Случайни срещи с детето - нарушение?

  • 3 779
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 2 751
Бащите да се борят за споделено родителство.Щом са в малък град,няма да има проблем.Детето ще си ходи на една и съща  ясла,градина,училище.
Две седмици при майката,две седмици при бащата е много добър вариант.

Абсолютно е така, най-добре и щадющо за детето. Препоръчвам на автора да поговорим с ма ката, като ясни и обясни, че тези  "войни" съсипва психиката на детето за цял живот и докато това трае детето пораства, съсипно. Имаше видеа в ютюб на някаква фондация и тези отношения са толкова изяждащи и убиващи.
Какво да говори с майката? Тя ако имаше капка акъл в главата и грижа за емоциите на детето, нямаше да пишем тук. Има много кукувици, които с пасивна агресия се мъчат да държат бащата далече и да доминират над детето. Има и безотговорни бащи, разбира се. Само адвокат може да даде адекватен съвет.
Немалко разделени двойки не гледат буквата на закона и децата прекарват с бащите си толкова време колкото искат. Тези деца се чувстват добре и преживяват развода на родителите си по-леко. Но за такива отношения е необходимо и дамата родители да имат акъл в главата.

# 61
  • Мнения: 11 688
E, хайде хайде - седнал да пита във форум, щото нямал пари за адвокат. Ми то даже в ТОЯ форум има адвокати наети от платформата, ама .... Wink

# 62
  • София
  • Мнения: 12 832
Да пита в Закрила на детето. Не може при тоя цирк да не се е срещал с тях. Там ще им назначат психолог, медиатор, напълно безплатно. Съда също се допитва до тях и при обикновен развод, та сигурно авторът се е срещал с поне един техен служител до момента, да го потърси и да си изложи притесненията, ще го посъветват и ще му помогнат.

# 63
  • Мнения: 1
Консултация с адвокат на първо време. Да изясни и въпросът какво да направи, когато започнат да крещят по улицата при срещата му с детето. Ако трябва да звъни на 112, но да се изясни това. Не може детето да се подлага на тези психоатаки.
Детето не трябва да се подлага на тези психоатаки. В същото време майката, защото й е толкова акъла (без извинение), може да поиска незабавна защита от бащата чрез съда. И после на клетия баща съчувствието няма да помогне.
С промените, които се направиха в законите по повод домашното насилие, заради един нашумял случай, много мъже и бащи стават уязвими и подсъдими, защото само с една писмена декларация жената ако е решила, може да разкаже играта на мъжа, който е баща на детето й.
За жалост това не са празни приказки, а факти.

Общи условия

Активация на акаунт