Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 17)

• 20 614
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Мъжа ми занесе изследванията при хематолога, казал е че не вижда нищо нередно. Предписал е сироп апетон, но Сами го пиеше тоя сироп миналия месец, мъжа ми не се е сетил да му каже. Ще започна да го давам пак, не че има ефект.
Сами тия дни достигна някакви кошмарно малки количества храна. Беше Ад, само рев, преграхнал е, не спи. Без никаква твърда храна, макс 400мл мляко за денонощие. Наистина беше кошмарно, аз от безсъние вчера бях като парцал до обед, играеше ми кръвното, повръщах, като ми причернее, едва избутах деня. Викнах майка ми, да седи с децата за да легна. Полежах един час, дори без да спя и ми мина. Почнах да готвя, сто неща, за да намеря какво ще му хареса на Сами. Правих руло стефани, кюфтета, солен и сладък кекс, бананови палачинки, картофено пюре, картофи с пиле, пълнени чушки, рязах му цял ден плодове и зеленчуци и от всичко опита само картофеното пюре и чист хляб , хапна малко с много зор, много забаламосване и му мина бледия вид, но днес сме пак старата песен на нов глас, от сутринта е на 3,4 лъжици кисело мляко с бисквити и тея неща, както и другите дето правих вчера не иска да ги пробва.

Ради. Имах съученичка с обратна захапка, тя си беше така от дете. Не искаше да я коригира с брекети и апаратчета. Баща ѝ, баба ѝ също бяха с обратна захапка, явно е наследствено в нейния случай.

М. Ангелова, дано скоро се справите с проблема! Драсни после, какво е казал очния, дано има решение!
Апетона и аз съм го ползвала с баткото и ефект не видях. Лошото е,че жегите допринасят апетита да намалява при децата. И Плами намали хапването. Дано е период при Сами

# 541
Да и Яна не иска да яде, но не е толко трагична. Вероятно и жегата допринася. На мен ми идва да се гръмна, като идва време за хранене. Вчера майка ми като беше у нас, гледаше Яна и аз можех да обърна повече внимание на Сами с храненето, а попринцип аз го храня, тя му дърпа играчките от ръцете, той реве, после ми дърпа ръката с лъжицата, за да не му оцеля устата (въобразява си че го спасява) , като играя с него, за да фо забаламосам и да отвпри уста и тя иска, това включва дърпане, сецане, почнала е пак да се напъва да повръща нарочно при вида на храна и най якото е, като сложа Сами да яде и тя пред лицето му да повърне. Еми как да го храня така? То не стига, че си е труден, но и тя покрай мен като мрънка и прави тия неща, той се изнервя още повече и не иска да яде. А на мен ми идва да избягам! Силни успокоителни и алкохол ми трябват, за да оцелея вече.
На обяд, отидох да им слагам за ядене, Яна си свалила памперса и се изакала и изпишкала на ламината, после са стъпвали и двамата в него и разнесли, трябваше да ги къпя.

Мъжа ми занесе изследванията при хематолога, казал е че не вижда нищо нередно. Предписал е сироп апетон, но Сами го пиеше тоя сироп миналия месец, мъжа ми не се е сетил да му каже. Ще започна да го давам пак, не че има ефект.
Сами тия дни достигна някакви кошмарно малки количества храна. Беше Ад, само рев, преграхнал е, не спи. Без никаква твърда храна, макс 400мл мляко за денонощие. Наистина беше кошмарно, аз от безсъние вчера бях като парцал до обед, играеше ми кръвното, повръщах, като ми причернее, едва избутах деня. Викнах майка ми, да седи с децата за да легна. Полежах един час, дори без да спя и ми мина. Почнах да готвя, сто неща, за да намеря какво ще му хареса на Сами. Правих руло стефани, кюфтета, солен и сладък кекс, бананови палачинки, картофено пюре, картофи с пиле, пълнени чушки, рязах му цял ден плодове и зеленчуци и от всичко опита само картофеното пюре и чист хляб , хапна малко с много зор, много забаламосване и му мина бледия вид, но днес сме пак старата песен на нов глас, от сутринта е на 3,4 лъжици кисело мляко с бисквити и тея неща, както и другите дето правих вчера не иска да ги пробва.

