🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 872
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 825
А най-добрите приятелки Катето и Валерия защо не защитават Маги, само си гледат сеира.

# 826
  • Бургас
А най-добрите приятелки Катето и Валерия защо не защитават Маги, само си гледат сеира.
Щот са ходили на палатка Joy
То как да защитиш в тази ситуация? Мисирките не спряха с простотии.

# 827
  • Пловдив
Надя и Йоана са отвратителни.Дано отпадне някоя тази вечер

# 828
Оф, Йоано, егати сиромашкото и андрешковско мислене. Всъщност по-скоро дребнобуржоазно. И не, няма никакво значение откъде си и с колко разполагаш. Има хора със скромен произход, ама аристократи по душа. Абе, дръж се на положение, бъди над нещата, не показвай, че се впечатляваш.

И Магда какво се обяснява само. Бе, кажи им, да, тези обувки са за 3к, вкъщи имам и за 6к. Имам пари, угаждам си. Проблем?

# 829
  • София
Надежда ми е съвършена! Поздравления на този, който и е направил носа, защото промяната е фрапираща и много сполучлива. Изключително красива жена е според мен. Но с нищо не отстъпва с меркантилността си на Маги. Като две капки вода са.

# 830
Йоана прекали. Впрочем, нейните дрехи, обувки и чанти, са реплики.

# 831
Стигнах и аз до коктейла и УФФФФФФ, роклята на Магдалена е убийствено яка.
Йоанаааааа, бръже да казваш откъде е и колко струва?

# 832
  • here and now
Оф, Йоано, егати сиромашкото и андрешковско мислене. Всъщност по-скоро дребнобуржоазно. И не, няма никакво значение откъде си и с колко разполагаш. Има хора със скромен произход, ама аристократи по душа. Абе, дръж се на положение, бъди над нещата, не показвай, че се впечатляваш.

И Магда какво се обяснява само. Бе, кажи им, да, тези обувки са за 3к, вкъщи имам и за 6к. Имам пари, угаждам си. Проблем?
То там е проблема, че тя отрича очевадни неща. Никой няма да я яде, ако си каже. Ама за пред Алеко иска да изглежда "обикновено момиче"

# 833
Наум като приключи Ергенът, може да иде да работи в ритуалната зала на Витошка и да жени хората. Баш така звучи като онази с прошарената коса, дето жени софиянци от миналия век!

# 834
Стигнах и аз до коктейла и УФФФФФФ, роклята на Магдалена е убийствено яка.
Йоанаааааа, бръже да казваш откъде е и колко струва?

Роклята не е ли на продукцията?

# 835
  • София /Абсурдистан
Грешката на Магдалена е, че изобщо се разправя със змиите.

# 836

Идеята е, че Магда извърта много имиджа си за пред Сашко. Прави са и просто ѝ напомнят, че дрънка глупости, които не отговарят на нещата по нея, които крещат пари.

# 837
Довиждане, Надя Kissing Face

# 838
Залагам, че Надя е аут.

# 839
Момичета и аз мисля че Надя ще си тръгне.Някой знае ли дали на 15 май ще е финалът?

Общи условия

Активация на акаунт