Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 408
  • 685
  •   1
Отговори
# 165
Специално за интим и мишници препоръчвам лазер. Там най-бавно и трдно се повлияват, за мишниците сигурно повече от година редовно ползване имаше нужния ефект. За останалата част от тялото фотоепилатора е супер.

A за мишници поне имаше ли ефект с фотоепилатор след година? Че засега при мен е малък. 4 месеца се цъкам.
има, да, но пак си растат няколко тънки косъмчета. Може би с лазер щях да имам по-добър ефект.

# 166
На мен това да останат наколко тънки косъмчета си ми звучи като много добър ефект... Нереално ми се вижда да се очаква да не остане нито един косъм. Може и да има такива късметлийки, но определено не е норма. Все нещо остава, вече при кого колко е отделен въпрос.

# 167
Нямам премахване на 100% на космите с нито един метод.На места става светъл мъх- това де брои за успех.

# 168
Фотото не влияе на светли косми. Затова, ако са останали само такива, значи има ефект.

# 169
Здравейте!

Използвам Philips Lumea 7 000 от година и нямам кой знае какви резултати. Да, окосмяването е по-малко, но все още не пропускам процедурата си всеки месец, за да загубя и малкия резултат, който имам.
Степента на комфорт е средна, не мога да го използвам на максимална степен, тъй като съм с чувствителна кожа и изпитвам дискомфорт. Случва се да се забавя с ден-два, но не мисля, че това е определящо за резултата.
Бихте ли ме посъветвали за техники и тънкости, с които да подобря резултатите си.

# 170
Пробвай на 5та степен. Друго не знам какво може да е. Космите трябва да са тъмни, кожата да е без тен или с много лек.

# 171
Поприпцип процедурите с Филипс са на две седмици, ако ги правите веднъж в месеца може би щ е по бавен резултата.

# 172
Веднъж на месец препоръчват поддържащите да са, след като е постигнат какъвто ефект ще се постигне с третирания през 2 седмици. Поне такъв спомен имам че пишеше, признавам си че скоро не съм гледала тяхно упътване. Май повечето ни домързява да ги правим стриктно всеки месец после, ама това вече е друга тема Grinning За себе си мога да потвърдя със сигурност Grinning
Където съм постигнала добър ефект (при мен само на краката), мога и пез доста по-дълго време и пак си се задържа ефектът. Където не съм... няма и да постигна тепърва, според мен.

# 173
Фотоепилаторът по упътване се ползва -1 път месечно , след като се достигне задоволителен ефект през 2седмици.

# 174
То е така, ама ти колко души познаваш дето наистина продължават с години всеки месец тая досада? Аз и да ми каже някой че го прави стриктно, не знам дали ще повярвам... На малки зони иди-дойди, но цели крака само като си помисля и ме хващат карастанчовите Grinning И като виждам че и да не го правя всеки месец, пак иска поне при мен  мноого по-дълго че да пораснат още няколко косъма освен тия общо 5 дето са останали - сещай се колко се мотивирам Grinning

# 175
Аз казвам по условие как се ползва.Не може да пише, че се ползва 1 път месечно за поддръжка, а да има оплаквания, че не искат и защо им растат косми.Това са условията на производителя.
Това, че
някои сме решили да правим своя схема е извън инструкциите.
А и честно казано да се светкаш е далеч
по-приятно от скубането с епилатора.

# 176
Скубането хич не го слагам в сметката, на мен не ми понася и се отказах от него преди мнооого години че не е работа.
Иначе и аз това написах по-горе, че по инструкция това са поддържащи третирания вече, а не че някой е решил че първоначалният курс е през месец.

# 177
Здравейте,
Не успях да намеря отговор на това, което ме вълнува из коментарите.
Можете ли да споделите как обработвате зоната с космите на горна устна на лицето между първите процедур с Лумеа, когато все още има косми там? Представям се, че чрез бръснене космите ми ще са по-груби и ще излизат много бързо, за разлика от практиката ми до момента, а именно с лепенки на Вийт.
Благодаря на отзовалите се,
Поздрави

# 178
Нищо няма да им стане от бръсненето, иначе в упътването на книжката ма уреда Ви е обяснено как  да се ползва след кола маска.На следващия ден, мисля.

# 179
Здравейте,
Мисля, че с кола маска ефектът ще е по-бавен, тъй като с нея все пак се изтръгват косъмчетата с корена. С бръснене определено стават по-груби, но ще се наложи да го преживея в наччалото. Ще рискувам, дано да има ефект. Благодаря за отговора!

Общи условия

Активация на акаунт