🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 132 169
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 150
Маги е красавица, не знам защо въобще се коментира. Поставете снимката от 'преди' на Надежда до тази на Маги...моля ви се.

# 151
Екстра си е Маги, не и правен носа, но русото и е кофти и я загрозява, и състарява.

# 152
Хубава е, но доста възрастна за Сашко.
Тя повече от едно дете надали ще може да му роди.

# 153
Такива изказвания са много груби и много тъпи. Simple Smile

# 154
  • Sofia
А бе, и за две има време - все пак само на 36г е . Но за повече, може и да трябва помощ от АРТ.
Има ли желание, има и начин.

# 155
Може, но ако знаем здравословното състояние на Маги и на всички останали.

Няма и голямо значение, аз не мога да си представя някоя от тях да има желание за повече от 1, макс 2, та - голяма работа.

# 156
Това дали Магдалена му е възрастна си го решава Алек. Това колко деца ще роди е Божа работа и изобщо не би трябвало да е предмет на дискусия тук.

Темата е интересна, когато се коментират сюжетните линии и поведението на участничките в предаването, а това колко е възрастна и ''грозна'' Магдалена беше сюжетна линия още в първите епизоди на предаването и вече не е интересно. На финала на предаването сме и още си коментираме кой на колко години е, кой колко деца ще роди, защо се носят брекети в реалити предаване, не ви ли доскучава малко?

За сметка на това пък доста интересни и забавни мнения се изтриха, не знам защо.

# 157

Сравнявайте Grinning
Освен да е правен този нос преди конкурса.
Ми, да Ви кажа, на мен ми изглежда същата. Не че и адвокатствам, аз не я намирам за нещо особено в лицето нито сега, нито като по-млада. Обаче, Надежда ми е ужасно неприятна и затова се оказах в тийм Маги. Миналата година по същия начин попаднах в тийм Елена.

# 158
Уау висока е 177см.
Алек по висок ли е

# 159
Уау висока е 177см.
Алек по висок ли е

Вървят горе долу заедно в ръст, той трябва да е 1.80-1-2м, а тя с малко токчета все.

# 160
  • Тайланд
Уау висока е 177см.
Алек по висок ли е

Вървят горе долу заедно в ръст, той трябва да е 1.80-1-2м, а тя с малко токчета все.
Останаха само по-високите, след Мария и Горджъс вече ниски мадами там няма.
Разбирам го, дългите крака са си друго нещо.
За Алек очевидно размерът е от значение Grinning

# 161
Уау висока е 177см.
Алек по висок ли е

Останаха само по-високите, след Мария и Горджъс вече ниски мадами там няма.
Разбирам го, дългите крака са си друго нещо.
За Алек очевидно размерът е от значение Grinning
Да той си го беше казал в една от игрите( че размерът има значение)😁😁😁

# 162
Много мило как Сашо наивно попита Маги имала ли е други връзки след онази токсичната и с още по-наивен реторичен въпрос "Йок?" й повярва, че не. А на сторитата й от екзотични държави през последните години винаги снима и мъжка ръка ..🫣😆🫶

# 163
Много мило как Сашо наивно попита Маги имала ли е други връзки след онази токсичната и с още по-наивен реторичен въпрос "Йок?" й повярва, че не. А на сторитата й от екзотични държави през последните години винаги снима и мъжка ръка ..🫣😆🫶
може да е нейната😅

# 164
Ами то онзи пърформънс с грима, който качи е даже с две мъжки ръце и те май са на Алеко, та около нея вероятно винаги има мъжка ръка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт