🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 878
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 810
  • Бургас
Сега вече е Алеко ми изглежда попрепил.

То и аз много голямо желание имах за палатка. Отидох, видях, не повторих Simple Smile
Няма Алеко, които да ме накара да се завра на палатка повече. Кемпер - да. Палатка - невър. Обаче преди да пробвам ми изглеждаше романтично, красиво. Имах желание.

# 811
Айде Надя да я отпраща и да ме оставят да си лягам с пижамата за 20лв Sleeping

# 812
  • here and now
Магдалена е абсолютно клише....

# 813
Уж милионерски син, пък семейството му няма и една виличка тип хижа насред чукарите? Брех. И аз съм от нехаресващите палатки, с малко дете ми е още по-неуместно, с пет деца вече отива в сферата на фантастиката. Смели родители има Алек.

# 814
Докато комсомолките се надпреварват да се изтъкват коя колко по, по, най на тема любими неща на Алек, Магито си плете кошничката по нейния си начин.

# 815
Голям цирк с тия палатки...Магдалена гледа като препикано мушкато. Това й е далечно и непознато.
На всички срещи езикът на тялото на Алек говор за най-силно физическо привличане с Надежда. Магдалена е засмукваща, обсебваща, маркира територия доста самонадеяно...

# 816
Кой каза, че имплантите на Маги били естетични? Ами не, не са. Аз виждам две топки.

# 817
Айде Надя да я отпраща и да ме оставят да си лягам с пижамата за 20лв Sleeping
То така всеки може! Лягай си без пижама за без пари Joy

# 818
Много скучен коктейл беше.

# 819
Каквато ще да е Магдалена, аз съм на нейна страна срещу онези три вещици.

# 820
След грозното поведение на Йоана, Маги направо ми стана симпатична. И таи вечер гримът и е много хубав. Церемонията започва - да видим дали някоя ще отпадне. Мисля, че не.

# 821
  • Бургас
Кой каза, че имплантите на Маги били естетични? Ами не, не са. Аз виждам две топки.
По - добри са от тези на Надежда. Но да, пак си личи. То няма как да не си, ако си слаба.

# 822
  • София
Не мога да си представя, че има мъж, който може да види Йоана как се държи и да я поиска. Тъжна картинка! Много злоба, много!

# 823
Просто пред Надеждините са като шедьовър.

# 824

Ужким били съразмерни ама до там. Съмнявам се, че тез имат сериозен бюджет за наистина реалистичните импланти JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт