🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 873
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 840
Затва е тунинга ей, Надежда все първа взима роза JoyJoy

# 841
Стигнах и аз до коктейла и УФФФФФФ, роклята на Магдалена е убийствено яка.
Йоанаааааа, бръже да казваш откъде е и колко струва?

Роклята не е ли на продукцията?

Сигурно, но все пак е купена от някъде. Или е дизайнерска. Нали нападнаха Магдалена, че си носела нейни дрехи - може и да си е нейна. И все пак е купена от някъде. Нито Магда, нито продукция са я ушили Joy

# 842
А най-добрите приятелки Катето и Валерия защо не защитават Маги, само си гледат сеира.
Щот са ходили на палатка Joy
То как да защитиш в тази ситуация? Мисирките не спряха с простотии.
Да не досоляват бълвоча, ок, но можеха да го прекъснат, като започнат разговор с Мага и на онова недовършеното, да му увиснат стреличките във въздуха. Начини за редирект  има много. Или акъл нямат или наистина са много подковани от сценарий и няма мърдане.

Тази вечер беше класическо вербално, директно нападение. Дори и в дъното на ББ, гонеха, за това или наказваха..

# 843
Йоана прекали. Впрочем, нейните дрехи, обувки и чанти, са реплики.
По какво ги разпознаваш? И на мен така ми се стори за въпросната чанта баленсиага, защото оригинала е със златисти верижка и лого, а Йоанината е със сребристи. В нито един сайт не съм виждала модела със сребриста верижка и лого.

# 844
Гледам със закъснение. От срещата с Валерия ми харесаха гледката, Алек, когато пя в колата (никак не е зле) и композицията на Тейлър Дейвис, изсвирена на цигулка.

Валерия не умее да общува с мъже и се върти в кръг с едни и същи негативни истории. Алек й е като добър приятел с екстри. Нищо повече от това няма там.

Много са скучни срещите този сезон. И това се дължи изцяло на момите.

Харесаха ми писмата на Надя и Йоана - бяха искрени. А Маги отново беше разклатена и политкоректна. Изобщо, Маги е едно клише, мимикрията е нейната природа.

Алек не харесва Надя и това е видимо от самото начало.

Съчувствам искрено на Алеко. Наздраве, Алек!

# 845
Оф, Йоано, егати сиромашкото и андрешковско мислене. Всъщност по-скоро дребнобуржоазно. И не, няма никакво значение откъде си и с колко разполагаш. Има хора със скромен произход, ама аристократи по душа. Абе, дръж се на положение, бъди над нещата, не показвай, че се впечатляваш.

И Магда какво се обяснява само. Бе, кажи им, да, тези обувки са за 3к, вкъщи имам и за 6к. Имам пари, угаждам си. Проблем?
То там е проблема, че тя отрича очевадни неща. Никой няма да я яде, ако си каже. Ама за пред Алеко иска да изглежда "обикновено момиче"

Ами да, смешно е. И не знам дали ще впечатли мъж така. Бъди си себе си, дърпай се малко, фръцни се, кажи аа не, аз не обичам хипарски истории. Ако искаш през деня ще ходим по чукарите, но вечерта държа на баня и истинско легло. Мъж, който има интерес към теб, това няма да го спре.

# 846
  • София
Йоана прекали. Впрочем, нейните дрехи, обувки и чанти, са реплики.
По какво ги разпознаваш? И на мен така ми се стори за въпросната чанта баленсиага, защото оригинала е със златисти верижка и лого, а Йоанината е със сребристи. В нито един сайт не съм виждала модела със сребриста верижка и лого.
По поведението ѝ най- добре си личи.

# 847
  • Бургас
Грам не вярвам, че Алеко е на палатка всяка седмица. Като го гледах как печеше риба на една от срещите и му горяха въглищата и барбекюто не му е сила Simple Smile

# 848
Да си пуснете песента на Илиян па-па-палатка след тази серия. Накараха ме да се сетя за това. JoyJoy

# 849
И Магда какво се обяснява само. Бе, кажи им, да, тези обувки са за 3к, вкъщи имам и за 6к. Имам пари, угаждам си. Проблем?
Надценяваш я, ми се струва. И за 50 000 да може да си купи обувки, акъл и самочувствие не може. А и да може - на нея не и и хрумва
То пък защото много страшно да каже - да, мога да си позволя всичко, но какво ми пречи това да отида на къмпинг, което явно смятате за непрестижно

# 850
И после да му народи 6 деца Алф-чета😭
Ако Алек и за миг имаше шанс да види истинското лице на Надежда и в миналото и зад кадър ще загуби всяка надежда в жените и любовта. Ще избяга с 200 та. Тя ми най-фалшивия образ

# 851
Магдалена, ако беше човек с достойнство, щеше да си даде сметка, че възгледите за живота, манталитета, навиците, възпитанието, ценностите с Алек са им различни. И в това няма нищо лошо. Проблемът е, защо драпа да бъде с човек, с когото няма допирни точки? Сигурно е свикнала да си живурка в орбитата на някой мъж, да бъде обгрижвана, осигурена, спокойна за бъдещето си, и не я вълнуват стремежите и интересите на партньора.

# 852
Втора роза Надя. Значи никой няма да си ходи днес?

# 853
Как Надя беее.. Алекоо.. 🤣🤣🤣

# 854

Общи условия

Активация на акаунт