🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 10

• 131 870
  • 2 417
  •   1
Отговори
# 930
Йоана прекали. Впрочем, нейните дрехи, обувки и чанти, са реплики.
Има някаква логика, ако са й реплика да завижда за истинските на Магдалена и затова да го коментира постоянно.

Между другото има сайтове, групи във фб за скъпи дрехи, чанти, обувки втора употреба. Така че тези обувки за 3 к, може да ги е купила за 1 к..

Имала скъпа козметика, Еми има кутии с продукти с много скъпа козметика на тънки цени..
Обувките може, но чантата със сигурност е реплика, няма такъв модел. Ако цвета на логото е този, то на оригиналът дръжките са различен цвят.

за козметиката съм напълно съгласна. Има толкова много сайтове в чужбина,  където има такива оферти на висок клас козметика и безплатни продукти, че не е толкова сложно да имаш скъпа козметика.
Скрит текст:
вчера например в cult beauty, ако направиш поръчка за 100 евро получаваш безплатно чанта с продукти на sisley, drunk elephant и тн на стойност 210 евро + отделно ваучер за 15 евро отстъпка. Как при такива оферти изобщо да купя нещо от бг сефора или дъглас

# 931
Айде да идва този финал и да се приключва с тази мъка. Да ги праща у лево всички и да си ходи сам по чукарите.

# 932
Не знам какви дрехи и гримове ползва Маги , но мен не ме е впечатлила с някаква своя вещ, така да ми се набие на очи нещо супер интересно по нея, като атрибути. Та ,ако кокошките не бяха засегнали темата, никога не бих се сетила , че е с нещо по- различно облечена от останалите .
Абсолютно подкрепям. Ако искат 10 000 лв да дадат за една чанта, като нямаш собствен стил, кел файда.

Имам един въпрос. 😀 Йо, четеш ли ни?
Преди час отидох да видя точно къде работи в Linkedin, отидох да готвя и си оставих табчето отворено - махнала си е профилната снимка и е добавила година опит в Corendon Airlines. Как пък точно докато стана дума за това в темата. 😀
Ако не е съвпадение - Йо, пиши в спойлерната, няма да те издадем пред Бтв, че си ти, само ни отърви от мъките ни. 🌹

# 933
Приятелят изглежда като аверче за палатки, къмпинги, каравани и ски. Извинявайте за тез мръсни думи, дето се изтъркаха от употреба Joy
Разгледах му профила в инстаграм и е точно такъв. Grinning Намерих и тази снимка с Алек (?).
Скрит текст:

Кой е инстаграма на приятеля? Интересно ми е да разгледам

# 934
Алеко, защо тогава изгони Маша по пижама, за да ни причиниш ТОВА ли? Още не съм изгледала днешния епизод, но прочетох коментарите тук и май няма да го гледам... Утре Йоана, другата сряда Надя, четвъртък Катя, на 14 Валя и да остават каките за 15. Алеко, изненадай ни,но надали..

# 935
Магдалена определено не е себе си. Не се защитава добре. Определено се притеснява, че ако си признае, че има скъпи дрехи, козметика и това й харесва, момичетата ще спечелят точки, защото я изобличават, а всъщност е точно обратното. Ще им запуши устите от вуле.

Според мен тя го вижда от гледната точка на “ако си призная, ще потвърди, че съм материалистка”. А и честно казано българите като манталитет ни дразни друг да има повече, по-хубаво, по-скъпо, може и за пред зрителите да не иска да изглежда като материалистка. Тя се опита да каже на Йоана, че и нейните са скъпи, ама малко във втора глуха попадна - веднага обърнаха стрелата в нейната посока и се направиха, че не го е казала.

# 936
А, Йоана си върна профилната снимка. Малко се чувствам сякаш комуникирам с призрак със свещ или нещо такова. 😀

Приемам го като знак, че ни чете. 🌹

# 937
Магдалена определено не е себе си. Не се защитава добре. Определено се притеснява, че ако си признае, че има скъпи дрехи, козметика и това й харесва, момичетата ще спечелят точки, защото я изобличават, а всъщност е точно обратното. Ще им запуши устите от вуле.

Според мен тя го вижда от гледната точка на “ако си призная, ще потвърди, че съм материалистка”. А и честно казано българите като манталитет ни дразни друг да има повече, по-хубаво, по-скъпо, може и за пред зрителите да не иска да изглежда като материалистка. Тя се опита да каже на Йоана, че и нейните са скъпи, ама малко във втора глуха попадна - веднага обърнаха стрелата в нейната посока и се направиха, че не го е казала.
Напълно съгласна, Магдалена не умее да направи контраатака. В 2 епизода, когато Йоана я атакува, Маги й казва, че й нейните вещи са скъпи, но те веднага й спират атаката и Маги мълчи и почва да се оправдава.

През целия сезон Йоана ни го вре този ролекс, ясно се вижда огромните лога Шанел на сандалите, Магдалена, ако има такива скъпи дрехи, явно има достатъчно вкус, за да не вре логата в очите на другите момичета и зрителите.

# 938
Започвам да си мисля, че проблемът на Магдалена не е, че е меркантилна и търси непременно спонсор, а че се нагажда към мъжете си до степен на пълно обезличаване. Харесва, каквото харесват те; пътува, където те искат; излиза само с техните приятели; държи се, както те искат да се държи…

Първо, това не е интересно на никой. Къде е тръпката в това да излизаш с твой клонинг?

Второ, издава ниско себеуважение и мъжете го усещат, макар и несъзнателно, и съответно и те губят уважение към нея.

