АПРИЛски бебета 2024 - тема 1

• 28 028
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, кога ви дойде менструацията?

# 676
Някои още чакаме 😁. Не съм кърмила.

# 677

И аз все още чакам, но кърмя . Предишният път ми дойде веднага след лохиите, ама този път никакъв го няма 😁

# 678
При мен веднага след лохиите. Не съм кърмила.
Ние вече сме с 1 зъб напред People Baby изби преди 3 дни. Поплака малко. Помислихме, че е от ваксината, че предния ден я сложихме, но не. Вече даже се усеща целия навън.

# 679
  • София
На мен си ми дойде веднага след лохиите, а още кърмих. От тогава си идва всеки месец.

Охх тия зъби са голям зор. При малката долните два прозират, има цепка, но още не излизат. Така стоят вече 2 седмици, тя е супер ревлива и кисела, само дъвче и чеше неща. Ако избият скоро банкет ще вдигна 😀 На батко й чак в 8м почнаха да избиват, та при нея ако е в 6м направо ще е рекорд в нас 😀 При него така и не разбрахме как избиват, ама сега ни се връща отвсякъде.

# 680
  • София
Честито зъбче, LadyBug!

На мен все още не ми е дошъл цикъла. С баткото се случи някъдр преди да навърши две, не помня точно. Кърмих го година и два месеца.

# 681
И аз съм от "чакащите". Бебчето става на 6 месеца следващата седмица. Кърмя,но и АМ давам от време на време.

# 682
Аз имам цикъл от 3я месец след раждането.
Ох момичета това захранване хич не върви Confused Днес трети ден я мъча с картофче ама тя или прави физиономии или като си хапне плюе, или физиономия за повръщане. Утре мисля да я пробвам с морков и ако не стане ще и дам няколко дни почивка. Мислих че ще има друга реакция, но уви.

# 683
  • София
Чист морков и картоф са супер безвкусни. Вкарай тиква за сладост.

Ние днес бяхме на консултация. Малката е 7100 и 65см. Все ми се струва дребна, с педиатърката каза, че е супер 😀

# 684
Преди седмица нашата беше 6700/64. На 10 е родена. Мисля, че ти е точна 🙂.
За захранването, дадох броколи и излезнаха някви малки пъпчици по лицето... Нямам представа какво се случва от непоносимост към храна. Спирам й го. Няма да й давам нищо, докато не минат.
Ние сме на морето и не знам защо реших да дам нов зеленчук тук.

# 685
  • Варна

Ето една ориентировъчна табличка с възможните алергични реакции.
Ние тази вечер имаме проблем със съня. В 20 часа заспа, от 22 до преди малко се буди 4 пъти. Накрая я взех и си легнахме на спалнята.. сега спи спокойно. Дано да е инцидентно...

# 686

Ето една ориентировъчна табличка с възможните алергични реакции.
Ние тази вечер имаме проблем със съня. В 20 часа заспа, от 22 до преди малко се буди 4 пъти. Накрая я взех и си легнахме на спалнята.. сега спи спокойно. Дано да е инцидентно...

Възможни реакции към алергени, не към зеленчуци или плодове!

# 687
  • София
Сега разбирам, че целината е алерген 😳

При нас съня се развали ужасно. Не знам на какво се дължи, но от две седмици и повече се буди към 2 през нощта за ядене и мрънка, ако не и дам да яде и от двете гърди. Явно не и стига храната или отново преминава през някакъв скок в растежа. Днес се събуди в 1ч, после в 2:30ч и сега в 6ч 🫠 И суче нервно, дърпа зърното... мъка, а толкова добре започна всичко😥 Малката скоро навърши пет месеца.
При вас как е?

# 688
Сега разбирам, че целината е алерген 😳

При нас съня се развали ужасно. Не знам на какво се дължи, но от две седмици и повече се буди към 2 през нощта за ядене и мрънка, ако не и дам да яде и от двете гърди. Явно не и стига храната или отново преминава през някакъв скок в растежа. Днес се събуди в 1ч, после в 2:30ч и сега в 6ч 🫠 И суче нервно, дърпа зърното... мъка, а толкова добре започна всичко😥 Малката скоро навърши пет месеца.
При вас как е?
Честно казано при нас така с нервност изби зъбчето. Будеше се на 3 часа и ядеше няколко нощи като новородено. Той се буди от явен дискомфорт, но понеже са минали някакви часове от предното хранене и докато не му дам мляко не се успокояваше. Подозирам, че и другарчето зъбче също ще излезе тези дни, защото продължаваме с тази нервност - маха с ръце, рита с крака, върти се, не плаче, но има видим дискомфорт.
Ное със захранването за сега сме добре. От вчера заместихме и следобедното с оризова каша. Днес елда ще предложа, да видим. Плод сутрин между храненията също започнахме.
Размерите са 7800кг, 68см. Роден на 11ти. Малък пухчо People Baby

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 08:15 от ^LadyBug^

# 689
  • Варна

Възможни реакции към алергени, не към зеленчуци или плодове!

Те реакциите не са ли еднотипни във вертикалната част на табличката, независимо от какво са породени?

Общи условия

Активация на акаунт