Чакаме СЕПТЕМВРИ с нетърпение - бебчетата си да гушнем с умиление!!!

• 18 068
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Тюх, че сладко стана... чак ми замириса на теменужки (горски) в този слънчев ден.
Брей, къде се изгубихте всички? 1swing

# 121
  • Кърджали, България
Тук сме, тук сме, ама аз вече си тръгвам, стига толкова за днес!
Хай честита ти лентичка, miss pretencia!

# 122
здравейте мами с послушковци в коремчетата, много ама много ме зарадваха днес, че ще работя до към 04.03 и после ще ми дадат отпуската за 2007 и после да си взимам болнични и да си стоя вкъщи по-радостно от това не можеше да ми стане, а цял ден днес и вчера само нерви, то нали си знаете, сега повечко се нервим от обичайното за всякви дреболии та така първоначалнп трябваше да работя до края на март, но са се смилили над мен, че е задимено и тежка натоварваща работа на рецепция. Та си мисля като ще почивам толкова много може да взема да се понауча от вас да готвя, така че пишете пишете леснички и вкуснички неща - аз ще попивам.
Инка много ти завиждам за филмчето и аз много исках да си го взема, но ги бяха разграбили в обиколих целия квартал и няма и няма..... Sad
Бебе_то аз също имам болки от време на време и моя док ми е казал като ме боли само тогава да пия по хапче, а на приятелката ми дето имаше мн проблеми и силни пронизващи болки и биха инжекции и пи такива дози като твоите, може би тази лекарка се е презастраховала.
gia_fire аз на теб от кога ти се каня ама ще те понашляпам наистина - хич не слушкаш мамче, дай си мъничко почивка, а за котето - аз имам и коте и куче и двете си ги обичам страшно много, от една година умишлено на котето не му пипам тоалетната въобще понеже знам, че от там се разпространяват заразите и теста, който си правих беше отрицателен, за кучето не знам дали е опасно, нашето коте не знам какво ще го правим и дали ще го даваме, хич не ми се иска ама бебо и животинки ще е много трудно, но в никой случай не пускай душичката навън по добре пусни обява, че я подаряваш.
Самира браво на сладкото, че те е зарадвало толкова много и за мен звука на бързотупкащото сърчице беше страхотна емоция
Обичам ви всички момичета и отърсвайте се бързо от гадното настроение АНИ БАНИ чуваш ли Hug

# 123
Абе, cherry_spa, ти колко отпуск имаш? Защото аз имах намерение да напускам и ми остава още малко. Но ти ми даде тази чудесна идея. Но при мен май няма да се получи. newsm78Сега ще сметна. И без това напоследък въоооообще не ми се работи.

# 124
  • София
Здравейте мамчета!
Най-накрая се добрах до компютъра и днес. Цял ден съм по задачки напред назад.
За чушките да кажа, че и мъжа ми много ги харесва, а най-хубавото им е, че стават бързо  Simple Smile
Сега се чудя огретен ли да готвя или риба. Много е гот когато някой измисля вместо мен, че хич ме няма по идеите.
Самира, честито сърчице, радвам се, че всичко е наред, все така да продължава  Peace
Мишока, гледам и при вас голяма радост е било  Laughing
Анири, тъкмо мислех да те смъмря, че се криеш  Naughty  Wink
Снежи, и аз преди време точно тази тема повдигнах, защото моята госпожица още от сега не подхожда с ентусиазъм към факта, че вкъщи ще има бебе. Засега идеята на Инна да и подаря МП3 плейър за да не чува, когато бебето плаче ми допадна най-много  Simple Smile
Мис претенция, няма нищо лошо в акробатичните изпълнения, но по-добре не се ядосвай за глупости  Simple Smile
Аз си взех изследванията чак днес, добри са като цяло, хемоглобина ми е на долната граница, хематокрита ми е нисичък, ще трябва да хапвам повече  Simple Smile
Много ми е весело когато времето е толкова слънчево  Grinning

# 125
Момичета докога ще бъде тази анкета -хайде вече да решим къде точно и кога ще се срещнем.Благодаря ви за пожеланията-дано  за всички ни да продължи както трябва и септември да си гушкаме тумбалачетата baby smile3501.

