Чакаме СЕПТЕМВРИ с нетърпение - бебчетата си да гушнем с умиление!!!

• 18 053
  • 297
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, влизам да ви пусна линка преди да тръгна за работа и по-късно ще ви чета  Hug
http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Others
Оттам избирате Pregnancy gym и теглите. Добре е с някаква програмка, че много се точи и не може да го тегли иначеWink Ние го издърпахме с Flashget  Hug

# 106
Здравейте,
извинявайте ,но вчера цял ден ме нямаше вкъщи и затова не писах.
Бях на прегледа и всичко е наред-сърчицето си тупка -тупка Heart и с развитието е добре:10-11 седмица,успокоих се сега съм ок.Аре че мъжо ми дава зор.По -късно пак newsm44 newsm68 smile3501

# 107
Добро утро на всички мами  Hug
Не ми се пише много тази седмица, постоянно ми се спи,  изморена съм.... Sad
Много се радвам да ви чета, забавни сте.
Пожелавам ви весел и усмихнат ден на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • София
Добро утро и от мен!!!
Еее, много сте мили - благодаря ви за пожеланията  smile3525
Снощи го изкарахме кротко и скромно - ще празнуваме с приятели в събота.   bigdance2
Сега ви пожелавам весел и усмихнат ден
  love001

# 109
  • Кърджали, България
Привет, момиченца-кокиченца!
gia_fire, честит ти рожденик  ura! Да ти е жив и здрав и много да те слуша  Wink
Честито и на titinka за изпита, успех и на следващия smile3529!
samira, радвам се, че всичко е наред с теб и бебчо  Hug
FEMININE, 10х за линка за гимнастиката   bouquet! Довечера ще го заредя във Флашгета да го свалям и аз.
leiche, благодаря и на теб за инфото за диска и книгите, ще взема да го потърся и аз, а и не е скъпо.
А филма не успях да го гледам снощи, че синчето беше окупирало ДВД-то с приказките на братя Грим  Laughing
Някой по-запознат с гимнастика и йога разгледа ли линковете, които пуснах, да си каже мнението, че аз съм пълен лаик в това отношение?
Много се радвам, че са ви харесали "Чушките на Инна" chef
Много обичам такива бързи манджи eat Сега съм си намислила едно огретенче, ммммм, с айрянче, ммммм...
Айде, бягам, че ще ме набиете вече  #2gunfire

# 110
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Здравейте и от мен! Крайно време беше да се отбележа за тази седмица. Wink Вчера четох, четох, но не сколасах да пиша... Но наша Inna с тези рецепти пак ми размъти мозъка...

Много обичам такива бързи манджи eat Сега съм си намислила едно огретенче, ммммм, с айрянче, ммммм...

То се е видяло, че и огретен ще се готви... Че и с айран ще се консумира... Как ти хрумват, не знам... Peace

Но за чушките да питам - използвате замръзени, предполагам? И от магазин мога ли да си купя таквиз печени чушки? Rolling Eyes

# 111
малееей, мами, от 10 сутринта съм ви зачела тука! Много неща сте изписали бе хора! Направо не мога да повярвам!

Първо по ред - добре дошли на Поспаланка и Базилиск!  bouquet Хубаво ни бременеене заедно!
Сега за упражненията и килцата - абе мами, особено тези, които сте слабички - КАК ГО ПРАВИТЕ БЕ ХОРА? Аз съм качила 4 кила за 2 месеца, а ям предимно салатки и таратор! А докторката вика - не качвай кила, бебето голямо ще се роди (щото таткото е много едър), вика здравето ще си съсипеш! Препоръча ми да ходя повече и да плувам, ама и аз съм решила да си купя някакво дискче с упражнения за бъдещи мами.

Инна, а ти с тия манджи, наистина си страшна! Да си призная и аз ядох макарони на фурна тази събота  chef Сега този огретен... какво да кажа - страшна идея, ама аз ще го гарнирам с рибка със сусам и доматен сос. Опс, извинявам се:)

Сега да ви се похваля - вчера бях на доки и се записах на ЖК. Бебо расте ли расте. Доки каза, че по размери отговаря на 10-та седмица, а аз съм в девета. Чухме и сърчицето, предния път само го видяхме. А, то това е страшна емоция ви казвам. Аз направо се ошашках, а таткото направо занемя! Страхотия!

Ами, сега за това се сещам.
Целувки и един вълнуващ ден ви желая!

# 112
  • Кърджали, България
Здравейте и от мен! Крайно време беше да се отбележа за тази седмица. Wink Вчера четох, четох, но не сколасах да пиша... Но наша Inna с тези рецепти пак ми размъти мозъка...

То се е видяло, че и огретен ще се готви... Че и с айран ще се консумира... Как ти хрумват, не знам... Peace

Но за чушките да питам - използвате замръзени, предполагам? И от магазин мога ли да си купя таквиз печени чушки? Rolling Eyes
Ха-ха, Анири, знаех си аз, че ви хареса  Hands Thumbsup
Чушки ползвам печени и белени от тези, които сме си приготвили лятото  Wink Но съм виждала и съм купувала от магазините консерви печени, но не белени. Със замразени от фризера мисля, че няма да стане, първо май трябва да ги пекнеш  newsm78
Сега за огретена:
Сварявате картофите и ги настъргвате, малко ги позапържвате (ама лееекичко) - иначе се слепват, прибавяте към тях сиренце натрошено и чубричка, заливате със смес от кисело мляко, яйце и малко брашънце, бутате в загрята фурна до "позлатяване", правите си айрянчето (няма да описвам как  Wink) и хапвате сладко-сладко  eat  Hamburger
Добър апетит! newsm24

ПП. Мишоче, какви са тия рибки със сусам!? Аз обожавах риба, но сега нещо ми се гади от нея, затова чакам с нетърпение да мине този период и пак да я уважа Wink

# 113
Привет,
Инна, споделям веднага. Много лесничка рецепта е. Взимаш филе от бяла риба, каквото и да е. Аз взимам аржентински хек - евтин е сравнително и много вкусен, без кости. Отделно, продават една панировка за риба със сусам (ако намериш такава просто топваш рибата в нея и пържиш за 5 минутки). ако не намериш, в галетата слагаш малко обикновен сусам, топваш в яйце, после в галета и пак пържиш.

Сосчето се прави така: пържиш ситно нарязан лук, слагаш настъргани домати, малко сол, черен пипер, щипка захар и вариш докато водата изври. След това слагаш смлени орехи и ситно нарязан магданоз, оставяш още минутка на котлона и махаш. Става много вкусно сладко-кисело изкшение - поднасяш, пък ако някой иска да си слага.  Grinning

Мен също ми става кофти от рибата, но тази става хрупкава и не е така миризлива Simple Smile

# 114
Пак ще ни скастрят, че само за манджи пишем, ей......

Ма тука ми е по-добре да ги чета рецептите, че са такива лесни и бързи. От готварския повечето са ми трудно изпълними, защото както вече казах съм начинаеща и даже и да реша да правя мещо, то вероятно продуктите няма да ги имам налични и накрая не става.
Надявам се на повръщащите мами скоро да им премине и да не ни се сърдят много за рецептичките.

Чушките ги правих с консервирани в буркан. Купена консерва печени, белени чушчици. Буквално за 15 мин бях готова с вечерята. Сега ще се възползвам и аз от огретена.

Айде отчетох се по кулинарната тема, че то и обедно време си е станало та отивам да прибера синчето от училище и да хапваме.

Към мамите, които имат и други дечица: Колко са големи и как приемат бъдещото бебче. Моя син е на 8 г. - 2-ри клас и е много мил и внимателен за сега. Притеснява ме обаче, като е толкова голям дали по-късно няма да страда от липсата на внимание и да ревнува? Ние с моя брат имаме 1 г. и 10 м. разлика и от както се помним все сме заедно, но със синът ми определено ще е различна картинката. Той за сега живее с идеята, че ще има с кого да играе, но това с игрите съвсем скоро ще му премине и едва ли ще имат общи интереси. Такива ми ти мисли ми се въртят в главата, но наесен живи и здрави ще видим как ще я караме.

