Фотоепилатори – въпроси и отговори – № 6

• 44 601
  • 687
  •   1
Отговори
# 345
На мен не ми се появяват. Правя поддържаща веднъж на високосна, като се сетя..... Имам и а тук-там капиляри, ама съм светкала. Не знам дали е противопоказно.

# 346
По принцип уредът се ползва всеки месец по 1 път, не се спират.При някои хора само това е работещо.

# 347
Може би зависи от кожата. Казвам, че при мен няма нужда от всеки месец.

# 348
Зависи от това как космените фоликули реагират.

# 349
По принцип уредът се ползва всеки месец по 1 път, не се спират.При някои хора само това е работещо.
В инструкцията пише 4 пъти през 2 седмици. След това 8 пъти през 40 дена. А после..., това не ми е ясно.

# 350
После следва както реагират космите- продължава се 1 път месечно или се разреждат процедурите, или се спират и се правят поддържащи 1-2 пъти годишно, или се повтаря основната схема( за предпочитане есен-зима/пролет през две седмици).Индивидуално е при всеки.

# 351
  • София
Аз поддържащи на крака правя два пъти в годината, горе долу едно 80-90% от космите там се махнаха. Тези които са останали, просто ги бръсна от време на време, без задължително  да ги святкам с епилатора, и нямам проблем
 За мишници  по-често бръсна и святкам,  но там са останали повече косми. Общо взето като видиш резултата, ти ще прецениш дали да парвиш поддържащи по-често или не. Ако не си доволна, си продължаваш с по-чести процедури.
В инструкцията пише 4 пъти през 2 седмици. След това 8 пъти през 40 дена. А после..., това не ми е ясно.

# 352
Здравейте! Четох, че при минаване на подмишниците не трябва да се използва дезодорант преди това три дни? През тези не може ли нещо друго? Вие какво използвате?

Аз си използвам рол он, измивам хубаво преди процедура, изчаквам половин един час и действам с фотоепилатора. След това не слагам рол он или дезодоранти 24 часа и не съм имала никакъв проблем до сега.

# 353
Здравейте,  купих са и аз Филипс Лумеа 9900 с три приставки,  въпросът ми е тази приставка, която е за тяло/най-голямата/ на прозорчето няма стъкло. Така ли трябва да бъде?
Благодаря предварително!

# 354
# 355
За моят въпрос ли беше отговора?

# 356
# 357
А случайно да има някоя дама с белег от секцио и каква дистанция спазвате с фотоепилатора около него ? 🤔

# 358
Мисля, че след избледняване на белега няма нужда да се спазва никаква дистанция. Моят белег избледня към осмия месец след секциото (тогава, преди 13 г., нямах фотоепилатор, но така щях да постъпя, както и с всеки друг белег).

# 359
Никаква дистанция не спазвам около белег от секцио. То и няма върху него. Ако е съвсем пресен сигурно бих го пазила.

Общи условия

Активация на акаунт