат супер бавно. За интим обмислях да си купя фотоепилатор, понеже би ми било неприятно да отида на лазерна епилация за тази зона, но явно ще трябва да се престраша. Още веднъж-благодаря за отговорите.

Общи условия

Активация на акаунт