Идват слънчеви и топли дни, всички тестове са с две черти ! ~бебеправене 604~

• 41 028
  • 999
  •   1
Отговори
# 765
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, видях че се обсъжда естрадиол като фактор за дебела лигавица... Моята е такава и то бързо нараства. Съмнявам си се за естрогенова доминантност, то за какво ли не се съмнявам, но... Имам вече 2 биопсии, и двете не показаха проблем, който да се адресира. Днес съм 2-3 ден на цикъл и пуснах естрадиол... Резултатът е 130pmol/l с референтни от Цибалаб 45.4-854. АА, ти написа, че трябва да е под 200... според теб добре ли е?
Иначе... ЛХ е пак високо, 11.80 IU/l, а ФСХ и то си гърми... явно нищо, което правя за момента не работи.

# 766
Sway, колко е ФСХ?

# 767
Flowering, стискам палци!

# 768
Съншайн, продължавам да стискам палци за твоите фоликулчета!

Момичета, аз се оказах със ЗФ след О. Но понеже уж бяха 3 ДФ този месец, заради стимулацията, док каза, че определено е имало О от някой от другите Ф. Аз не съм наясно, възможно ли е такова развитие, ако наистина другите са се спукали? И ако пусна прогестерон на 7ми ден, ще покаже ли дали наистина е имало О, или може да даде неверен резултат от ЗФ? Вече във всичко се съмнявам, всичко проверявам..
Питах доктора трябва ли нещо да пия или да направя и той каза не. Не приемам прогестерон.

# 769
  • Замък сред облаците
Случайно видях, че за утре Кондева има инцидентно освободили се часове във Вита. Който желае, може бързо да запази час в Супердок.
Скрит текст:

И стискам палци на Дудъл всичко да е успешно, и на Флауъринг да ни изненада с плюсче 🍀

Не преглежда тя, като запазваш час дава инфо че временно я замества Живков.

Суей, супер е Е.

Вики, винаги може да има задържан фоликул от другите. Прогестеронът няма да в достоверен, според мен.

# 770
Не се пробвах да запазя и не знаех, че е за Живков. Благодаря за поправката, АА!

# 771
  • На изток от Ада
Около О съм, тажефна тежест имам . Нормално ли е?
Сън, все пак има още надежда

# 772
Благодаря АА! Сутринта, 4 часа преди процедурата, усетих срязваща болка ниско долу (като при О), овитрел бях поставила преди 24ч. На самата процедура видяхме 2 Ф с неправилна форма, смачкани, но док не коментира дали са се спукали сега или просто са претърпели обратно развитие, и този въпросният задържан, който тогава беше 20мм и се надавахме, че ще се спука те първа, ама явно не е.. Ами ще си чакам денят за теста и каквото, такова 🙂

# 773
Вики Green Heart писах ти на лично
Съншайн Не пускам палците за 2те да продължат!  Two Hearts

За мен вече можете да пускате палците. Резултата е 0,100 както и си очаквах, нищо ново под слънцето. Жалко че не стана с инсеминациите при нас, имах някакви малки надежди, но не съм тотално разочарована, очаквах го.

Сега предстои нещо ново за нас и ще се радвам, миналите по пътя на инвитрто да споделяте опит и да помагате.
Писах на д-р Станулов и чакам да ми отг, но ако може някой от вас да ми разясни как се кандидатства за фонда специално в Афродита, за да съм малко по-подготвена. (може и на лично)
Благодаря ви още веднъж, момичета!  Heartbeat

# 774
Вики Green Heart писах ти на лично
Съншайн Не пускам палците за 2те да продължат!  Two Hearts

За мен вече можете да пускате палците. Резултата е 0,100 както и си очаквах, нищо ново под слънцето. Жалко че не стана с инсеминациите при нас, имах някакви малки надежди, но не съм тотално разочарована, очаквах го.

Сега предстои нещо ново за нас и ще се радвам, миналите по пътя на инвитрто да споделяте опит и да помагате.
Писах на д-р Станулов и чакам да ми отг, но ако може някой от вас да ми разясни как се кандидатства за фонда специално в Афродита, за да съм малко по-подготвена. (може и на лично)
Благодаря ви още веднъж, момичета!  Heartbeat

От Афродита подготвят документите и ги изпращат.

# 775
  • София
Съншайн винаги има шанс да се развият на 6ти ден до бластоцид. Стискам палци!

# 776
  • Замък сред облаците
Съжалявам, Флауъринг!

Аз бях при Маринчев сега да коментираме същата доза тироксин ли продължавам и научих нещо ново - при прием на аспирин или НМХ, но особено на аспирин, ТСХ може да е изкуствено занижен и се гледа задължително фТ4 при терапия.  Той ми го обясни с детайлна терминология за фракциите на разни компоненти на хормона, ама не ми бяха познати и не съм сигурна че запомних (тъмна Индия ми бяха всъщност).

# 777
Flowering , съжалявам 🙁
Шанти , то шанс има , въпросът е такива бавни ембриони дали имат потенциал .

# 778
  • Замък сред облаците
Не ги отписваме още, Съншайн!

# 779
sunshine, щом ги чакат, значи имат потенциал. Май бях чела и за случай на живородено дете от ембрион изчакан до 7ми ден. Не ги отписвай!

flowering , съжалявам. Надявам се с инвитрото да се случат бързо нещата.

v_gs, стискам палци да се е спукал някой фоликул и да сте го хванали!

Общи условия

Активация на акаунт