🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 841
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Алекс се е усетил.. "Искам да видя истинската Магдалена и нещо ми убягва"?

Интересно... промо, със сигурност и утре ще се гледа.

# 886
Ееее, прецакаха ни пак... 3 часа... за нищо...

Точно😂

# 887
  • София
За коя ли приятеля казва, че не е негов тип? То реално никоя не е , нито пък той техен.

# 888
  • Plovdiv
Аууу, турският сериал, пардон, гръцкия, ще е интересен утре с приятелчето му

приятелчето ли ще му търси жена?Ако иска да включи и майка си?Майко мила,бягайте от този мъж с 200.

# 889

Наистина звучи интересно, да ги видим колко са отворени като ги заключат в кухнята и да изтърсат нещо, което не бива пред доверен човек на Сашко.

# 890
Алек май вече започва да се усеща и да души наоколо да види дали Маги не е златотърсачка.
Като помислим реално, Надя, Йоана и Магдалена вадят добри пари за жени.
Валерия и филипинчето - не знам с какво точно се занимават, а също и Надежда.
Така че...сега ще започне чуденката на Алек - дали да подходи с разум или с чувства. Тежък избор.

# 891
Приятелят изглежда като аверче за палатки, къмпинги, каравани и ски. Извинявайте за тез мръсни думи, дето се изтъркаха от употреба Joy

# 892

приятелчето ли ще му търси жена?Ако иска да включи и майка си?Майко мила,бягайте от този мъж с 200.
Мъж е силно казано, направо комплимент, но да, да бягат бързо и далеч! 🙂

# 893
Много, много зле говори що за човек е Йоана след като има неща на Баленсиага, такива директно ги отписвам, реплика или оригинал няма значение. Има ли нещо на тази компрометирана, отвратителна марка значи не е ок. Хайде време и е да си ходи.
Сигурна съм, че Йоана си няма хал хабер какво имаш предвид и ако я питаш, с какво се "прочу" тази марка няма да може да ти отговори. Намерила е на разпродажба някаква чанта маркова, то пък се случило Баленсиага и айде да се бута и тя сред хората с маркови вещи и дрехи. Олицетворение на посредственост и парвенющина е Йоана. Да не говорим, че е сред най - зле обличащите се и няма никакъв усет към мода.

# 894

Синхроните след 21-ви епизод.

# 895
  • София
Магдалена ми е фалшива като 3 лева на цяло.
Говори, говори, говори с дуднещия си глас и се опитва сама себе си да убеди в глупостите, които излизат от устата й. Защото изобщо не вярвам, че някой друг ще й се върже.
Изглежда много отчаяна.

Йоана и Надя прекаляват с фиксацията си да я “изобличават”, но пък не е като да не са казали нещо, което не е така.

# 896
  • Plovdiv

Мъж е силно казано, направо комплимент, но да, да бягат бързо и далеч! 🙂

да,извинявам се,в бързината сбърках,бягайте от това мекотело бързо!

# 897
  • here and now
Скрит текст:

За мен е нормално приятел да си каже мнението. Все пак се предполага, че го познава добре.

# 898
Йоана прекали. Впрочем, нейните дрехи, обувки и чанти, са реплики.
По какво ги разпознаваш? И на мен така ми се стори за въпросната чанта баленсиага, защото оригинала е със златисти верижка и лого, а Йоанината е със сребристи. В нито един сайт не съм виждала модела със сребриста верижка и лого.
Да, такава чанта не съществува. Обувките също сигурно са реплика. Тези дни се показа и с реплика на чанта миу миу. За ролекса от 30к да не говорим.

# 899
Приятелят изглежда като аверче за палатки, къмпинги, каравани и ски. Извинявайте за тез мръсни думи, дето се изтъркаха от употреба Joy
Алек да се вземе с любимото си аверче и да се свършва тая мъка.. Очевидно е че с това си държание клони към графа женомразец

Общи условия

Активация на акаунт