Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 462
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Deutschland
С отстъпка от приложение 3.99 €, иначе е 4, 79 € за 30 мл.

# 466
  • Стара Загора
Извън темата е, но не мога да не споделя възмущението си... Sad
Как е възможно такава огромна разлика?  А като се сложи и разликата в минималната заплата..и става още по-възмутително..

# 467
Изумена съм от разликата в цената на продуктите тук и в Германия, предвид стандартът на живот...

# 468
Те дори от собствени марки на дрогерии като ДМ у нас излизат някои неща по-скъпи отколкото в Германия... Пиша някои, защото само тук-там сравнявам понещо, предимно пак Фрау като спомене продукт.  Но си ни дерат стабилно и на всички фронтове, не само за козметиката.
Редовно по някой приятел се възмущава от същото като си дойде в България за малко. Купува същите неща, а плаща повече отколкото в друга държава с по-висок стандарт.
И преди да започне някой да ми говори как то струва пари да се докорат до тук, у нас пък разходите за заплати не са като примерно в Германия така че тия сметки са по-скоро в другата посока...

# 469
И преди да започне някой да ми говори как то струва пари да се докорат до тук, у нас пък разходите за заплати не са като примерно в Германия така че тия сметки са по-скоро в другата посока...
Изобщо не струва много, занда го докарат до тук. В България се ценообразува, гледайки в тавана. Един влекач с полуремарке от Хам до Пловдив е 600 евро, пълен с 33/34 стандартни палета е 18 евро на пале. Палето поема 6000 такива парфюмчета - 0,003 стотинки на парфюмче!!!!! Останалото са режийни - склад, заплати, амортизация и най-важното ПЕЧАЛБА Sunglasses

# 470
Не съм наясно с точната стойност, но съм наясно че този толкова често изтъкван довод за цените издиша, много. Но това не пречи да изтъква наистина често, та някакси ми дойде отвътре да го спомена Grinning
Безобразие е, каквото и да си говорим.

# 471
Може ли да препоръчате хубав скраб за лице? Т-зоната ми е мазна? Имаше един на Балеа с бяла глина, но го спряха🤷♀

# 472
От този съм доволна, ползвам го вече няколко месеца.
https://www.notino.bg/delia-cosmetics/plant-essence-piling-za-lice/p-16098665/

# 473
Ако е имитация на парфюма ще взема и него да потърся .
Парфюмът струва 500 лв , но има доста добри имитации.
Да, да, всичко знам за него, но заради приказките, че ухае на болница не ми стана любопитен, въпреки че е така нашумял. Зара като пуснаха имитацията, тогава го търсих, но и там все го нямаше и така си замина.
Аз и това Тезори случайно го взех. Привлече ме цвета на опаковката. Преди това бях взела бялата и тя ми допадна и реших всички да ги пробвам. Аз от много години им харесвам душ гелчета, но само Лотос купувах 😂. А пробвала съм и още един лосион,  ни не ми хареса особено и така и не експериментирах и с други.

# 474
Аз този парфюм не знам как мирише. Навсякъде чувам и чета, че е на болница и така и не проявих интерес към аромата му.

Мирисала съм го веднъж, на мен ми хареса много. Този го водят негова много добра имитация https://www.notino.bg/rasasi/qasamat-bareeq-parfjumna-voda-uniseks/.

# 475
Този Бакарат и имитациите му толкова са ми втръснали. Живея в малко градче и всяка втора жена е от глава до пети полята с нещо, миришещо на Бакарат. 😂 Бяха ми подарили една турска имитация негова, не я ползвам. Не и лош аромата, а оригинала сигурно е страхотен. Просто толкова вече ми е втръснало от него, че няма на къде. Болници, супермаркети и изобщо навсякъде. 😂

# 476
не е по темата ,но Бакара върху мен мирише буквално на болница ,екстракта е по-поносим ,но  не ми допадна пак. бях поръчала мостри от официалния сайт на марката .
Откровените му имитации са ужасни за мен , но на Mancera instant crush не е лош .
По темата -да похваля

# 477
Да, да, всичко знам за него, но заради приказките, че ухае на болница не ми стана любопитен, въпреки че е така нашумял.
Сякаш вече не е толкова "болница", нали ги реформулират през някакво време и са го обрали този ефект.
Ето това е много добра имитация. Ама много добра!
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Ana-Abiyedh-Rouge-63062.html
Чак страхотен да е оригинала... Сигурно е такъв за влюбените в него, иначе парфюм като парфюм. Ето колко съм изхабила, а го имам повече от година.
Скрит текст:

# 478
За пръв път взимам слънцезащита на Сънденс за лице. За плаж е супер, иначе ми мазнее и за градски условия няма да я ползвам. Взех и матиращата, която мъжът ми е взел за командировка, каза че нищо матиращо няма в нея, тя също ще бъде измазана на плажа. Също изпръсках 1 от техните спрейове, сега съм със спрей от Каротен (нали имаха талони по едно време).

Скрит текст:
Аз харесвам на Ариана Гранде Облака, нали го спрягат и него, че има някаква прилика, доста е траен при мен и се намира понякога на хубава цена.
Иначе имам този от Зара, приятен е, а и от няколко наливни парфюмерии. Обаче стана масов наистина, сега залагам на вещо по-лятно, свежо.

# 479
  • Deutschland
Новите sun dance в началото лъщят, но после се сливат с кожата.

Общи условия

Активация на акаунт