RYANAIR - 25

• 40 628
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
15% намаление до Скандинавия, важи до 19/07/24 за полети през август и септември

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 00:47 от diziler

# 736
  • Варна
Здравейте!
За пръв път ще резервираме сами билети, защото пътуването не е пакет през агенция, а и настаняването сами си ангажирахме.
Данните на пътуващите вписах на кирилица, избрала съм вида билети, местата и май няма друго или аз изпускам нещо?
Номерата на документите сега ли да ги вкарам или после при чекирането?
Със закупени места видях, че 60 дни по-рано можеш да се чекираш, което не знам кому е нужно, но го пише като опция.
2 семейства сме, 4 възрастни и 2 деца като пускаме обща резервация, защото дава че има 5 билета оставащи на намалената цена, което явно е така, защото общата е с малко по-висока сума отколкото, ако ги цъкам по 3 билета на резервация и те като не са купени си отчита все от намалените 3.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 14:50 от eli70o0

# 737
Имената защо на кирилица?

# 738
Ако не сте ги купили още, пишете имената на латиница. Щом остават 5 места на тази цена, можете да купите 5 на един път и после още един, излиза по-евтино. Не 3+3, а 5+1. Само гледайте единия който остава да не е дете.

# 739
Имената се пишат на латиница навсякъде. После ще ревете защо ви е променило имената и как да ги оправите.
Щом ще купувате места, чекирайте се още сега, няма какво да се чудите.

# 740
  • Варна
Усетих глупостта си, защото в профила имам и моите имена на кирилица.
Благодаря!
Номерата на документите при чекирането ли ще предоставям, защото по пътя на резервацията не ми ги изиска?

# 741
Да, при чекирането. Следете да ги изпишете правилно и при най-малко съмнение - разговор с човек в чата, за да ги потвърдят или коригират.

# 742
Усетих глупостта си, защото в профила имам и моите имена на кирилица.
Благодаря!
Номерата на документите при чекирането ли ще предоставям, защото по пътя на резервацията не ми ги изиска?

# 743
  • Стара Загора
И тъй като още сме на тема ръчен багаж, ще си задам въпроса, дори и да ми се смеете. Joy
Такъв тип колан ще го приемат ли за ръчен багаж или минава като аксесоар? Rolling Eyes
Скрит текст:

# 744
  • Glasgow
Ако имате връхна дреха над него ще минете, ако не ще ви накарат да го сложите в чантата (виждала съм го неведнъж с мъжките диагонални малки чантички)🤷🏻‍♀️

# 745
...Със закупени места видях, че 60 дни по-рано можеш да се чекираш, което не знам кому е нужно, но го пише като опция.
Нужно му е на този, който иска на спокойствие да се регистрира, да си отпечата билети за двете посоки или запази QR-Кодове, да си ги огледа, а не после да реве в последния момент - нямам интернет, сайта бъгва, нямам принтер, телефона няма батерия, Арра не ми показва, не мога да разделя билетите, а сме на 2 опашки, щото да не плащаме 2 пъти приоритет ...

Към дамата с мъничката чантичка на коланчето - стига сте ни излагали бе братя българи. Правилата са такива, за да бъдат спазвани.

# 746
Аз купих билетите повече от 6 месеца по-рано и се чекирах в първия възможен момент.Бордните карти са разпечатани и готови за пътуването. Предпочитам да се чекирам максимално рано, вкл и за да предотвратя овърбукинг (не че това е гаранция).

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 19:08 от Acid_Burn

# 747
  • София
Моля ви се... Във ФБ ме убеждаваха, че аз съм в грешка, защото те не били с приорити, а си минали с две чанти. Явно ще им се наложи да го научат по трудния начин. Simple Smile

# 748
  • Варна
BASIC билети + приорити, места и 2 чанти ръчен багаж ми излиза доста по-евтино от избор на билет с включени тези услуги(regular).
Ако закупя тази конфигурация чекирането ми няма да е 60 дни по-рано, а 24 часа, нали? Въпреки добавките.
Разликата е 100 евро финална цена.

# 749
  • на село
Аз съм с такава малка чанта, за която имам място в ръчния багаж, ако се наложи да я прибирам. Не я крия. Досега никой не ми е правил забележка. Точно днес обърнах внимание, че има много хора с малки чанти. И не бяха българи 😉

Общи условия

Активация на акаунт