Майски бебета 2024г. - Тема 15

• 28 971
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Добре дошла в клуба на чакащите 😃 аз лично съм изморена вече от това чакане и всеки ден им мрънкам на момичетата тук 😅  Моята си се е загнездила и хич не иска да излиза. Нямам слизане на главичката, тапата си е там, разкритие 1 см от 2 седмици и така.

Кажи ти как си? Има ли индикации някакви?

# 616
Вчера на бял свят след планово секцио в 39г.с се роди и моята дъщеря Виктория🥰
3,200 се роди. За съжаление не ме хвана добре упойката от кръста надолу, и при започване на секциото имах болки . Докат се усетя ме бяха упоили, но ненапълно и всичко ми е кат в мъгла .
Даже неможах да чуя бебето кат проплака и се освестих чак в реанимация.
Много мъчно ми стана, че неможах да видя раждането й.

# 617
Днес се качих на кантара, от 12 качени ми остават 3. Доста съм доволна, понеже с моята ИР това ми беше най-голямото притеснение през бременността. Някой има ли идея след колко време мога да отида на ендокринолог, при положение, че не кърмя?

# 618
Миналия петък на консултацията ми казаха, че съм с 1-2 см разкритие, шийката е омекнала, главичката доста се била наместила. Имам стягане и втвърдяване на корема, понякога тъпа болка ниско долу и около корема. Само се “филмирам”, въпреки че ми е второ раждане. С първото на преглед ми казаха “имаш 7 см разкритие” и нищо не разбрах… В петък съм на консултация и ще видим какво ще кажат. 😊

Добре дошла в клуба на чакащите 😃 аз лично съм изморена вече от това чакане и всеки ден им мрънкам на момичетата тук 😅  Моята си се е загнездила и хич не иска да излиза. Нямам слизане на главичката, тапата си е там, разкритие 1 см от 2 седмици и така.

Кажи ти как си? Има ли индикации някакви?

# 619
И аз съм в постоянно очакване като JustLinn.Повечено момичета родиха и само им завиждам.Омръзва вече накрая и става много тежко.Наистина може би остават броени часове или дни,но чувството е като много повече Grinning

# 620
Аз утре ще се тегля,прави 10 дни малката 😁

Вчера на бял свят след планово секцио в 39г.с се роди и моята дъщеря Виктория🥰
3,200 се роди. За съжаление не ме хвана добре упойката от кръста надолу, и при започване на секциото имах болки . Докат се усетя ме бяха упоили, но ненапълно и всичко ми е кат в мъгла .
Даже неможах да чуя бебето кат проплака и се освестих чак в реанимация.
Много мъчно ми стана, че неможах да видя раждането й.
И при мен се получи нещо такова ...май ме приспаха и нямам много спомени....явно така е трябвало...чух че изплака обаче 🩷даже два пъти 😁и ми я донесоха пак бях полубудна,но помня мерките
Радвам се,че мина .....

# 621
И аз вече само мрънкам, нищо че имам 2 седмици почти до термин. Дори останах малко разочарова, че лекаря не каза, че ще раждам вече. 😃 иначе се чувствам като пингвин. Кога ви гледаха за разкритие? Мен не са ме а съм 38+2 г.с.
Мока на мен ми казаха контролен 3 месеца след раждане, но аз попринцип нямам проблем, просто през бременността завиших ТСХ.

# 622
Мен само веднъж ме гледаха за разкритие,преди 2-3 седмици някъде.Казаха ми,че на следващия преглед в понеделник ще ме гледат пак.Гледам момичетата пишат,че не се усеща това разкритие,в смисъл когато има вече и се увеличава и отиват с 5-6 см в болницата

# 623
Яде в 5 и сега в 7 беше осверепяла на помощ идва малко кърма в такива моменти да закърпим положението 😁много бързо огладня....ама тя е голяма знам ли може да не й стига иначе яде 60мл.

# 624
Гледаха ме в 37+5, имайки предвид, че ми е второ раждане и с първото съм стигнала до 7 см разкритие, без да усетя. Не, че ще стане същото, но превантивно. Предполагам и в петък пак ще ме прегледа. Сега съм в 38+3 г.с.

И аз вече само мрънкам, нищо че имам 2 седмици почти до термин. Дори останах малко разочарова, че лекаря не каза, че ще раждам вече. 😃 иначе се чувствам като пингвин. Кога ви гледаха за разкритие? Мен не са ме а съм 38+2 г.с.
Мока на мен ми казаха контролен 3 месеца след раждане, но аз попринцип нямам проблем, просто през бременността завиших ТСХ.

# 625
Моя термин е тази събота… уж била наместена в таза ама не ѝ се излиза нещо. Един ден съм в супер настроение, а на следващия само ми се реве и се шашкам. Днес за първи път от доста време изпитвам някакъв дискомфорт, разни малки болки тук и там, но нищо съществено. Нямам зацапване, тапата си е на място, даже течението ми намаля. Беба е много активна днес и някои движения са дооста болезнени вече.

Не са ме проверявали за разкритие до сега. Може да прозвучи малко грубо, но искам да идва това раждане и да минава вече… това чакане и не знаене, маене и притеснение, този страх вече много ме напрягат и се чувствам изтощена.. не мога и да спя изобщо, я ми се съберат 3-4-5 часа на вечер… днес е един от тези неприятни дни 😁 извинявайте ама наистина имах нужда да си помрънкам.

Кураж на всички чакащи мамита! Не остана! Вярвам, че всичко ще мине благополучно и при нас, и скоро ще си гушкаме пухкавелчетата! 🤍🍀🧸

# 626
Аз само да кажа, че първото го кърмих над 2г., с помпа не можех почти нищо да изцедя. Нито на ръка. Но детето си качи 800г първия месец, което за бебе родено 4кг без 50г си беше супер.  Е, бяхме закачени, но пък си струваше.

# 627
sunnyalexacc стискаме ти палци да си първа от чакалнята.Все пак термина ти е по-напред.Не звучи грубо въобще.Аз казвам постоянно на хората,които ме питат как съм "Видях какво е да си бременна,стига толкова.Да се приключва"

# 628
И аз не мога да спя - събуждам се по 5-6 пъти за тоалетна и по 100 пъти, заради схващания.
Настроението ми е ОК, но физическото ми състояние се мени постоянно - днес имам супер енергия, на другия ден ми се спи ужасно много и цял ден лежа и поспивам.
След прегледа за разкритие имах малко зацапване, но било нормално. Тапата си стои, предполагам.
Вече и аз искам да се случат нещата…

# 629
Честита да е Викторияя 🍀❤️ здрава и щастлива, а мама да се възстанови бързо 🥰

Ох теб те пропуснах в списъка в чакалнята 🤣 извини ме! Чакаме си и това е. Ще ви мрънкам малко ама няма да ми се сърдите.

Очаквам аз Ифси да се появи с новина, много ми се затри.

Аз изобщо не мога да заспя, че да се събудя да отида до тоалетна🤣
За разкритие май само в 37ма ме гледаха, след това не ме е проверявала, защото нито стягания, нито контракции, нито главичката слиза в таза и каза, че няма смисъл.

Общи условия

Активация на акаунт