Ради. Имах съученичка с обратна захапка, тя си беше така от дете. Не искаше да я коригира с брекети и апаратчета. Баща ѝ, баба ѝ също бяха с обратна захапка, явно е наследствено в нейния случай.

М. Ангелова, дано скоро се справите с проблема! Драсни после, какво е казал очния, дано има решение!
Апетона и аз съм го ползвала с баткото и ефект не видях. Лошото е,че жегите допринасят апетита да намалява при децата. И Плами намали хапването. Дано е период при Сами

# 542
И Вики не яде от известно време, отдавах го на горния предкътник и кучешкия до него,които избифа преди 5 дни,но вчера нидях,че с пълна сила са тръгнари и долните кучешки ,дори единия се вижда ,до няколко дни ще са налице и те ,надявам се да започне да се храни след това докато започнат кътниците и да се свършва

# 543
Момичета, какво се прави като е откраднат телефон? Triumph
Преди две нощи, мъжа ми закара дядо ми в пирогов, приеха го и там са му откраднали телефона.... Телефона аз го купих преди два месеца, но го купих втора употреба и нямам документ... Има родителски контрол, виждам че е в заложна къща, поне преди 3 часа е бил там и е изключен. Нито е да пусна жалба, щото нямам документ, нито нищо, изгоряхме си отвсякъде, направо не знам какво да направя. Много ме е яд.

# 544
  • Велико Търново
Милото, не знам за тези мастни образувания дали се правят масажи. Мишо е със запушен слъзен канал, и там препоръчват масажите за да изтича каквото има.

Ангелова, успех с очния, дано да намерите по- лесно решение!

Лизи, и как беше като храни Сами без Яна така да се закача, имаше ли ефект? Мисля че тя ревнува, поне по това което казваш, Вики прави почти същото когато обръщам повече внимание на Мишо. За това което са надробили даже няма смисъл да коментирам, че и мен ме чака същото догодина 😃😃.

# 545
Лизи според мен трябва да пуснеш жалба и към полицията и към ръководството на Пирогов. С кое приложение за родителски контрол сте? На мен ми трябва за децата.

# 546
Мъжа ми го прави, май не е приложение, а към регистрацията в гугъл.

Пламинго Сами яде, като я нямаше Яна, но аз успявах да му обърна повече внимание. Все пак си яде трите неща дето обикновено яде, но по нормални количества. Определено е ревност   това което прави Яна. Дори като целувам Сами, тя го бута.

Лизи според мен трябва да пуснеш жалба и към полицията и към ръководството на Пирогов. С кое приложение за родителски контрол сте? На мен ми трябва за децата.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 20:50 от Lizi:) :)

# 547
Лизи пускай жалба ,ако виждате адреса на зяложната отивате и обяснявате ,ако имя камери може да ги погледнете и да видите записа

# 548
Милото, не знам за тези мастни образувания дали се правят масажи. Мишо е със запушен слъзен канал, и там препоръчват масажите за да изтича каквото има.

Ангелова, успех с очния, дано да намерите по- лесно решение!

Лизи, и как беше като храни Сами без Яна така да се закача, имаше ли ефект? Мисля че тя ревнува, поне по това което казваш, Вики прави почти същото когато обръщам повече внимание на Мишо. За това което са надробили даже няма смисъл да коментирам, че и мен ме чака същото догодина 😃😃.
Ами аз от написаното разбрах,че е със запушен слъзен канал🙄Но както писах не съм сигурна дали е удачен,надежден. То и за промивките на Плами ми казваха,че не може,но нефроложката ми каза,че може.Каза ми и схемата. В този ред на мисли очния лекар,ще каже кое е най-удачна за детето

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 21:30 от Милото

# 549
Лизи, баща ми е полицай, майка ми работи в заложна къща. Дано съм полезна, но откраднат телефон след жалба в полицията, задължително се връща от заложната къща.

# 550
Аз се притеснявам, че нямам документи, как ще докажа че е наш. Знам че искат кутията, за да проверят номера на телефона, имей май се казваше, аз я нямам . А и той е в София (дядо ми и телефона) , аз във Видин, утре ще звънна на един полицай тук, да питам как да го направим, дядо ми е неадекватен, не може да даде показания. Нито жалба да пусне. Знам името на човека, който вероятно го е откраднал, сутринта изписан от неговата стая, знам къде вероятно е телефона, изглежда фасулска работа, да го върнат, ако се задейства някой. Благодаря!

