RYANAIR - 25

• 40 612
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
  • Melmak
BASIC билети + приорити, места и 2 чанти ръчен багаж ми излиза доста по-евтино от избор на билет с включени тези услуги(regular).
Ако закупя тази конфигурация чекирането ми няма да е 60 дни по-рано, а 24 часа, нали? Въпреки добавките.
Разликата е 100 евро финална цена.

Ако закупите места можете да се чекирате по-рано, а не 24 ч преди полет. Не е нужно да взимате regular.

# 751
Всички, които са закупили места имат право на по-ранно чекиране. Преди беше 30 дни преди полета, сега може и да са го удължили. 24 часа преди полета е чекирането за тези без закупени места - слагат ги на произволно неплатено място.

# 752
  • Варна
Много благодаря! Купувам ги така.

# 753
  • София
Само плахо да се обадя за така желаното чекиране 60 дни преди полета. Купувах билети на близки, чекирах ги и те си загубиха личните карти, нямаха и задгр. паспорти. Та като извадиха новите ЛК се наложи да се обясняваме с live agent на чата и да им сменят данните.

# 754
Не съм виждал да сравняват номерата, според мен въобще няма значение какво пишеш там. Писал съм паспорт и минавал с лична карта, без да променям.
Точно това шашкане е излишно.

# 755
  • Melmak
Аз лично се чекирам по-рано, защото винаги купувам място до пътеката. Обичам да седя там. И като се чекирам знам, че няма да бързам в последния момент или недай си боже да забравя да се чекирам за втория полет, защото съм някъде на почивка и съм се разсеяла. Не мисля, че ако си смениш документите има чак такъв проблем.

# 756
Здравейте! Ако може малко помощ - закупих билет за 1 възрастен, но впоследствие реших, че и дете на 11 години ще пътува с мен. Тъй като е невъзможно да се закупи билет само за него, взех за възрастен(това трябваше да направя според информацията, която беше предоставена). Проблемът обаче е, че сега не мога да добавя детето като непълнолетен към оригиналния билет. Изписва съобщение, че неговият билет не отговаря на някакъв критерий. Какво мога да направя за да свържа двата билета?

# 757
Чат с Лайфагент на сайта на Райън?
На мен така са ми разделяли двупосочна резервация на 2 отделни. Може и да могат да обединяват резервации.

# 758
Здравейте! Ако може малко помощ - закупих билет за 1 възрастен, но впоследствие реших, че и дете на 11 години ще пътува с мен. Тъй като е невъзможно да се закупи билет само за него, взех за възрастен(това трябваше да направя според информацията, която беше предоставена). Проблемът обаче е, че сега не мога да добавя детето като непълнолетен към оригиналния билет. Изписва съобщение, че неговият билет не отговаря на някакъв критерий. Какво мога да направя за да свържа двата билета?

В чата говориш с човек, за да го променят на детски. Ще трябва да платиш за място. Добре е да действаш до 24 часа след покупката на билета, иначе може да ти искат такса за промяна.

# 759

В чата говориш с човек, за да го променят на детски. Ще трябва да платиш за място. Добре е да действаш до 24 часа след покупката на билета, иначе може да ти искат такса за промяна.
Какво се има предвид с "Ще трябва  да платиш на място"?

# 760
НОВА ТЕМА
Пускам новата тема , да не вървим към 52-ра страница, по късно днес или утре ще правя и промени

# 761
За място, за да седнат заедно.
При Райън детето не плаща място, но възрастния плаща.
При Уиз не се плаща за дете да седне до възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт