RYANAIR - 25

• 40 642
  • 761
  •   1
Отговори
# 705
Със сигурност количката на летище София идва на лентата за багаж. Преди месец носих заспало 13кг дете. Добре поне, че в автобуса един мъж ми отстъпи място да седна, защото не зная как щях да пазя равновесие в блъсканицата. Хубавата новина беше, че докато слезем и отида до лентата, количката беше вече там.

# 706
  • Luxemburg
Здравейте. Как става придвижването от Милано Бергамо до Милано център? Искам да отидем за няколко дни до Милано, като посетим съседните градчета Верона и още някой. Пътуването между градчетата мисля да е с влак. Затова евентуално може да търся настаняване направо в близост до гарата, за да ни е удобно. Приемам всякакви препоръки ако вече сте правили подобна обиколка. Самолетът каца в 9ч, така че имаме възможност да избираме. Такситата скъпи ли са в Милано?

# 707
Здравейте , детето ми е на 2г. и 2 месеца. Имаме купени билети за всички. Мога ли да взема на борда безплатно количка?

Безплатно-не, ако имате приорити за детето, вместо големия ръчния багаж може да вземете нея. Иначе ще  ви я вземат или на гейта или преди самолета, зависи на какъв кеф са, получавате я на лентата за багаж. Ние бяхме взели раница( кенгуру) за детето, не знам обаче как ще се е справите с по-голямо дете в нея.

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 00:35 от Varnagirl8

# 708
Здравейте. Как става придвижването от Милано Бергамо до Милано център? Искам да отидем за няколко дни до Милано, като посетим съседните градчета Верона и още някой. Пътуването между градчетата мисля да е с влак. Затова евентуално може да търся настаняване направо в близост до гарата, за да ни е удобно. Приемам всякакви препоръки ако вече сте правили подобна обиколка. Самолетът каца в 9ч, така че имаме възможност да избираме. Такситата скъпи ли са в Милано?

Има автобуси непрекъснато от летището в Бергамо до Милано Чентрале (гарата). Няма нужда да запазвате предварително, просто излизате от летището и хващате първия свободен.
Влак до Верона и други подобни е доста удобен, да.

# 709
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Хора, последните дни на всички ли полетите ви с Райан закъсняха или бяха отложени?
Ще пътувам в неделя сутрин за Рим и взех да се притеснявам дали ще можем да осъществим дългоочакваната ни семейна разходка ....

# 710
  • Milano
Мислиш позитивно и това е! 😊
Моят полет на 02.07 - 2h20min закъснение, на 03.07 - 20 мин.

# 711
На 2.07 от Лондон излетя с 50 минути закъснение, кацна почти навреме

# 712
  • София
Написали са, че днес  5 юли имат 15% полетни закъсниня, заради липсата на персонал. 84 полета от 579 за деня. Новината я виждам обаче с дата 2 юли в приложението 😅
Скрит текст:

# 713
Здравейте.
През нощта се прибрах с вечерен  полет от летище Станстед. Побъркаха ни от Райънеър, почти цялата опашка пътници с приорити бяха с проверени и измерени в рамката куфари. Разправии, викове, багажи се прехвърляха, някои скачаха върху куфарите си, заяждаха се дори за джобчета, които излизат буквално със сантиметри напред. Мъж си свали колана от дънките, за да стисне с него куфара на една жена....Имаше глоби.
Куфарчетата на хората бяха стандартни, нямаше нито един, който да не влезе в рамката..
Такова чудо не бях виждала!

# 714
Явно гледат да си го изкарат на хората дето най-малко са виновни .
Преди месец на Малага имаше цял катун с родни  ромове и всички бяха с поне една торба в повече.
Някой бяха с 3 и нагоре и персонала на гейта не можа да се оправи с тях и ги пусна.
Вътре в самолета разправии как да се разпределят багажите и местата и разбира се полета закъсня заради това.
Стюардесата беше много ядосана и им вика, че имат право на по една чанта, а те разправят, че няма проблеми...
Един беше помъкнал плюшено мече и един пред нас му вика:Господине, ама вии от гората ли идете с тас мечка?
Та настана смях.
Същият този пред нас беше застанал до прозореца, а мястото беше платено от момиче дето искаше да си седне на него.
След като тя не го убеди в правотата си, се намесих и бързо си седна на неговото място.
Трябва да има по-стриктен контрол към тези заобикалящи правилата.
Заради такива измекяри и малката ръчна чанта ще я направят платена.

# 715
Не разбирам, защо се сърдите, че мерят багажа? Това е част от работата им, щом някой е скачал върху куфара, друг е стяган с колан значи не са влизали в рамката и пак персонала е виновен?! Всеки път се пита ама то 3-4 см повече проблем ли ще е? Ами проблем е щом има посочени размери трябва да се спазват иначе си търпиш последствията. Не ме разбирайте погрешно и на мен ми е жал в такива ситуации, но е крайно време да се научим да спазваме правилата.

# 716
  • София
Киф, а полета имаше ли закъснение?

В понеделник летя към Станстед, в сряда обратно, ще има сеири като при вас сигурно.

# 717
Вие четете ли какво пиша?
Нямаше нито един човек с куфар, който не влиза в рамката! Заяждаха се за някви сантиметри джобчета, които дори бих казала, че не излизат! Утре като се хванат за вашият куфар, който влиза в рамката и е с допустимите размери, едва ли ще пишете за спазване на правила.

Bom-Bi-Bom, полетът ни излетя с час и 10 мин закъснение, основно заради тези панаири.
Кацна в София с 40 мин закъсенние.

# 718
Явно гледат да си го изкарат на хората дето най-малко са виновни .
Преди месец на Малага имаше цял катун с родни  ромове и всички бяха с поне една торба в повече.
Някой бяха с 3 и нагоре и персонала на гейта не можа да се оправи с тях и ги пусна.
Вътре в самолета разправии как да се разпределят багажите и местата и разбира се полета закъсня заради това.
Стюардесата беше много ядосана и им вика, че имат право на по една чанта, а те разправят, че няма проблеми...
Един беше помъкнал плюшено мече и един пред нас му вика:Господине, ама вии от гората ли идете с тас мечка?
Та настана смях.
Същият този пред нас беше застанал до прозореца, а мястото беше платено от момиче дето искаше да си седне на него.
След като тя не го убеди в правотата си, се намесих и бързо си седна на неговото място.
Трябва да има по-стриктен контрол към тези заобикалящи правилата.
Заради такива измекяри и малката ръчна чанта ще я направят платена.

Ужас! Обаче грешката е, че са им разрешили да се качат в самолета с многото торби. Утре пак ще се държат по този начин и ще са убедени, че така трябва. И пак заради некоректни, го отнасяме хората, които спазваме правилата.

# 719
Киф, понеже пишете, че имало и глобени, а всички куфари влизали в рамката, за какво са глобени?
А по принцип размерите на рамката надвишават разрешените размери на багажа.

Общи условия

Активация на акаунт