# 126
Претенцийке по закон ти се полагат 20 работни дни отпуска на година, което идва долу горе месец, така че действай и никакво напускане, после осигуровки и майчински откъде мила, а лентичката ти е наистина страхотна и теменужките са много свежи браво

# 127
  • морето и сините вълни :)
Халоооуууууууууу МаМиТа newsm53
Незнам защо ама нещо не ми е много пишешещо нещо тез дни.Нещо съм се смъцафръцала smile3506незнайно защо newsm12

Туке гледкам че сте разхвърляли пак и отново за сетен път готварските рецепти-Айде малко да се поокротим бе мацки.Всеки път ми текът лигите направо cry
Претенцийкеи аз да ти кажа  моето менние.Недей напуска smile3513Вземи си отпуската,и след това си искай болничен до края на бременоста.И си огин  отвсякъде newsm08.
cherry_spa -мнооо се радвам за теб миличка.Ти приказвала ли си с Папазова???Радвам се че щее излезеш малко почивка и дано ти се удължи почивката де,че квит  ги разправяш че работиш на задимено място направо незнам как издържаш smile3511.Аз днес седнах да пия едно кафе в едно заведение-едвам изтраяххх ви казвам.То димилниииик  вътре #Shocked
А днес какво грозно впечатление ми направи едно момиче-понеже ходих по разходки днес-и бях седнала в едно парково място със заведение отсреща и гледам там една майка с количка и едно бебче на 5 месеца максимум и до нея една бременна ама беше  минимум в 8-мия  месец.И Майката запалила една цигара и пушака срещу нея и дими на бебето под носът smile3546 и до нея бременната сърба една Кока Кола и тя лапнала цигарата.Седя и си викам на акъла е таз е луда за връзване направо #SillyЕ такива хора акъл нямат значи-много ме е яд на такива майки-бяс ме хваща.що за майки са тва бе мама му стара smile3511 smile3511
Инъче покрай мен нищо ново-наболяват ме яйчниците от двете ми страни.И ми е кофти тръпка.То това естествено се дължи на разстежа ми на матката и още повече че имам кисти и на двата ми яйчника и ми притиска хептен.Само охкам наляво и надясно-чак ме е яд значи. smile3515
Инъче съм си ок-купих си вече бебешко олио да се мажа-вчера се намазах и като ме засърбяха ц..ите,Ей немога да ги начеша направо bombsЕ гати и работата.Явно ми е пресъхнала кожицата и като ги намазах и тя се отпусна и глей кво стана-сърбеееел яко.Голямо чесане му дръпнах и останах неначесана    накрая angel008
Относно срещата във Варна-аз мисля да се съберем на някое известно местенце  за Варна и като се съберем-да решим къде ще ходим да загояваме lalalala и да лаламе.Незнам все пак има ли съгласни за срещичка  от Варненките де.....я кажете кой мисли да дойде на среща???Да не си ходя самичка накрая wait
ами тва е от мен.пак са улях май newsm81
цунки Гунки и Муцунки от мен  love001  love001

# 128
Здравейте,момичета  bouquet
Отдавна Ви чета и Ви се радвам,но не смея да се регистрирам.Суеверие или страх не зная,но след преживян аборт през септември 2006 и много мъка,този път реших да изчакам.Толкова дълго не исках да махна лентичката си.....толкова дълго влизах тайно в "априлките",че сега не смея да се зарадвам.
"На Коледа стават чудеса"....тези успокоителни думи никога няма да забравя на едно от момичетата там.А времето сякаш беше спряло....
Но се оказаха прави Simple Smile След три месеца пазене,точно на Коледа заченах отново и сега съм една от вас HugМоля Ви,приемете ме в групата и дано този път всичко е наред!
От София съм,на 29г., 10+г.с.,ВТР-18.09.07г.,първо бебе.....Опаааа,забравих да напиша,че очакваните бебчета са ДВЕ LaughingИзненадата беше огромна,но радостта ни два пъти по...
Желая на всички лека и безпроблемна бременност  bouquet

