🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 907
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 795
  • Берлин
Хелга май ще надмине Горджъса, като чета тук.
Мисля си,че Надя ще си заминава. А ааа още нещо за нея- убедена съм,че не е имала връзка с мъж, за сексуален опит залагам на никакъв. Ииии остава само давене в собствена злоба. Завистта е производно на по-горното.

# 796
  • Paris
Явно ще избягвам полети с тази авиокомпания.Според мен или има бивше гадже някой турски гражданин или има турска жилка. Защото няколко пъти сподели, че харесва Турция, а сега това с баклавите и кадаифите.

# 797
И глухите чуха, и слепите прогледнаха каква е Маги.
И Йоана 🤪😁

# 798
  • тук и там
Йоана си казва истината.Маги се нагажда  към Алек.Ей това е най-дразнещото..Значи Магда може да готви,ама не може да нареже една чушка.Ходи на Малдивите,ама не се кефи,предпочитана да преоткрива Търново и Пловдив.По принцип има обувки за три хилки,и сто рокли пак на такава цена,но си пада и по втора употреба дрехи..

# 799
  • София
Аз отлично разбирам какво ги дразни останалите в Магдалена. Лъже като дърта циганка. Не че е от значение дали може да готви или не, но първо сама си каза, че не може, и второ дори не знае как се държи нож. Не може да нареже една чушка, но сега изведнъж готвела много, ехеееейй. Срещу нея да тичаш не можеш да я стигнеш. Joy
Телешкото варено едва го запомни като й каза Алек, че му е любимо, но и него го била правила. Не разбирам кого се опитва да лъже? Може би себе си.
И тази непрекъсната поза "Аз съм най-специална от всички" е истински дразнеща. Особено много, защото е силно посредствена.

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 12:10 от Reinа

# 800
  • Вестерос
Гледам на запис днес, но влязох да кажа, че Валерия е много красива на срещата с Алеко!
А цигулката на крепостта беше УАУ

# 801
  • София
Маги на палатка не знам, ама Надежда ще е много комично да я видя 🤣

# 802
Аз не разбирам защо толкова успял бизнесмен ходи на палатка😂

# 803
Голяма скука…
Как ще изкараме до финала Sleeping

# 804
Упс, Йоана си го каза - гледаме да забием още един пирон в ковчега на Маги.
Ама пак казвам - защо пропускат Валерия? Той вече доста често взе да я кани на срещи и ми се вижда доста омаян от нея. Да му се чуди човек защо, но той си знае.

# 805
Къв в тоя измислен милионер, дето не е бил в Цермат, Швейцария, да кара ски? Закривайте този фарс JoyJoy

# 806
Магдалена гледа като в необрано лозе като говорят за диви почивки, яздене, палатки и какво ли не. Тя няма какво да каже и си мисли как иска на Малдивите, а не при тия диваци и треволяци. 😂😂😂

# 807
Все още не ви чета, но само да кажа, че Виктория сигурно е много тъжна в тях, защото 100% не гледа Ергенът, а Дортмунд - ПСЖ. А любимият й футболист Донарума, току що му вкараха гол 🤷‍♂️ Еми съдбЪ, Вики. То пък късмет ни в любовта, но във футбола.

# 808
  • тук и там
Кефи се човека на такъв вид туризъм.Аз си признавам,че не харесвам това.Веднъж съм била на палатка и то за една вечер,преди 30 години,от тогава не съм повтаряла..На Малдивите не съм била..Там сигурно бих повторила..И аз като Магда-не съм била там,ама знам че ще ми хареса..Joy

Последна редакция: ср, 01 май 2024, 23:04 от Кайсия

# 809
Мале много криндж леля Магда да го натиска така да се целуват. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт