🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 835
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 900
Приятелят изглежда като аверче за палатки, къмпинги, каравани и ски. Извинявайте за тез мръсни думи, дето се изтъркаха от употреба Joy
Разгледах му профила в инстаграм и е точно такъв. Grinning Намерих и тази снимка с Алек (?).
Скрит текст:

# 901
Колко случаи вече има без изгонени? Сигурно пак ще изритат 2-3 на куп нататък.
Нищо не разбираш ти!!! Перфектни са, и ще ги вземе всички! По една за всеки ден от седмицата. А неделя? Тогава дори и Алеко почива Joy

# 902
Алек май вече започва да се усеща и да души наоколо да види дали Маги не е златотърсачка.
Като помислим реално, Надя, Йоана и Магдалена вадят добри пари за жени.
Валерия и филипинчето - не знам с какво точно се занимават, а също и Надежда.
Така че...сега ще започне чуденката на Алек - дали да подходи с разум или с чувства. Тежък избор.

Гаранция, че НИТО ЕДНА не взима пари, квито реално им се искат. Иначе нямаше въобще да са там. И за бога, Катя няма НИЩО ОБЩО с Филипините Joy

# 903
Какво значи, че Надя, Магдалена и Йоана правят добри пари за жени? Критерият за добри пари за здрава жена без деца е същият като за здрав мъж на същата възраст.

# 904
  • Paris
Приятелят изглежда като аверче за палатки, къмпинги, каравани и ски. Извинявайте за тез мръсни думи, дето се изтъркаха от употреба Joy
Разгледах му профила в инстаграм и е точно такъв. Grinning Намерих и тази снимка с Алек (?).
Скрит текст:

Е Нее 😀😀😀

# 905
Това на главата на Алеко расти ли са?!

Колко случаи вече има без изгонени? Сигурно пак ще изритат 2-3 на куп нататък.
Нищо не разбираш ти!!! Перфектни са, и ще ги вземе всички! По една за всеки ден от седмицата. А неделя? Тогава дори и Алеко почива Joy
Тогава дори Господ почива, по-точно! Joy

# 906
  • София
С расти е бил в гимназията. Още преди началото на сезона излезе видео, в което пее с хора на Френската. Там беше с такава коса.

# 907
По какво ги разпознаваш? И на мен така ми се стори за въпросната чанта баленсиага, защото оригинала е със златисти верижка и лого, а Йоанината е със сребристи. В нито един сайт не съм виждала модела със сребриста верижка и лого.

Общи познати твърдят, че са реплики. Някак си не вярвам, че момиче работещо в малка авиокомпания има средствата, за да си купува чанти и обувки за хиляди левове. Нищо не се чува за богат приятел или богати родители, които да финансират такъв начин на живот.

# 908
Аз съм на 43 години и никога не съм била на къмпинг, палатки и т.н. Може би съм нямала такива приятели, които да ме поведат. Може би наистина тръгва от семейството, ако са те водили като малък го приемаш и харесваш… не знам. Знам само, че и сега не ми се прихожда по палатки. Та в тази връзка я разбирам Магдалена. Не биваше да обяснява, че няма време, а да го каже както аз го казвам. Тя всъщност се и опита, но след 106 въпрос защо не си била влезе в оправдателен режим, и сгреши с това. Някак ми е тъжно за нея, защото мисля, че тя наистина в този момент си мисли, че е влюбена в Алек. Също ми е тъжно как все повтаря как иска да му е опора и пристан. Такава позиция е заемала винаги и явно само това си представя.

# 909
  • София
Ау, смятайте, чак и ергенчо се усети, че Магдалена е фалшива, а я вижда само за по някоя минута и то не всяка вечер. Тя през цялото време се държи, все едно Алек й се пада по право. Отделно дразни с това как винаги засилва и преувеличава значимостта си и колко по-специална е за него от всички останали там - "Говорим си за нашите неща, правим си наши работи, каза ми някакви специални думи"... No Mouth
Наистина се представя за нещо, което не е. Приписва си качества и се припознава в неща и дейности, които той харесва. Имам чувството, че се автосугестира, че харесва нещата, които чуе от него.
Всичко в поведението й е поза. Филм, в който тя играе главната роля.

# 910
Е, така като и слушате завистливите разпити, дали са и оригинални парцалите и чепиците на Йоана?! Ако бяха... леле, мале! Щеше да дудне двойно повече, че няма втора като нея!

Ау, смятайте, чак и ергенчо се усети, че Магдалена е фалшива, а я вижда само за по някоя минута и то не всяка вечер.
Бъркаш се! Много добре знаят какви са настроенията на зрителите след тия обвинения, с които я засипа Йоана днес. И сега "о, вижте и Алеко я прозря и прогледна". Да, да! Ама, не. Grin

# 911
  • Plovdiv
Скрит текст:
Аууу, турският сериал, пардон, гръцкия, ще е интересен утре с приятелчето му

приятелчето ли ще му търси жена?Ако иска да включи и майка си?Майко мила,бягайте от този мъж с 200.
За мен е нормално приятел да си каже мнението. Все пак се предполага, че го познава добре.

За мен не е нормално.Да не би да търсим още един човек за компанията или жена на Алек?Който да се вписва в къмпингуването?Ако таква жена си търси Алек,жалко за жената,искренно и съчувствам!!!Алелуя,не искам да съм на нейното място.

Какви пари вадят Надя и Йоана?Кое с смята за добри пари за жена ,че ми стана интересно,те понятията са разтегливи.

# 912
  • София
Алек казва, че не е готов да се раздели с никоя тази вечер, Магдалена чува, че Алек не е готов да се раздели с Нея. Що не чу, че не може да се раздели с Йоана? Simple Smile
Наистина се е вкарала в някакъв филм и си е дала главната роля. Другите в “имението” ги е взела за миманс.

# 913
Не знам как едва сега Алек се усеща каква е Маги колко време му отне за да разбере че е фалшива...Започвам да си мисля че той е наясно с това че тя ще има интерес към парите му евентуално ако избере нея и може това да не го притеснява .Затова да се прави че и вярва и т.н.Защото не изглежда като групав мъж.

# 914
Алек казва, че не е готов да се раздели с никоя тази вечер, Магдалена чува, че Алек не е готов да се раздели с Нея. Що не чу, че не може да се раздели с Йоана? Simple Smile
Че какво я интересува Йоана? Важно и е, че с нея не иска да се раздели.

Общи условия

Активация на акаунт