🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 936
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 765
Добре де, Магдалена във визитката си каза, че обича екзотични места, да ходи самичка, Малдивите...
Защо не си го каже просто? Толкова ли е трудно? Какъв Пловдив, какво Велико Търново, баси..Grinning
Пари слагам, че няма в инстаграм нито един пост от Търново. 🤣 Но ме уби как акза, че имала много приятели музиканти и нямала търпение да запознае Алек с тях и да си пеят. Виждам как Алек прави дует с Джанаварова. 🤣

# 766
  • Варна
Ауууу последните 3 епизода не съм гледала, но знам, че Йоана отдавна обяснява Маги за какви пари има дрехи. Как не се усеща, че става латерна като Кристина????

# 767
"От теб не се интересувам. В момента обсъждам дрехите ти" 🤣

# 768
Йоана може ли да е по-противна. Надявам се никога живота да не ме среща с такива жени.

# 769
Горджъса си тръгна и сега Йоана мели ли, мели. И то колосални въпроси дали Маги знаела любимата песен на Алек и как така не е била на къмпинг. Все едно се заяжда с училищния лексикон под ръка.

# 770
  • София
Господи, приключиха с козметиката, сега само се чува "... къмпинзи... палатка... къмпинзи..." !!!

# 771
Аз много обичам да ходя на Луната. Не съм била, ама ми е любимо занимание.

# 772
Йоана може ли да е по-противна. Надявам се никога живота да не ме среща с такива жени.
Внимавай какво, и по-скоро как, си пожелаваш. Да не животът да те засипе утре с такива мъже JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 773
Сега, в интерес на истината, не е работа на Йоана да се заяжда с Маги.
Работа на Алек е да опознае момичетата и Йоана се опитва да я злепостави пред него.
Борбата е безмилостно жестока.

# 774
Ох, не спира и не спира Йоана! Горджъс номер 2

# 775
Е как ще може да готви като Магдалена сама си призна на синхрон на срещата, че не може да готви. И едва режеше краставицата. 😂

# 776

Извинете, но какво й е добре платеното на една стюардеса? Rolling Eyes Аз имам друга информация. Говоря за заплащане, което получават по трудов договор, нали Grinning Не извън това

Ти не ги гледай уизеър, райънеър. Емирейтс стюардесите са мега звезди, Катарските, Сингапурските и т.н.
Йоана работи за Fly2Sky Airlines.

# 777
Аз сега не разбрах, може или не може Маги да готви?
Няма да мога да спя спокойно, не ми дава ясен отговор Flushed

# 778
Разкошна простотия е това шоО..

# 779
Тя наистина е обсебена от Маги😅 да не влюбена в нея

Общи условия

Активация на акаунт