RYANAIR - 25

• 41 069
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
  • Milano
Здравейте, имам малък проблем, с който засега не мога да се оправя.
Пътуване от Кьолн до София. Опитвам се да чекиран билетите чрез приложението на Райън, но ми дава следното съобщение

Билета е закупен от сайта на Райънеър (ако има значение - не от приложението, а от компютъра)
Помня че и като се опитах да чекиран билетите за идване към Кьолн също ми беше изписали това на приложението, но на компютъра стана от раз.
Пробвах през браузъра на телефона да влезна в сайта и така да опитам, но пак не става.
И в момента не знам какво да правя...

Пробвайте да намерите пътуването чрез мейл и номер на резервацията (опцията вдясно), а не чрез "моите пътувания".

# 691
Пращаха подобен клип миналата седмица. Следете си в приложението и мейла полета, там ще има известяване дали ще има промяна, при нас нямаше.

# 692
  • при Arctic Monkeys
Пращаха подобен клип миналата седмица. Следете си в приложението и мейла полета, там ще има известяване дали ще има промяна, при нас нямаше.
Благодаря

# 693
  • Кърджали
Здравейте, имам малък проблем, с който засега не мога да се оправя.
Пътуване от Кьолн до София. Опитвам се да чекиран билетите чрез приложението на Райън, но ми дава следното съобщение

Билета е закупен от сайта на Райънеър (ако има значение - не от приложението, а от компютъра)
Помня че и като се опитах да чекиран билетите за идване към Кьолн също ми беше изписали това на приложението, но на компютъра стана от раз.
Пробвах през браузъра на телефона да влезна в сайта и така да опитам, но пак не става.
И в момента не знам какво да правя...

Пробвайте да намерите пътуването чрез мейл и номер на резервацията (опцията вдясно), а не чрез "моите пътувания".

Пробвах, не става.
Общо взето пробвах всичко, което излиза като опции.
 През браузъра  като направя всичко което иска, резултатът е това

Исках да си го направя и да не го мисля през останалите дни на гостуването ни,, ама...
Остава ми варианта да изтормозя мъжа ми да го направи от компютъра вкъщи, ама той и технологиите си говорят на съвсем различни езици и ще ми омрънка света ...

# 694
  • Milano
Влезте в сайта на Раянеър от телефона, щом имате проблем с приложението.
Не е задължително да си на компютър.

# 695
  • Кърджали
И през браузъра от телефона не става (ако не ми излизаше самият полет и резервация по принцип чак ще помисля че  не съм купила билетите 😅)....

# 696
Може би да пробвате по-късно, утре например. Помолете някой през компютър. Дали няма да може в чата да ви помогнат, искайте live agent.

# 697
Там няма ли някаква верификация да се направи, някъде от бутоните да излиза...
Чата винаги е опция, ако нещо не знаеш как става.

# 698

Disruptions due to european ATC staff shortages 4th july

# 699
Здравейте , детето ми е на 2г. и 2 месеца. Имаме купени билети за всички. Мога ли да взема на борда безплатно количка?

# 700
Да можете. На бординга ще ви я вземат и сложат в багажното.

# 701
Да можете. На бординга ще ви я вземат и сложат в багажното.

Благодаря, значи няма значение ,че детето е над 2?
А някой информиран , още ли на летище София ги пускат на лентата за багаж количките, а не те чакат на стълбите?
Полетът за връщане ще ни е късен и очаквам детето да е заспало. Предния път носих 14кг. спящо дете на ръце от самолета, автобуса, паспортна проверка и докато не излезе багажа на лентата. Иска ми се този път да не стане така. Количката ми се сгъва до размер на ръчен багаж, има и калъф, дали ще дадат да я вземем на борда?

# 702
  • на малък остров в океана
Ако я искате на борда с вас, предполагам, че ще трябва да платите. Безплатно е само в багажното и се получава на лентата.

# 703
Няма значение, че е над 2, позволяват колички. Не пише горна граница на възрастта. Мисля, че на качване я етикетират на гишето, но си я ползвате докато влезете в самолета, там я оставяте. На слизане не съм много сигурен, май на лентата за багаж се получава.
Ако количката ви става с размер на багаж може просто да я вземете като багаж, но няма да е безплатно, ще се брои като багаж според каквото сте платили.

# 704
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт