Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 91

• 65 376
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Ланкър, планините Овнерог
Понеже кристал ми е неудобно да ползвам, си взимам този спрей

Върши работа против миризма, иначе си се потя, но на мен не ми е цел да не се потя.

# 511
Здравейте, може ли препоръки за озаряващ коректор за под очи, ,който да не се събира във фините линии и да е покривен.

# 512
  • Пловдив
Здравейте, може ли препоръки за озаряващ коректор за под очи, ,който да не се събира във фините линии и да е покривен.

Не знам дали все още се внася течният коректор на Римел с оранжева капачка. Отговаря точно на това описание, но го ползвах доста отдавна, преди около 4 години. Имаше го в три нюанса.

# 513
Коректорa го има в Notino, parfimo...

# 514
Аз използвам 4-5 опаковка на Мейбълин с гъбичката. Върши ми страхотна работа.

# 515
Безплатна доставка от ДМ за поръчки над 25 лева

# 516
...моля да се включите със съвет за добра защита срещу изпотяването и неприятния мирис.
До по-миналото лято ползвах Lady Speed Stick, но изчезна. Сега си купих от Parfimo, дано е толкова добър, колкото си спомням :д
Междувременно си купих кристала на ДМ преди ок. месец и действително работи- намалява и изпотяването, и миризмата.
Проблем и при двата е че оставят жълти петна на бели дрехи.

# 517
  • Стара Загора
Момичета, има ли безсулфатен шампоан по дрогериите, от който да сте доволни?
Може и да е коментирано, но не съм запомнила, а ми се прииска нещо по-щадящо за косата в жегите да опитам.

# 518
Може и да е коментирано, но не съм запомнила, а ми се прииска нещо по-щадящо за косата в жегите да опитам.

Doori инат безсулфатни (има ги и в Лили и в ДМ, препоръка за Glamo Volume шампоана), OGX имат безсулфатни (и синята арганова серия, и кокосовата - бяла/прозрачна опаковка, аз в момента съм с нея, доволна съм. Пак ги има и в Лили и в ДМ), Балеа в ДМ има серия natural beauty, от която също шампоаните са безсулфатни. Повечето детски и бебешки шампоани също са безсулфатни.
Имайте предвид, че след първите измивания косата ви може да се усеща странна или да се омазнава по-бързо. Има период на адаптация към безсулфатния шампоан.

# 519
Харесвам шампоана с авокадо на Балеа.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-shampoan-za-kosa-natural-b … 066447238877.html
Моята коса много-много не си пада по безсулфатни шампоани, но този и харесва.

# 520
Аз се включвам за матиращата слънцезащита на Sundance 50spf. Взех я основно като съм на басейн или плаж, стои си много мазна, но най-голямата драма ми е със сълзенето на очите. Мазах се и с детската уж без октокрилен и пак вървя и рева 😩 Кажете някое спасение за чувствителни очи, ако ще и да стоя като мазна баничка, искам само да не ми дразни на очите. Тази на Ревокс как е?
П. П. Детската слънцезащита предпазва добре, но трудно се изпира от бански и дрехи, оставя жълти петна. Повече съм доволна от детската на Сиен от Лидл.

# 521
Взех си оцветения Sun Dance с фактор 30, не съм го "разхождала" още но на първа проба се държа добре при мен. С мазна кожа съм по принцип, така че за мен е нереалистично да очаквам да е матирана точно лятно време, първо това да уточня. Намазах се вкъщи, винаги така пробвам нов крем, за да мога ако се наложи да си измия лицето от него веднага, случвало се е да потрябва. До тук нямам забележки - не смятам че ми омазни лицето допълнително, не ми е раздразнил кожата, никакво лютене и сълзене на очите при мен. А последното се е случвало с кремове с претенции и цена на по-висок клас.

Но при мен не е масово явление това с очите, не считам че са ми толкова чувствителни. Щом е такова положението бих търсила от марки които имат тестери, поне да не трупаш неуспешни покупки. Също по-близки приятелки около теб която от каквото е доволна, едва ли да ти откажат да пробваш малко. Това със сестра ми го правим, спестявало ни е по някоя неудачна покупка понякога.

# 522
  • на дъното
Купувам за детето само YVES ROCHER  😉

# 523
  • Пловдив
Напомням за dm лайфа днес в 18 ч.

# 524
Аз се включвам за матиращата слънцезащита на Sundance 50spf. Взех я основно като съм на басейн или плаж, стои си много мазна, но най-голямата драма ми е със сълзенето на очите. Мазах се и с детската уж без октокрилен и пак вървя и рева 😩 Кажете някое спасение за чувствителни очи, ако ще и да стоя като мазна баничка, искам само да не ми дразни на очите. Тази на Ревокс как е?
П. П. Детската слънцезащита предпазва добре, но трудно се изпира от бански и дрехи, оставя жълти петна. Повече съм доволна от детската на Сиен от Лидл.
Не е за тази тема, но препоръчвам на Авен Б протект-а. Не омазнява, оцветява леко, предпазва, не дразни очите. В момента има промоции и е на нормална цена.

Общи условия

Активация на акаунт