Искам да кажа... (218) през МАЙ 2024

• 40 194
  • 809
  •   1
Отговори
# 225
Аз се боядисвам у дома, хич нямам нерви всеки месец да запазвам часове, пък да ходя, пък да седя. Даже съм такъв спец, че банята вече почти не изглежда като след клане Grinning

# 226
Алечка, кажи боята Simple Smile

# 227
  • Бургас
Аз минах през какви ли не бои, сега съм на Garnier Naturals. Не виждам разлика от тази за 20 лв. на Лореал и тази сега за 5, все на третата седмица ми е светнал коренът.

Ходих да пия кафе на морето, продължавам сега с пролетното почистване, следобед сме с Марто на лекар и фризьор. Не знам как успявате да "оближете" къщата за един ден, това е нечовешко за мен, аз вчера се мотах 5 часа само с кухненските шкафове. Вадя всичко, забърсвам, прибирам, нищо кой знае какво. С това темпо за около седмица ще съм готова с целия апартамент.

Роди, празнуваме си на оригиналния Никулден. Този не знам откъде го измислиха сега и него, ама нищо де, веселба да има.

# 228
Аз се къносвам.

# 229
Аз смесено - в София къде сама, къде на фризьор ( на последният цените му са уау, а колориста не толкова добър), във Варна - на фризьор ( фризьорката ми е пушка там и само кажа "а" и тя е готова на всичките ми лудости)
У нашия квартал вали, облаците са слезли ниско долу, ходих да си вземам картини от рамкиране в Надежда, ами грам дъжд нямат

# 230
  • София
В Люлин беше як дъжд преди малко. Големи квартали имаме.  Smile
Ние трябва да търсим подарък, че довечера сме на рожден ден. Все още нямаме никаква идея.

# 231
  • На брега на реката
Ели, честит да ти е синковеца! Здраве, късмет и успехи!

Боя напоследък ползвам на Вела колестон. Доволна съм и ми трае най-дълго време, а и косата е лъскава до следващото боядисване. С други бои става една вяла и без бласък, още на втората седмица.

# 232
Боядисвам се с дрогерийни бои аз. И с професионални бих, ако фризьорът е добър колорист. Моята фризьорка става за всичко останало, без боя. Купувам си, ходя, маже ме и се прибирам.
Ели, честит да е рожденикът, много здрав и успешен да бъде!

# 233

Helen Seward -  Lumia, но май се води професионална, аз си я купувам от един магазин за фризьорски неща и не знам къде другаде се продава.

# 234
  • Бургас
Слушам Молец ,докато се подготвят за концерта довечера. Направо ми пеят под прозореца Wink

Нещо нагорно ми дойде тази седмица. Хем къса, хем след отпуск..пък не свършва и не свършва

# 235
Нещо нагорно ми дойде тази седмица. Хем къса, хем след отпуск..пък не свършва и не свършва
и на мен така.

# 236
Купувам си професионална боя, но се боядисвам вкъщи. Мразя да ми пипат косата, а се боядисвам на 2 седмици. Нямам нито желание, нито време за фризьор, особено, ако просто маже с боя.

# 237
  • Germany
Съни, а каква боя ползваш и от къде я купуваш?

# 238
Мони, поръчвам от Златна рибка. Напоследък ползвам Andreia Professional. Поне засега не ми червенее, на мен обикновено това ми е проблема - търся кестен,  излиза тиква Joy

# 239
  • при моите деца .....
Боядисвам се на фризьор.
Излизах с приятелки...
3-4 часа....
Добре ми се отрази.

Общи условия

Активация на акаунт