Не пропускайте година без цитонамазка! Това може да ви коства живота! Тема № 60

• 41 991
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
b][/b]Момичета, сега се включвам с апел за помощ на съфорумка:

За такива операции може да се пита и в темата за предменопауза и менопауза.

# 556
Здравейте, момичета! На 05.07 ми направиха lettz-конизация. Бях с Цин3 3Б група, поради чпв 31 щамп, след манипулацията чисти линии.Сега на 09.10 ми предстои първата контролна цитонамазка. Може ли някоя от вас, която е преминала през това, както и през първите контролни цитонамазки да ми каже своите резултати. След колко време е направено отново типизиране, също така под колпоскоп дали е гледана, предварително благодаря!

# 557
Всичко е наред след конизацията, супер цитонамазки, чпв тест направихме
след 6м., преди конизацията не сме, че стана мн.бързо всичко.Гледам се на колпоскоп от почти 20г на всеки преглед.

# 558
Радвам се за хубавата новина! Пожелавам Ви така да бъдете винаги! Изпитвам огромни притеснения, особено, като знам през какво минах и колко беше висока степента. Надявам се всичко да бъде наред.

# 559
Здравейте, търся мнения за добър лекар акушер-гинеколог в Пловдив или София!?

# 560
Здравейте! На мен на 1.05 ми направиха конизация, а на 04.10 съм на цитонамазка. Бях с 3B, CIN 3, също се притеснявам какво ще излезне...

# 561
  • Дубай
Моята първа цито след двете конизации, последната през февруари, беше юни... 2 група, чист колпоскоп и отрицателен чпв, но аз смятам и сега да пусна, защото нещо не съм спокойна...Минах двете конизации, защото при първата резекционните линии не бяха чисти
Преди конизациите бях 3Б и високо-огнищна HSIL

# 562
Аз също бях с HSIL в епикризата ми пишеше, че попада в първи и втори квадрант. Линиите са чисти, сега предстои първата контрола. Пожелавам на всички Ви само добри резултати и позитивни мисли! Нека се подкрепяме заедно, защото всяка една от нас, която е минала през това знае за какво става на въпрос! Чакам резултати, момичета! Също и аз ще ви кажа моите, като излязат.

# 563
  • Дубай
Сега на 20ти съм на колпоскоп и цито... Пожелавам и аз добри резултати!

# 564
Другия месец и аз съм на контрола след LLETS. Стискам палци на всички 🍀

# 565
Всичко ще бъде наред, вярвайте в това! Ще чакам добрият резултат.☺

# 566
Моля помагайте какво да правя CIN3 ин ситу казахами премахване на матката това са резултатите след конизацията .

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 18:36 от Мел85

# 567
Здравейте , момичета ,
Преди седмица минах на Lletz и от два дни имам доста воднисто течение прилича малко на желе и от днес розово зацапване . До колкото разбрах от лекаря е нормално да се появят тези неща стиган да не е обилно кръвотечението . При вас как бяха нещата след процедурата ?
[/quotes]
GBch съвсем нормално е седмица след lletz да имате воднисто течение, а след 10-14 дни и кървене, което не трябва да е по-силно от менструацията ви. При мен воднистото течение се появи още на вечерта след lletz, a кървенето на 8-9 ден, като продължи до менструацията ми, което ще рече около 3 седмици след процедурата. На моменти беше доста силно, особено вечер, което доста ме притесни и поради тази причина ходих извънредно при доктора, но той погледна и каза, че според него няма проблем и че това била менструацията ми, с което аз не бях съгласна, защото си беше алена кръв без примеси, както е обикновено менструацията. Въпреки това ми сложи геласпон, което е нещо като малка гъбичка и на следващият ден кървенето спря.

# 568
Моля помагайте какво да правя CIN3 ин ситу казахами премахване на матката това са резултатите след конизацията .
Disappointed Relieved

# 569
За съжаление и на  на мен ми се струва, че ще
махнат матката.Какво са горили по нея?
Ето защо не бива да се гори!!!! На колко години сте, имате ли деца?

Общи условия

Активация на акаунт