🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 961
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 780
Това беше нетърпимо, като китайско мъчение. Йоана и Горджъса могат да ги използват за разпит на военнопленници със 100% успех.
Хаха, "на моята крехка възраст", как хапеее 🤣
Стюардесите се ползват с толкова много и различни намаления по безмитни магазини и прочие, че може да се зарине в кремчета Диор, ако иска. Но то проклето.

# 781
Спрях звука! О, блажена тишина! Вие ще кажете какво става.
Аз също.
Т'ва недовършеното,  признава и натъртва умишлено проваляне на вечерта, на друг човек.
 Желая и приятно изживяване на последствията от такива избори.

# 782
  • тук и там
Скука.Май ще отивам да си лягам-успяха да ме преспят..

# 783
Йоана работи за Fly2Sky Airlines.
Де късмет да попаднем в едно самолетче!... Ще иска да слезе в движение. Smiling Imp

# 784
Надя няма шанс, той не я харесва и туй то.

# 785

Йоана работи за Fly2Sky Airlines.

Не беше ли луфтанса?
Това е сложила в Linkedin. 🤷 От март 2023 е там.

# 786
  • Paris
Тя Йоана познава по-добре Маги от самата нея. Много остри черти има и като се заяжда още по-зле стават…

# 787
Шоколадовото суфле толкова ли е популярно в страната?? Сериозно питам.
Много. От години представят замразени лава кейкове за шоколадово суфле и е сред най-популялните десерти във всевъзможни заведения.

# 788
Ако попадна не неин полет ще съм втори Волен Сидеров.

# 789
Йоана с изключително необмислена стратегия. Не разбира ли че няма никакво значение една жена дали може да готви или да е ходила на къмпинг, за да спечели вниманието на един мъж. Само се закопава с това дълбаене.

# 790
Борбата е безмилостно жестока.
Борбата, както казват, е епична!
Ще падна, но ще го направя с гордост,
Ако не падна - друга някоя Алеко ще капичне
Joy

# 791
Йоана с изключително необмислена стратегия. Не разбира ли че няма никакво значение една жена дали може да готви или да е ходила на къмпинг, за да спечели вниманието на един мъж. Само се закопава с това дълбаене.

Тя иска да извади Маги от обувките и по някакъв начин да я провали, както се провали Александра в първи сезон. Обаче не разбира, че Алек има друга любимка сега - къдрокоската, която аз лично не харесвам, ама кво от туй?

# 792
  • София
Йоана може ли да е по-противна. Надявам се никога живота да не ме среща с такива жени.
Тя наистина е обсебена от Маги😅 да не влюбена в нея

🤣🤣🤣🤣Точно това си казах и аз, че щях да я питам, ако съм на мястото на Маги🤭

Хора, аз също не съм ходила на палатка. И на каравана не съм. И майка ми не е ходила и баба ми не е🤣 И не никога не сме били богати.
Всъщност и на Малдивите не съм ходила.
За Йоана не разбрах дали е ходила на палатка, ама на Малдивите е била 100%🤪

# 793
Туй fly2sky е българско lol вероятно не взима кой знае кви пари.

# 794
Йоана трябва да се спре. Явно иска Маги да си признае: "обичам лукса, спонтанно да се събудя и да потегля за Малдивите, гаджетата ми са били милионери, сникърсите ми са Луи Вюитон, продуцентът ми е приятелче, не мога да режа чушки и ми е все тая какво мислиш за мен, защото аз съм на финала, а ти не." Няма да се случи и вече става ужасно досадно и ненужно  това разобличаване. И глухите чуха, и слепите прогледнаха каква е Маги.

Общи условия

Активация на акаунт