Трето, вечната позиция на по-слабия и по-нуждаещия се (от любов, внимание и т.н.) в междуличностната динамика агресира и озлобява другия, макар и отново несъзнателно. Всички си знаем дълбоко в себе си колко сме зле всъщност и няма как да уважаваме някой, който е напълно сляп за несъвършенствата ни. Най са ме дразнили мъже, които са ме поставяли на пиедестал. Най са ми харесвали тези, които са ми казвали тотално си откачена, ама много ме кефиш.

# 939
  • София
Йонна се опитва да разобличи Маги, че се прави на жена втора употреба на приказки, а в действителност носи скъпарски дрехи. Не мисля, че завижда, но със сигурност адски се дразни на фалша на Магдалена. Дано утре я разкарат

Последна редакция: чт, 02 май 2024, 00:29 от Yellow_girl

# 940
А, Йоана си върна профилната снимка. Малко се чувствам сякаш комуникирам с призрак със свещ или нещо такова. 😀

Приемам го като знак, че ни чете. 🌹
Дано! В такъв случай да и кажа, ако не е разбрала - отвратителен човек е. И не става въпрос за външния и вид.

# 941
  • софия
Аз пък в началото харесвах Магда,сега не мога да я дишам,адски ми е дразнеща.Чак се чудя как може да бъде харесвана тук,дори се замислих дали наистина е харесвана,или си е платила да бъде такава..
На мен не е платила. Grinning
Пу прецакана съм Joy

Доглеждам цялата тази тъпотия само заради Магдето Hug и Вал Hug
Безплатно.
И за двете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 942

Разбрах те, дано и ти мен. Говорим за едно и също, само аз добавям, че нищо не се е променило в света. И преди и сега тежките професии вадят добри пари и те са мъжки професии.

Имаше период на изместване и се очакваше всички да покачат компетентност посредством висше образование. И тези с висше взимаха по-добри пари. Сега е обратното на куцо, кьораво, сакато има висше и не е кой знае кво предимство вече, къртовска конкуренция и т.н. А в тези среди, за които говорим конкуренция няма вече, всички си чакат на опашка при малцината майстори останали.

# 943
Започвам да си мисля, че проблемът на Магдалена не е, че е меркантилна и търси непременно спонсор, а че се нагажда към мъжете си до степен на пълно обезличаване. Харесва, каквото харесват те; пътува, където те искат; излиза само с техните приятели; държи се, както те искат да се държи…

Първо, това не е интересно на никой. Къде е тръпката в това да излизаш с твой клонинг?

Второ, издава ниско себеуважение и мъжете го усещат, макар и несъзнателно, и съответно и те губят уважение към нея.

Трето, вечната позиция на по-слабия и по-нуждаещия се (от любов, внимание и т.н.) в междуличностната динамика агресира и озлобява другия, макар и отново несъзнателно. Всички си знаем дълбоко в себе си колко сме зле всъщност и няма как да уважаваме някой, който е напълно сляп за несъвършенствата ни. Най са ме дразнили мъже, които са ме поставяли на пиедестал. Най са ми харесвали тези, които са ми казвали тотално си откачена, ама много ме кефиш.

И това. Абсолютно е така, тя си го призна и очевидно нищо не е променила в себе си, защото не показа нищо свързано с нейната индивидуалност.

# 944
  • с трима мъже :)
ММ не гледа Ергенът. Човекът си се занимава с ремонт, правим къща и изобщо, ама изобщо не му е до такива работи. Тая вечер се прибра по-рано, и докато вечеряше, се "наложи" да гледа предаването, понеже все още го гледах в хола. Направо се удари в главата:
"Ееее, вика, главата ме заболя с тая палатка. Тия двете хахо ли са? Изтръкаха се вече. Малоумни ли са? Тая русата, каза, много грозна бе! Тя да благодари, че е там, изобщо, че е останала все още."
Той не знае коя каква е, знае само за Надя, че е ИТ (колежка), понеже съм му обяснявала. И тая вечер се изцепи: "Е по-глупаво ИТ не съм виждал " Simple Smile

Иначе и аз съм разочарована, че Надя/Йоана не си тръгна(ха). Бе и двете да ги беше изгонил, екстра щеше да се получи. И него го е шубе, ама здраво. Тоя е по-нестабилен и от тях, даже.

Аз, като жена (мисля, че щях да съм на същото мнение и ако бях мъж) най-много харесвам Маги. Изключително издържана, има си класа момичето, хубава е, и е много сериозен човек. Изглежда ми съсредоточена, уравновесена. Единственият проблем (според мен) е разликата в годините. Тази разлика в момента не се усеща, но ще проличи след години. От тази гледна точка, тя не е подходяща за Алек. Но подходящата си тръгна. Тоя слепец изобщо не даде шанс на Васка да се изяви, а после като я гледах в подкаста, направо чак мен ме хвана яд каква жена изпусна тоя дръвник.
Та от тези тук, които останаха сега, само Маги ми харесва. Желязна е. Да, напсоледък плаче пред камерата, но те направо я разпиляха. Аз не зная тя защо им се обяснява. Йоан(а) и Надя са дошли в това шоу не да гонят Алек, а да разкатават Маги. Аз наистина имам усещането, че на тях не им е толкова важен Алек (целуват го само за да ги задържи още там) , но нищо истинско не виждам в отношенията им към него. Злобарско-завистливото им отношение към Маги, обаче, е истинско. И те затова искат да останат там - за да възрадват малките си душици с тържеството на нападките и унизенията, на които подлагат Маги.
Как пък се надушиха тия двете?! Едно време дядо ми казваше, че гадните хора и кучетата се надушват ): .

Общи условия

Активация на акаунт