Разчитане на резултати от медицински изследвания - тема 10

• 55 122
  • 908
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,
заедно с ПКК, която бях публикувала ми излезе и Б12, което ми се вижда изключително високо, впредвид, че не съм вземала никакви добавки.
Възможно ли е да е техническа грешка или? На какво би могло да се дължи…

Съжалявам, че се получава нещо като спам, но наистина ще се радвам за насоки, докато посетя хематолог другата седмица.

# 391
Здравейте,
заедно с ПКК, която бях публикувала ми излезе и Б12, което ми се вижда изключително високо, впредвид, че не съм вземала никакви добавки.
Възможно ли е да е техническа грешка или? На какво би могло да се дължи…

Съжалявам, че се получава нещо като спам, но наистина ще се радвам за насоки, докато посетя хематолог другата седмица.

Да не би да са искали да напишат 146.. на ваше място щях да се обадя в лабораторията да попитам. Чернодробни ензими изследвани ли са скоро? Ако и там всичко е наред най-вероятно е лабораторна грешка.. така си мисля. Надали ще си признаят, повторете другаде Б12.

# 392

Здравейте,може ли някой да коментира резултатите от обременяването с глюкоза,че доста се притесних.
За анемията и витамините съм запозната Wink

# 393
Здравейте, днес пуснах на дъщеря ми  която е на 6 г изследвания и леко съм притеснена ,на лекар сме чак в сряда и ще съм благодарна 

# 394
Добър ден, по препоръка на ендокриноложката ми си направих тези изследвания, поради изключително чест, обилен и продължителен цикъл, също така постоянно чувство за глад, топли вълни, акне. Освен тези изследвания са пуснати още TSH, T3, T4 и FSH, които всъщност са нормални. Ще съм ви много благодарна за разчитането на резултатите, тъй като съм на лекар чак на 9-ти и се притеснявам. Благодаря предварително!

# 395
            Двама ендокринолога казаха, че всичко ми е наред. Т3 също беше в норма изследвано е. Притеснява ме, че съм на горна граница на единият показател...

# 396
Здравейте моля за разчитане на резултати на майка ми , тя е с хидронефроза двустранно.

# 397
Здравейте, имам спешно питане, личната е на работа чак в четвъртък, а се притеснявам. Вчера ми пусна кръвни изследвания заради поява на петехии. Притеснително ли е повишаването на лимфоцитите?

# 398
Здравейте, днес пуснах урина,тъй като имам болка след уриниране, но и леки набождания през деня или в средата ниско долу или леко вдясно. Преди месец бях на лекар и ми предмисаха антибиотик и хапчета за цистит.изпих всичко и болките спряха,но от няколко дни ту ме наболява ту не. Освен това имам и болки в гърба и кръста от време на време. Ва резултатите всичко е отрицателно,но седимента на левкоцити и еритроцити е повишен, ако някой е имал такъв случай ще се радвам да ми каже нещо повече, може и на лично съобщение

# 399
Изследвайте и бъбречните показатели. Има такива пакети в лабораториите.

# 400
Изследвайте и бъбречните показатели. Има такива пакети в лабораториите.

Аз ходих на нефролог, миналия месец,когато ми каза,че най-вероятно е уроинфекция, цистит, тя прегледа обстойно бъбреците и каза,че са здрави. Иначе забравих да добавя,че имам и газове в червата и къркорене от време на време. Бях и на гинеколог за болката в дясно,която се появява от време на време. Тя каза,че нямам киста и матката всичко е в норма, и каза че болката може да е от газовете или уроинфекцията.

# 401
Те и моите на ехографа уж са здрави, но имам бъбречни показатели над нормата. Все пак не е лошо да пуснете и един такъв пакет.

# 402
Те и моите на ехографа уж са здрави, но имам бъбречни показатели над нормата. Все пак не е лошо да пуснете и един такъв пакет.

Благодаря

# 403
При уроинфекции много помага билката полски хвощ! Аз три години се влачих с мъчителен цистит и песъчинки.. само това ме оправи.  Билката си я закупих от аптеката, пие се три месеца на ден по три пъти по 50 мл мисля, че беше. На опаковката е описано.  Надявам се да съм помогнала с тази информация. 😊

# 404
При уроинфекции много помага билката полски хвощ! Аз три години се влачих с мъчителен цистит и песъчинки.. само това ме оправи.  Билката си я закупих от аптеката, пие се три месеца на ден по три пъти по 50 мл мисля, че беше. На опаковката е описано.  Надявам се да съм помогнала с тази информация. 😊

Благодаря, ще я пробвам,дано има действие. Иначе съм пила бял равнец и златна пръчица, но май ефект няма поне при мен

Общи условия

Активация на акаунт