# 115
  • Кърджали, България
Ама ние наистина го обърнахме на готварски форум  Joy Ще ни изгонят модераторите оттук, ей  #2gunfire
Но нали все пак е форум за взаимопомощ, то в Готварския няма тема "Бързи и лесни манджи за бременни"  hahaha
Мишоче, много вкусно звучи тази рибка със сосче, мммм..., мерси за "хрупкавата" рецепта  Hug
Между другото, аз обичам да готвя, особено от типа "от нищо нещо" - все се получава нещо различно и винаги е вкусно  Blush!
Само че вкъщи готви най-вече свекър ми, че е пенсионер и голям кулинар - като се приберем вечерта и яденето е готово  Mr. Green В събота и неделя и свекърва ми се включва да отмени свекъра и то за мен ред не остава, освен като имаме гости или ми се яде нещо специалноу което ми е хрумнало току-що  Peace Изобщо съм голяма късметлийка, много си ме гледат вкъщи  Heart Eyes
Снежи, бях писала вече, че нашият батко прие новината с голяма радост (той е на 4 г., докато се роди бебчо, ще е почти на 5), похвали се на всички и не забрави да ми даде залъче "за брат ми или сестра ми"  Wink При всички положения ревност ще има, но се надявам бързо да премине и да успеем ние да отделяме достатъчно внимание и на двамата, даже понякога си мисля дали няма да ощетявам бебето заради баткото  newsm78 Ние със сестра ми също имаме 5 г. разлика и много се карахме като малки, почти не сме си играли заедно, но сега не можем една без друга  Heart Eyes

# 116
Здравейте и от мен на всички мами,

Не знам за другите, но аз ви прощавам за готварските изкушения...за сега, след като току-що се редих два пъти на опашката в стола за салати и не можете мноооого да ме изкушите. Crossing Arms Laughing С чушките на Ина се разминах за сега, тъй като бях на тема супи и зеле. Ама...хм-м-м, с огретена май няма да мине номера. Ох, как се ядосах с един куриер, ама. Тези от Спиди ама въобще не си вършат работата.  smile3515 Ей, нооого се ядосвам, не знам как ще се отрази на бебчо-направо му вземам здравето. И ми прилошава, и ми треперят краката(ама отпреди да забренея,де), а лекарката ми вика: А,нищо му няма на бебето, после той(или тя,де) ще те ядосва. А пък аз все си мисля, че няма начин да не му се отрази. аха, така риташе и махаше с ръце като го видях в петък за първи път, откак беше точка, че направо се притесних. Ше взема да я сменя, ама пък и дадох направлението. Сега как да измъкна друго от gp-то?! А, между другото на въпроса колко време важат направленията, отговорът е 45 дни.
Ох, какво исках да ви питам,де в началото? Как да сложа един бебок със седмици отдолу под текста, където е постинга? И други там работи. Търсих го в настройки на профила, но не можах да ги открия тези пущини.Благодаря предварително! Чао за сега. Още малко остана да си ходим от работа. Sunglasses

# 117
Miss Pretencia, харесай си някоя от нашите лентички и кликни върху нея. Тя ще те заведе на сайта, от който е правена и там много лесно е обяснено какво да направиш.

След като ти се зареди лентичката, копирай линка (този който е за форуми BBT chat или нещо такова беше) и в настройки на профила в подпис си го paste-ваш и това. То ще си брои после вместо теб Grinning

# 118
Претенцийке, виж този линк, мисля че ще се ориентираш лесно  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4827.0

# 119
Мишо, мерси много.Ама аз сега като харесвам всички?!!! smile3521 Ей ся ше видиме к'во стаа.
А, още една насока.Мерси и на теб,Фемина.

Общи условия

Активация на акаунт