🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 9

• 121 988
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 1 050
Надежда е голяма хитруша. Надигра ги тази вечер, здраво разклати Маги (която днес доста позамаза в играта и, четейки тук, явно й се е получило) и излезе суха от водата. Като цяло, много неприятни са и двете фаворитки. Недоумявам защо Катето е толкова харесвана. Днес за малко да изкаже мнение, но пак не се сети за довод. Много е скучен този сезон. Безинтересни моми. И един безкрайно отегчен и уморен ерген.
Това ми пречи да харесам Катето - Not the brightest bulb in the box. Поне да компенсираше с изключителна доброта, но тя изчезна от предаването. Единствено я чувахме от време на време да приглася на Мага.

# 1 051
Аз се кефя на Надежда на играта. Това с нарушаването на регламента си е абсолютна класика. Не е кой знае какво геройство, но така или иначе някой трябва да го направи. Отделно ѝ се кефя, че не им се връзва на споровете. Направо побърква Маги с мълчанието си. Не знам дали имат битка за Алуеко, обаче определено се състезават коя ще изглежда по-хладнокръвна. Надежда води с доста.
Надежда е на принципа двама се карат, трети печели.

# 1 052
ергенчо говори в синхрона за Надежда, че заслужавала най-добрия мъж от който да е обичана, както говореше и за Милена и други, които изгони.. явно не си представя себе си като този мъж въобще..
с Марето пък беше много кух да ѝ говори, че тя била много по-красива от него..
ма как ще се сравняваш с жена по красота?! ужас..
Йоана пък я отряза с плановете за бебета и семейства, уж тактично..
два пъти се бил изнасял от съжителство с жени.. у тях ли се натриса да живее се зачудих? Joy

# 1 053
Здравейте,
Досега само ви чета и не съм коментирала. Гледам предаването от самото начало - току що осъзнах, абе хора, това си е пълно дъно. Направо се чудя и аз защо го гледам и как е възможно на такива индивиди да се дава толкова екранно време. Изумена съм как е възможно да има толкова прости и злобни същества - особено тази Горджъс ли е каква е. Тя няма елементарен изказ, но същевременно огромно самочувствие, без покритие.
Не знам дали е фалшива, но съм фен на Маги - вече ме е яд изобщо какво прави там, а този Кавънч от Али Експрес (много ми хареса това 😂) ако не беше в това предаване надали щяха да му обърнат каквото и да е внимание.
И аз не го харесвам, но те би трябвало да го харесват. Иначе защо са влезли? Не чакам отговор - просто ги порицавам.

# 1 054
  • София
Надежда е хитруша, избягва конфликтите, гледа да забавлява ергена. И все пак при този избор Grinning съм за нея, подгласничка Катето, омръзнаха ми селски изпълнения и махленски разправии. Ама Катето я очаквам днес да си замине...

# 1 055
  • София
Аз се чудя и тук как не погнаха Надежда за прескачане на правилата, за разлика от почти същата ситуация с Валерия миналия сезон.

# 1 056
Те и на Теа и Киара нищо не казаха за същата ситуация няколко седмици по-рано. Тъй че Киара да не мрънка много - много.

Сега, като се замисля, добре се спря Нани точно на нея. 😏

Последна редакция: чт, 25 апр 2024, 08:58 от Alucard

# 1 057
Брех, че желязно лейди била руската скокарджа. Аз не знам с някой друг бих ли се скарала там, но нея сигурно не бих изтраяла дълго, без да се заям. И пак Кобилкини методи. Часовника не познавала, мигличките ги хапвала. Ну, Ауек, ну погоди.

Срещата с Надя на мен ми хареса.
След дрЪвото заспах. Може ли инфо коя отпадна, че нямам време да ровя назад?

# 1 058
  • Plovdiv
Привет в новата тема!
Надежда /Нани/ със зелени лещи ли е?Очите са и едни такива светли зеленикави.
На снимките от сватбата си е с кафеви очи?
Загледах се в очите и.

# 1 059
Киара отпадна.

Аз се чудех какви са очите на Вики. Понеже са светли, но не мога да определя цвета.

# 1 060
С пъстри очи са и Вики и Надежда.

# 1 061
  • Бургас
По въпроса с Маги не е проблем, че има скъпи вещи, а че се прави ,че не е така.Много правилно според мен анализираха, че тя е трупала дрехи т.е инвестира само във външен вид.Защо ли? За да лови маймуни, естествено.
Да, тя има право да живее както иска, но и те имат право да констатират фактите и да изразят мнение.

После с тия 16 часа.Кой работи 16 часа освен ако не е за себе си и това, че присъстваш някъде 16 часа изобщо не значи, че ги работиш.Споменаха, че някой и е дал заведение.Ами тя просто си живее там почти денонощно, може да си спи, да си яде, да си излиза, когато има лична работа, не е същото като да си на трудов договор и работно време. На Йоана работата също може да не е лека ако сменя постоянно часови пояси, но тя е на трудов договор, не може да се скатае като Маги. Маги може спокойно в работно време да я няма на обекта.Съответно си прибира  % от печалбите, защото със заплата не може да си позволи такъв стандарт.Какво се прави на обикновено момиче като не е.

# 1 062
А някой хвана ли коя е марката на сандалите на Йоана, за който Маги я захапа?
Много любопитно ми стана.
Първоначално ми се строи, че каза Луи Витон, ама после сякаш дрга марка казва

# 1 063
  • Plovdiv
С пъстри очи са и Вики и Надежда.

да пъстри изглеждат в предаването,но защо тук на сватбата са кафеви?

# 1 064
Тоя спор за марките е много тъп. Много ясно, че дори и да ходи на палатка, Алек няма да я остави без маркови дрешки. Сега, колко често ще може да си ги купува, не знам, но като цяло не е кой знае колко важно. Пък и ако продължи да си работи, що да не си купува и сама?
Маратонките, които показаха, изглеждаха много добре.

Не са кафеви очите на Надежда и на сватбата. Просто с толкова черно са очертани, че не се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт