Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀🐟🏖 (Тема 17)

• 20 611
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
И Божидар все така не яде, кухнята не я е пробвал даже. Втори ден кучето прави банкет.
Обувките ги върнах, малки се оказаха, много шишкави крачета наистина. Ходихме в един магазин за английски обувки с много любезна продавачка. Купихме други, и даже и аз ще се върна да взема за себе си.
Лизи дано се намери телефона Disappointed

# 556
Да не взема да урочасам моето прасенце…ама си яде все така добре. Иска да яде сама, иска си някакви допълнителни неща, освен кухнята, която й харесва още от самото начало.
На почит са кашкавал, домати, краставици и диня. Тях си ги иска и им казва имената, но яде всякакви плодове и зеленчуци. На всяко ядене има плод, зеленчук или и двете. Не прекалявам с количествата, но така й се радвам като я гледам как сладко си хапва.

Лизи, подайте жалба!
За Сами нямам никакви идеи, изобщо не знам какво да ти предложа. Това да ги храниш отделно в дългосрочен план ми се вижда непостижимо.

# 557
Аз пак да питам да хотетето.
Вики те иска да ходи ,ако го пусна тича и ходи късето иска,но ако се наложи да отидем до магазина или някъде на разходка ,ходи 2 мин. и иска да го носим и реве . Допи обмислям да взема кенгуру . Аз го подарих нашето ново,но май ще се нарожи да купувам,той иска сямо да го нося

Страхотно 🥲

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 10:15 от Radii :)

# 558
Не, нося никой на вън. Дори веднъж майка ми взе да носи Сами и казах веднага да го пусне, за да не се научава. После 3 дни минаваше пред мен и протягаше ръце да го нося, аз се правех на ударена, че не разбирам и го галех по главата, виках "оОоОо, готово, Сами е погален,
 продължаваме" Joy
Иначе тичат много навън, общо взето аз ходя с бърза крачка, те тичат напред, така минава разходката. Издържат много, на часовника ми излизат по 9, 10 хил крачки на разходка, те ги взимат на тичане. Това е в парка.
Ако ходим до магазина, ги държа за ръка и не пускам, теглят се понякога, но обяснявам, че където има коли се ходи само за ръка, но кауфланд на нас ни е пред блока, така че не ходим далеч, покрай коли. Там им взимам малки колички и ги бутат в магазина, Яна ѝ писва бързо, товаря я в количката на Сами и той я бута. За да не я гоня толкова из магазина.

# 559
И аз не нося, казвам, че отивам да взема колата (количката) и веднага ме хваща за ръка и тръгва. Ако сме с количката му казвам " хайде да сядаш щом си изморен". По спокоен е навън вече, не Бяга толкова, а и "ще те вземе жената /мъжа" още работи. Даже няколко пъти се случи и да му го кажат на български и се стресна. Днес една баба, му каза, че ще го вземе защото му се карах, увисваше на ръката ми, пак се глезеше.

# 560
Ох...носенето 🙄 Напоследък иска да я нося, точно както и Ради е писала. Тича, не се спира, но тръгнем ли към къщи или до магазина, веднага протяга ръцете и хленчи. Аз в повечето случаи не я вдигам, продължавам да вървя, а тя след мен каканиже. Вчера я вдигнах да пресечем по-бързо и чак ми вика "носи мама, тича бързо" и се киска, тоест не стига, че я нося, ми и да тичам за нейна забава. Не съм й казвала, че някой ще я вземе, пробвала съм с тръгвам и чао, но при нея не работи. Препуска си в нейната посока и толкоз, понякога се обръща тя да ми махне за довиждане и продължава. Връщам се да чета, че доста теми съм пропуснала.

# 561
Ппи нас не е период,такъв е от както проходи ,а се надявах,че когато проходи вече няма да ми се налага да го нося 😒 уви само мечти.
Исках да ви питам какво мислите ,въведох млечните и маслото,днес въведох и яйцата утре ще видя дали има нещо от яйцата ,но към момента ежедневно яде мляко и пу-пу следа от слуз няма ,възможно ли е да е заради пробиотика, който приема , и когато го спрем да започне слузта отново ? Яйца въведох днес пържени ,но в хляба и сладкишите също е имяло яйца и не съм видяла проблем, не знам какво да мисля вече ,може би съмнението ми да не се доверя на алерголога ще излезе оправдано ,и дано ще се радвам да съм хвърлила тези пари на вътъра ,но да е ок
Исках да ви се  похваля и с бузките ,бях писала,че има гъша кожа и нищо не му помага,но от известно време работим с лекар от италия и методите му взеха да дават резултата,бузките са видимо по-добре . Разбира се има ги все още ,но почти не се забелязват и мисля ,че след месец ще се заличат напълно

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 13:17 от Radii :)

# 562
И на мен ми се случва да я нося. И тя е на вълна да тича,та в тази жега ако сме без триколка гледам бързо да се приберем. Любимо ми е да излезем с количката и бебето и. Бута ги 50 метра и ми ги връчва и почва да бяга. След като се наиграе и иска да я нося,та става една нея ли да нося,количката и ли?😂Тя в момента спи доста зле вечер,буди се тези кучешки зъби яко я мъчат. Като цяло е невъзможна и нетърпима. Реве за най-малкото,като направо се дере. Иска всяка една играчка която види и все и обеснявам,че примерно не е нейна. Трябва да пита може ли. Не дава нейните,а иска чуждите. Като сме на вън нося количка,кукла,тебешири,лопатки,топка,едно бутало и все се намира някой да носи нещо различно и тя да го иска. Ужасен инат,та ужасен характер. Просто е нетърпима на моменти! Дано го израсте това по скоро,устата ме боли да и говоря и не възприема.  Както казва ММ имам си малко копие😀☺

# 563
Венче, и мойте са така, като кажа "чао, тръгвам си", защото тичат на където не трябва и просто махат в движение  и казват "чао мамооо" и целувка с ръка...
Милото, Това с тегленето на играчките ЗА СЕГА го оправихме, Сами правеше страшни циркове за чуждите играчки, но няколко пъти ги прибрах, като наказание заради това, разбира се с яко рев, ритане и тръшкане по пътя и за сега не теглят. Предопреждавам веднъж, ако не спрат, директно ги прибирам. Мисля, че около 4 пъти го направих, един след друг. Сега даже почнаха да ходят и да дават играчки на другите деца, като казват "дадай", демек заповядай.

# 564
Венче, и мойте са така, като кажа "чао, тръгвам си", защото тичат на където не трябва и просто махат в движение  и казват "чао мамооо" и целувка с ръка...
Милото, Това с тегленето на играчките ЗА СЕГА го оправихме, Сами правеше страшни циркове за чуждите играчки, но няколко пъти ги прибрах, като наказание заради това, разбира се с яко рев, ритане и тръшкане по пътя и за сега не теглят. Предопреждавам веднъж, ако не спрат, директно ги прибирам. Мисля, че около 4 пъти го направих, един след друг. Сега даже почнаха да ходят и да дават играчки на другите деца, като казват "дадай", демек заповядай.
Тествала съм я,но при нас не помага.Все пак имам едно дете и горе долу имам някакъв опит,но тя е съвсем различен характер и не всичко,което съм прилагала при баткото действа и при нея.
Иначе аз като и кажа чао,започва рев и тръгва след мен. Това действа!

# 565
Никога не съм я носила навън. Тя иска да си ходи, но ние излизаме с триколката и винаги имам средство за возене, когато трябва да сме по-бързи.
В магазин като ходим се вози на пазарската количка, иначе иска всичко да пипа и да взима от рафтовете и просто е невъзможно.

# 566
  • Бургас / Славейков
Ох това носене.Да  преди час имаше рев отново ,че не го нося .Проблема при нас е че като не го взема и започва направо истеричен рев.Ужас.Бяхме на плажа сутринта там мирен и кротък играе ,да ама идва ред и да се прибираме.И аз като Милото натоварена с кофи ,лопатки ,чадър ,басейн и чанта и той иска да го нося .Живеем съвсем близо до плажа и се прибра с рев.Иначе дава играчките си.Като излизаме вече ходи преди искаше все да го носим ,но и той  бяга и въобще продължава да не слуша какво му се говори.Все му е тази дали ще го оставя или чичо някой си щял да го вземе.Та и той голям инат.

# 567
И аз бих казала, че по-скоро не я нося, излизаме винаги с количка или тротинетка. Тя като бебе не искаше да се вози, но сега помъдря и ѝ харесва аз да бутам, а тя да си почива 😃 ММ я научи да я носи нагоре и надолу до вкъщи (живеем на 4ти етаж без асансьор) и сега докато излезем от вратата вдига ръцете и казва "мама гуш" 🙄 а идеално може и да слиза и да се качва, просто така е по-лесно.
Когато пазаруваме е на пазарската количка, не сме я пускали, че ще има "искам това, искам онова", рев и тръшкане 😃

# 568
На Аделина май и отмина периода с  НЕдаването на нейните вещи.Иначе най - бързо се придвижваме с тротинетката, или я кара, или ми я връчва и започва да тича или я возя на нея като държа кормилото.Днес ходихме до един мол , накара ме да тръгнем с джипката, еми хора пришки имам, голяма грешка.Пеша щеше да ми е 10 пъти по - лесно.Мн рядко ме кара да я нося ако минем покрай група хора от които "мамо срамуваш тези хора, вземе" .
Съвет обаче не мога да дам как да се отучи от носенето , но надали раница или слинг ще помогнат, по - скоро ще задълбочат "проблема".
Аз вече официално прибрах количката, от мн време не сме я ползвали и реших , че сме приключили с нея.
милото и мойта е голяма кривачка  напоследък ама вчера какво чудо беше , сякаш не ми е ревала до сега толкова много.Накрая заспа в 17ч и после вечерта в 23.

# 569
При нас заспиването в 23, дори 23:30 вече по-скоро е правило, отколкото изключение. И не се влияе от това колко е спала, кога е станала. Вчера се събуди в 14:40, беше спала под час, излизахме, тича, скача и пак в 23 заспа. И друг път се е случвало, дори при 15-минутна дрямка за целия ден, не е кисела, лягаме в 10, чета приказка, гушкаме се и тя до 23 се върти. Миналата седмица не беше спала цял ден и пак заспа в 21:30, но тогава беше много крива, не успяхме дори да я изкъпем.

Общи условия

Активация на акаунт