Лизи, баща ми е полицай, майка ми работи в заложна къща. Дано съм полезна, но откраднат телефон след жалба в полицията, задължително се връща от заложната къща.

# 551
Ох Лизи, ужасна история. Някои хора нямат съвест! Стискам палци да успеете да върнете телефона!
Ние минахме преглед, запушени мастни каналчета (халацион) е проблемът на очите на Ави. Повлияват се добре от топли компреси, но имайки наборчета в домовете си, можете да предположите, че е невъзможно да държиш нещо топло на окото на двегодишно и то да седи мирно. Пробвах точно веднъж, крясъци, блъскане, сълзи, сополи, казах на доктора, че не намирам начин на тази меко казано предизвикателна възраст. Съгласи се човекът, особено като я видя как крещи "не искам док, док чао" 😃🙆 месеци ще отнеме докато се махнат, но поне не я боли.
Иначе ще е я водим всяка година на очни прегледи, тя е предразположена и от двама ни с ММ за късогледство и ще е чудо, ако ѝ се размине. Дано за следващия преглед се е очовечила 😃
Днес ми скъса нервите с мрънкане, рев и претенции, направо се гордея със себе си, че успях да запазя самообладание цеееелия ден.

# 552
Ангелова на майка ми преди много години и беше излязло такова на едното око. По антибиотици, слага капки, маза с кремове без успех. Накрая смени очния лекар, той също и изписа капки и крем, също и топли компреси, спомням си, че ми беше много странно да си прави компрес на окото. Обаче каза, че това се получавало и от дефицит на нещо и я прати и на изследвания, и наистина имаше някакви дефицити и пи хапчета за тях. След правилното лечение много бързо се повлия и се оправи, но си спомням, че се спука, а нейното беше от вътрешната страна на долния клепач. Направи като връхче и изтече. Имаше за известно време капсула, но после и тя изчезна. Както можеш да предположиш по описанието аз и слагах капки и я мажех с крема, че затова знам толкова подробности. Крема трябваше да го слагам буквално върху това. Купон си беше излезе, че от всички вкъщи само аз мога да слагам капки и да мажа крем в очите. Мажа е образно казано, изстисква се крема на линийка от тубата в окото. И тя може ама не и върху себе си. Сестра ми, баща ми и баба ми ме можели. Утре като се чуем ще я питам дали помни на изследване за какви дефицити са я пратили тогава, но няма голям шанс да си спомни, това беше преди сигурно 15г. С ММ се познавам от 12г, а това беше преди това.

# 553
  • Велико Търново
Ангелова, ако го обърнете на игра дали няма да се получи 🤔 . Тоест да ѝ обясниш че ще правите нещо заедно, примерно разкрасителни процедури, и да си правиш и ти (не с топли компреси , може после по една краставичка да си сложите и после да ги изядете. Не знам, може и от страни да ми изглежда лесно де 😃.

Аз след почти половин месец борба, успях да си извоювам да мия зъбите на Вики след нейното (търкане). Слагам я пред огледалото в банята, тя сяда на краката ми и започваме да броим до 6 (страните които търкам) .
Та затова и предлагам да го обърнете на игра.

Лизи, аз нямам опит с кражби, моя го бях изгубила и уж щяха да ми го върнат, но така и не дойдоха и не сме се разправяли, той беше и обикновен. Но ти пожелавам да успеете да измислите нещо и да ви го върнат.

# 554
  • Бургас / Славейков
Лизи и аз мисля така че трябва да пуснете жалба и към болницата и в полицията.И евентуално от там да изискват записите  и дано го върнат.И друг път съм чувала за кражби в Пирогов.Другото което се сещам е телевизия.Май така най бързо стават нещата.Но е ясно че ти с  две малки деца кое по напред.Надявам се да ви го върнат.За неяденето и Митко не яде много ме го насилвам при него няма нужда.А и от жегите им се отразява .Отделно 6зъба му никнат на веднъж.Дори наскоро вдигна температура.На болните да оздравяват бързо.Ние сме вече при майка в Царево.Продължават да правят мостове тука ,и няма много от къде да се мине.Нали миналата есен ги отнесоха водите всички мостове .и беше ,залято навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт