Благодаря от сърце ❤️ и... да ви се връща 😍😘

Хубава вечер ви желая 🤗🤗🤗

,виж актуални снимки с Ипек и децата й.

благодаря, мило!
Ипек си е все така хубава, но дъщеря и е истинска красавица, брат и ми е малко странен или просто не е фотогеничен.
няма да позволим да замръзне, все има какво да се сподели, архива ни е много богат!
Помня една снимка на дъщерята на Ипек като малка, още тогава беше много красиво дете с невероятни очи. 

Супер!

благодаря ти за споделеното!
Леле, много се радвам, че и в САЩ ще гледат Айлето!
Аз тези снимки ги видях в спойлера, но тази за която говоря я няма, там беше по-малка и сякаш с по- тъмна коса, а може би защото беше черно бяла, не помня, но очите и изглеждаха огромни на малкото личице, много, много красиво дете. Още тогава си мислех колко ли красиви ще бъдат децата на Киво тогава, и много се радвам, че доживях да видя, малкото ни слънчице е прекрасно! 

Нищо не съм гледала, дори не съм започвала още 12 серия на Айлето ... Ще гледам днес, утре да наваксам поне с едното. Любопитно ми е да видя Серка след образа и на Девин дали ще е различна. Умението на актьора за почти пълна трансформация в нов образ е много ценно, щастлива съм, че нашия ашкъм е от тези, които го могат, а те не са много.
След дъжд винаги изгрява слънце, нали знаеш ? Пожелавам ти да е за много дълго време! 
Още повече ме заинтригувахте с Ками за сериала на Серка, ще се постарая да го изгледам.

о и аз снощи се зарадвах доста, че ще го дават в САЩ!!

Препоръчани теми