⚓ На пазар във Варна - тема 76 ⚓

• 42 747
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • In transit
Здравейте,
Къде във физически магазин мога да намеря от прехваленото розово чудо? И някой ползвал ли го е, да знам дали да се хабя да търся Satisfied
Скрит текст:
Ако не бъркам това съм го виждала в Бриколажа, покрай информация.

# 166
Пастата я има и в магазини Born. Върши чудна работа.

# 167
Чудни сте. Много Благодаря!

# 168
Май съм виждала този паста и в магазин Теди в Гранд мол.

# 169
За какво? Дрехи, под, захабени мебели или ръце? Пропуснала съм

# 170
Паркинга на улицата, която води към плаж Аспарухово направиха ли го синя зона (не алеята, която е до плажа, а улицата пред големия руски комплекс) ?

# 171
  • 🌊

Загорял боб на тенджера, пресен пример Grinning Използвала съм я и за пода в банята. Не ми помогна за едни петна в мивката, а стъклата на душ кабината бяха кошмар след нея.
Общо взето е абсолютно стандартен продукт за почистване, а не универсално решение

# 172
Паркинга на улицата, която води към плаж Аспарухово направиха ли го синя зона (не алеята, която е до плажа, а улицата пред големия руски комплекс) ?

Не е зона все още. Не мисля че и тази година ще я пуснат.

# 173
  • In transit
Чебурашка, може ли да снимате съдържанието на този продукт?
За загоряло в тенджера, тава чудесна работа върши и най-обикновената сода бикарбонат. Само се намокря повърхността (на суха не става), след което се поръсва с тънък слой сода и се оставя да престои за 10-20 минути. След това, като се мине с гъба, буквално се съблича всичко загоряло, което е останало. Също, като по рекламите за измиващи препарати. Grinning

# 174
  • ВАРНА
Моля за препоръка за изпитан медицински педикюр - става въпрос за тийнейджър с болка от врастнало нокътче. Благодаря предварително.

# 175
Ми с нея чистя плотовете вкъщи, банята, че дори и белите си маратонки. Не е някакво чудо, но мирише сравнително приятно за разлика от останалите стандартни почистващи.

# 176
Какво можете да препоръчате за почистване на стъклокерамика (котлони) но без "стъргане". За дъщеря ми искам, която живее под наем и се страхувам да не похаби стъклото с някакви "груби" действия.

# 177
  • Варна
За стъклокерамика имам един препарат от Лидл точно за това, вътре е с някакви частички подобни на пясък, но изобщо не надира, а чисти много добре. Нямам идея обаче дали е постоянно в асортимента.

# 178
  • ВАРНА
Къде около Варна има чисти плажове и вода - искам сутрешно плуване и разходка около час да си правя, без излишно да плащам паркинг, шезлонг и т.н.
За целодневен плаж предпочитам Камчия, но за едното плуване ми е далеко ...

# 179
  • In transit
Какво можете да препоръчате за почистване на стъклокерамика (котлони) но без "стъргане". За дъщеря ми искам, която живее под наем и се страхувам да не похаби стъклото с някакви "груби" действия.

Този, ползваме и един на ДМ, пак пише за стъклокерамика на него.

Намазваш, оставяш и с гъбичка почистваш след това.

Общи условия

Активация на акаунт