🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 122 050
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 750
Вече не издържам да не се включа, защото явно представата за къмпинга е сведена до соц брезентови палатки от преди 40 години.
В днешно време запален по къмпинг човек без значение дали на палатка или кемпер може да се оборудва супер луксозно и цената на хубавата екипировка значително минава All inclusive хотелите у нас. Понеже съм отчасти в тази сфера, цената на прилична семейна къмпинг палатка спокойно минава 1500-2000 лв. За кемпер изобщо няма смисъл да се коментира - хубав, с обзавеждане. А дори палатката с пълно обзавеждане - шатра, мебели, легла/постелки, чували, допълнителна шатра за баня/WC и всички аксесоари често минава 10 бона.
Да не говорим, че в днешно време условията по хубавите къмпинги най-вече, ако си имаш всичко от една идея по-висок клас, са доста добри - ако човек харесва да прекарва повече време на слънце и да спортува, или е фен на чист въздух и разходки - преспокойно може да се екипира така, че нищо да не му липсва.
Да де, знаем. "Глемпинг" им викат. Кака Маги с баленсиагата веднага се записва и хуква натам спонтанно.

# 751
Вече не издържам да не се включа, защото явно представата за къмпинга е сведена до соц брезентови палатки от преди 40 години.
В днешно време запален по къмпинг човек без значение дали на палатка или кемпер може да се оборудва супер луксозно и цената на хубавата екипировка значително минава All inclusive хотелите у нас. Понеже съм отчасти в тази сфера, цената на прилична семейна къмпинг палатка спокойно минава 1500-2000 лв. За кемпер изобщо няма смисъл да се коментира - хубав, с обзавеждане. А дори палатката с пълно обзавеждане - шатра, мебели, легла/постелки, чували, допълнителна шатра за баня/WC и всички аксесоари често минава 10 бона.
Да не говорим, че в днешно време условията по хубавите къмпинги най-вече, ако си имаш всичко от една идея по-висок клас, са доста добри - ако човек харесва да прекарва повече време на слънце и да спортува, или е фен на чист въздух и разходки - преспокойно може да се екипира така, че нищо да не му липсва.

Да, да, така е. Само че....от личен опит ще споделя следното - ходили сме на къмпинг с палатки на нашето море. Около нас скъпарски чуждестранни палатки и оборудване, но като заваля един хубав дъжд и нашата грозна българска брезентова палатка си беше суха, а онези ги гледаш как изгребват с канчета водата....Sweat Smile

Освен това аз на къмпинг си представям диво изкарване, а има едни комари и конски мухи...та не ми го хвалете. Маги въобще няма представа какво би й се случило, ако отиде на истински къмпинг, а не на къмпинг Градина.То и тази Градина е прехвалена, ама айде.

Последна редакция: ср, 24 апр 2024, 21:53 от Janelle

# 752
Магдалена е най-красивата на коктейла тази вечер. Много ми харесва тази бяла рокля, косата, излъчването.

# 753
За някой хора това не е лукс, ако ще и за 10к да е обзавеждането в кемпера. Не е ли комплекс с всякакви глезотии не го броят. Магдалена е точно такава, едва ли би спала в кемпер 2 на 2 метра, тя си обича скъпия хотел, спато, големите апартаменти в известен хотел, коктейлите, скъпата храна и т.н.

# 754
Абе, откъде дойде това, че Маги има дете? Няма.

Останах с такова впечатление от публикации в мрежата. Може да не е истина 😵💫 не ми е хрумвало, че може някой да си съчинява по темата.

# 755
Кака Магда пак преиграва жестоко

# 756
Тази другата имаше дете, Мери. Grinning

# 757
  • София
Не вярвам, че има хора, които по свое желание ще водят безкрайно тези тъпи разговори. Продуцентска постановка.

# 758
Алек искал да и прави романтична вечеря, а тя нашата е тооооолкова загоряла, че въобще не го слуша 😂

# 759
Тази другата имаше дете, Мери. Grinning

Толкова е интересен сезонът, че може и да ги бъркам 😂 посипвам си главата с пепел.

# 760
Ай стига сте мрънкали, нямало да гушнат Алек, драма!!! Говорете си, бе!

# 761
Има невероятни къмпинги - това е нова мода в световен мащаб, повлияна от близостта с природата и здравословния живот.При това маса скъпи, повече от 5 звездни хотели, включително с иконом, зачислен към палатката, лични басейни и т.н. Там веднага ще се запише кака ни Маги.
Ох, толкова е тъп сезона, че ми е по-интересно да говоря за почивки и мода Joy Обмислям да се преместя.

# 762
За някой хора това не е лукс, ако ще и за 10к да е обзавеждането в кемпера. Не е ли комплекс с всякакви глезотии не го броят. Магдалена е точно такава, едва ли би спала в кемпер 2 на 2 метра, тя си обича скъпия хотел, спато, големите апартаменти в известен хотел, коктейлите, скъпата храна и т.н.
Коя от момичетата вътре според теб не обича скъпия хотел, спато, апартаментите и тн?
Има ли някоя според теб, която предпочита палатки пред преживяването, което описваш?

Магдалена поне е честна, че досега не е ходила на палатки, но има желание да опита. Останалите момичета се държат все едно умират да спят на палатка, това им е предпочитан начин на почивка и са разкрили Магдалена като фалшива.

# 763
Магдалена е най-красивата на коктейла тази вечер. Много ми харесва тази бяла рокля, косата, излъчването.

Малко ми е като Мария Габриел...врат, коса...такива  неща .

# 764
В "дълбокия" сюжет на това шоу "кемпер" и "палатка" не са кемпер и палатка. "Обувки и рокли за 3 бона" също. Символи са, че мъж като Алек не е за жена като Магдалена. Може да не сте съгласни, но те за това спорят, а не буквално за къмпинг vs. лукс.

Общи условия

Активация на акаунт