RYANAIR - 25

• 41 087
  • 761
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте..имам малко тъп въпрос, но пътувам за първи път сама. С раница съм според размерите както са си изискванията, но ако закача на нея шапка, дали ще направят проблем? :д или мога да мина с нея на главата си..или трябва да мога да я напъхам в раницата ако поискат..

# 676
Мисля, че няма да направят проблем, но ако кажат нещо, слагате я на главата и проблемът изчезва Wink Шапка-невидимка.

# 677
Здравейте..имам малко тъп въпрос, но пътувам за първи път сама. С раница съм според размерите както са си изискванията, но ако закача на нея шапка, дали ще направят проблем? :д или мога да мина с нея на главата си..или трябва да мога да я напъхам в раницата ако поискат..

Можете с шапка - в ръка, на главата, върху раницата. Grinning Трябва да гледате клипове, където пътници обличат по няколко горнища, за да не заемат място в ръчния багаж. Joy

# 678
Виждала съм и доста големи туристически обувки да висят от раницата. Направо колкото половин раница. Което освен всичко друго, ми се стори и гнусно, поне в пликче да ги бяха сложили.

# 679
Виждала съм и доста големи туристически обувки да висят от раницата. Направо колкото половин раница. Което освен всичко друго, ми се стори и гнусно, поне в пликче да ги бяха сложили.
Нали слагаме раниците на място където стъпваме с обувки и където са стъпвали и други преди нас. И след това ги гушкаме в градския транспорт или поне ги държим и докосваме... Тези които пътуваме със раници де.
Но да, тъпо е обувки да ти се навират в лицето докато си на опашка, да речем.

# 680
Да, точно да ми се навират в лицето. Иначе всичко се мята по земята.

# 681
Ами като не искате нечии обувки да ви се навират в лицето - спазвайте някаква дистанция.

# 682
Ами като не искате нечии обувки да ви се навират в лицето - спазвайте някаква дистанция.
Каза човекът с обувки на раницата?
Изобщо не мисля, че е редно да се мяткат там, нито че е в правилата. Щото нали аз съм глупава и плащам за допълнителен багаж, ако не ми се хванат обувките в раницата, ама що пък Ганьо да не ги метне през гръб и после къде ще ги навре в самолета- в багажното или под моята седалка.

# 683
  • Кърджали
Здравейте, имам малък проблем, с който засега не мога да се оправя.
Пътуване от Кьолн до София. Опитвам се да чекиран билетите чрез приложението на Райън, но ми дава следното съобщение

Билета е закупен от сайта на Райънеър (ако има значение - не от приложението, а от компютъра)
Помня че и като се опитах да чекиран билетите за идване към Кьолн също ми беше изписали това на приложението, но на компютъра стана от раз.
Пробвах през браузъра на телефона да влезна в сайта и така да опитам, но пак не става.
И в момента не знам какво да правя...

# 684
Каза човекът с обувки на раницата?
Изобщо не мисля, че е редно да се мяткат там, нито че е в правилата. Щото нали аз съм глупава и плащам за допълнителен багаж, ако не ми се хванат обувките в раницата, ама що пък Ганьо да не ги метне през гръб и после къде ще ги навре в самолета- в багажното или под моята седалка.
Я как удобно реши, че мога да си сложа обувките на раницата. Не, не съм го правила и не бих го направила. Освен това не смятам, че съм мерило на света, така че приемам, че други хора ще го направят. И щом не ги спират на гейта, явно не е забранено, така че ако на някого не му харесва - това си е негов личен проблем.

# 685
Това, че не ги спират, не значи че е разрешено. И с дамски чанти се минава. Чак да ми е проблем- не. Ама ще имам предвид съвета за дистанция, не се бях сетила просто. То при бординг и в буса място бол.

# 686
Това, че не ги спират, не значи че е разрешено. И с дамски чанти се минава. Чак да ми е проблем- не. Ама ще имам предвид съвета за дистанция, не се бях сетила просто. То при бординг и в буса място бол.
Виж, знам, че става блъсканица и при бординга, и в автобуса. Най-добронамерено ти го казвам - ако видиш такива простаци пред теб и можеш да застанеш на разстояние от тях, просто го направи. Ако нечии обувки ти смърдят под седалката - търси съдействие от стюардесата. Винаги ще има хора, които си мислят, че правилата важат само за другите, въпросът е просто да не "преживяваш" тяхната тъпотия.

# 687
  • при Arctic Monkeys
Днес трябва да летя до Малага и през приложението ми плащаш клип  че има проблем с полетите днес….

# 688
Днес трябва да летя до Малага и през приложението ми плащаш клип  че има проблем с полетите днес….
Какъв проблем?

# 689

Общи условия

Активация на акаунт