# 129
  • морето и сините вълни :)
liddi Имам честа да ти кажа добре дошла при нас септемврийките,Радваме се че се увеличаваме и че ставаме все повече и повече.Радвам се че съм и първата която ще те поздрави за малките мишчици който очакваш септември месец
При нас имаш с кого да си правиш компания  относно близначетата.Имаме си една мама която очаква малки мишленца Hug HugЕЕе много се зарадвах да ти кажа -а относно притесненията ти за миналото.Недей да си ги помисляш изобщо.....Виждаш ли след всяко зло идва и доброто.И при нас стана чудото на коледа.Аз декември месец 2005 преживях огромна загуба.И след една година мен бог  във същия месец ме дари с малка мишчица в корема.И този път се надявам всичко да е наред Praynig
Така че не се притеснявай за това всичко ще е ОК Peace Peace Peace Peace Peace
Много цалуФки от мен и още един път поздравления за мишчиците baby_neutral baby_neutral

# 130
 liddi добре дошла при Септемврийките! Лека и спокойна бременност ти пожелавам. Много се радвам, че вече имаме още една мама с близначета и благородно завиждам!

Наистина "По коледа стават чудеса" и всички тук се радваме на това.

Тежкта загуба, за която пишеш е напълно разбираема за мен - преживяла съм го (доколкото може да се "преживее" нещо такова). Зареждам се с оптимизъм и надежди, че този път всичко ще мине успешно и ще се радвам на така очакваното бебче. Сигурна съм, че и при теб ще е така и ще си имаш твоето ДВОЙНО ЩАСТИЕ.

Относно напускането от работа - никакво напускане. Наистина здравото бебче е най-важно за нас и в никакъв случай не съм привърженик на многото работа през бременността, но законодателството дава възможност за почивка. Освен 20-дневния платен годишен отпуск има и 30-дневен неплатен, който също се зачита за осигурителен стаж + възможностите за болничен разбира се. Другото, което ще бъде добре е 6 мес. по-висок осигурителен доход, за да получаваме по-високо обезщетение през 315 -те дни отпуск за бременност и раждане.

Ани напълно съм съгласна с теб и ядосването ти на майките и бременните пушачки. Всичко в мен се преобръща като видя нещо такова. Като бивша пушачка не мога да се съглася, че това е зависимост, с която човек не може да се пребори, особено в името на едно здраво детенце.

# 131
  • София
liddi - Добре дошла при нас и лека бременност ти пожелавам   bouquet

cherry_spa - Преди да ме набиеш - ще ми кажеш ли за какъв тест говориш? Мога ли да си направя изследвания за токсоплазмоза някъде? И това за почивката...ще се постарая, обещавам, че съм само  Tired непрекъснато.

# 132
liddi-честито за двете бонбончета-но моля те  без да ти минават негативни мисли през главицата Naughty
Мисли само за хубави неща newsm10

# 133
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Ух, толкова много се радвам на близнаци, че не мога да се въздържа да не поздравя liddi!!! Добре дошла при нас, никакви тревожни мисли и през септември да си гушкаш здрави сладки twin_neutral

# 134
Добре дошла сред нас, liddi  Hug
Няма къде да се ходи. И сред нас ще изгрее слънце  Hug
Трябва само да имаме повече вяра и надежда  Hug
Почти всички сме изживели нещо такова, само дето сега Господ е решил да ти предостави двойно щастие  Mr. Green
Еййй.... стискам палци всичко да е наред Hug

Общи условия

Активация на акаунт