Чакаме СЕПТЕМВРИ с нетърпение - бебчетата си да гушнем с умиление!!!

• 18 052
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
Liddi, Честито и от мен. Добре дошла при нас! Особено се рафвам и аз на близнаци Hug
Лека бременност ти пожелавам и само хубави емоции!
Хайде, целувки

# 136
  • Кърджали, България
Liddi, добре дошла и от мен   bouquet! Много се радвам, че имаме още една мама с близначета (моята все още несбъдната мечта  Wink) Мисли само положително, доста от нас сме преживели спонтанни аборти или други тежки загуби, но за болката винаги има възнаграждение  Peace Наслаждавай се на бременността, пожелавам ти само хубави емоции!!!
gia_fire, тест за токсоплазмоза се прави задължително на бременни, още при първите изследвания, които ти назначават.
cherry_spa, някой по-напред в тази тема беше пуснал линк към филмчетата на ВВС, може оттам да го свалиш. Аз ги купувам от началото на поредицата и ми ги пазят  Wink
А за готвенето не се притеснявай, знам много хватки за бързи манджи, ще те науча   chef Примерно едно пилешко с ориз по китайски става за нула време Peace
Ох, аз отпуската ще я гледам през крив макарон, работата ми става все повече  #Cussing out

# 137
  • София,
Здравейте момичета, чета, чета и не ми стига време да пиша!

Аз съм малко бонличка и гледам само да полегна като се прибера в къщи! В работата е много натоварено, че местим офиса и изобщооо....
  Много се радвам, че си имаме още една мама и то тя ще ни донесе две бебенца септември!
  Добре дошла маме - много лека бременност ти желая и много много щастие и забавление с нас....
  Аз отивам на доктор и като се върна (т.е. ще отида на работа) ще си открадна време да драсна два реда и да включа новата мама в протоколчето!!!
   И за анкетата ще се разберем.....

Това е за сега много много целффффки от мен

# 138
Liddi, страхотна новина за близначетата! Добре дошла!
Мамчета, днес денят изглежда супер. Желая ви да намерите време да се порадвате на слънцето и да си починете.
Знам какво е да си бременна и на работа, но този път ще се наслаждавам на спокойствието да си само с едно кротко хлапе, докато все още продължава.
Така че ние ще излезем да се поразходим в парка. Хубав ден и на вас и мислете за приятни неща!

# 139
  • Кърджали, България
Бенич, да оздравяш бързо, че ни липсваш!!!

# 140
  • София
Хей, мами, много пишете не мога да ви насмогна да чета. Hug Ама така е като имам работа и само скришом влизам във форума. Rolling Eyes

Честито на liddi двойна радост! Много се радвам и аз на мами с близначета. Не се притеснявай, всичко ще е О.К.

Относно срещата - аз гласувах за градинка, защото най-вероятно ще съм с баткото и се опасявам, че на закрито няма да може да се задържи дълго. Simple Smile Но където и да решите ще се постарая да дойда, стига да е почивните дни.

Оф, и аз съм настинала и това гадене... и умора  Confused И на работа, направо не издържам вече, снощи даже се разревах, не издържам на моменти. Поне слава Богу болките ми намаляха и не пия толкова хапчета (след като си взех 3 дни болнични и си поспах). Пиех по 21 хапа на ден барабар с витамините. Confused Някоя беше питала за хапчетата и болките - наистина е нормално поради уголемяването на матката да има болки, но като се засилят е добре да се отиде на лекар. И за повръщането - като бях бременна със сина си моя приятелка беше бременна по същото време и страшно много повръщаше и беше в болница май около 20 дни на инжекции.

Искам да попитам тези, които са вече в 12-та седмица - отмина ли гаденето, умората? Аз вече броя дните когато влизам в 4-тия месец. Simple Smile С първата ми бременност беше така, надявам се и този път, като влязох в 4-тия месец и гадене, сънливост отиминаха, и кеффф. Simple Smile И за кекса желанието се усили, даже много. Laughing

Абе мами търся един сайт, ама не го откривам newsm78 - като си въведеш последната менструация излизаше не само термин и коя седмица, но и на колко дни е бебо, на коя дата влизам във втория триместър и т.н.

Хубав ден!  bouquet

# 141
Ваня, пробвай тук.

# 142
Добро утро скъпи мами, то докато ви прочета и станало почти обяд Simple Smile

Честито на новата мама Liddi. Добре дошла при нас. Много се радвам за теб и тайничко и благородно ти завиждам за двете сладурчета в коремчето ти:) Леко бременеене.

Мами много благодаря за рецептичките ви, май ще трябва да се науча и аз да готвя и вие много ми помагате. Благодаря ви   bouquet

Да ви се оплача, то всъщност е хубаво, но аз останах разочарована. Вчера бях на лекар да се запиша за ЖК. Лекарката почти не ми обърна внимание, аз и занесох епикризата ми от болницата, тя я прочете, видя че има и основните изследвания и това е. Нищо не каза, никакъв съвет не даде. Питах я дали да пия витамини, и тя отговири, че няма нужда засега, че времето вече не е така грипаво. Е хубавото е, че ме прегледа и си видях бебо. Само каза добре е, има сърдечна дейност, нито го мери, нито чу съртицето. Добре, че го бях чула в болницата, та тогава се порадвах на този миг. Аз останах много разочарована... може би е нормално, но аз очаквах повече. Разбрахме се да отида след 3-4 седмици отново. тя много се зарадва на името на доктора на епикризата. Може би разчиташе, че той всичко е направил и казал.
Относно килцата и аз съм качила вече две и вече мойте дънки не ми стават.

Бенич бързо да оздравяваш, нали знаеш мед и лимон...
Аз май съм единствената луда дето й се ходи на работа. Е то и лекарката не каза, че ще го продължи болничния, та ще видим.
Приятен ден ви пожелавам и ако можете разходете се навън В София, времето е страхотно, а от утре го дават дъжд и сняг после. да се порадваме на хубавия ден Simple Smile

# 143
  • морето и сините вълни :)
я виж http://www.mamaibebe.com/calc.php

мОМИЧЕТА ДА ВИ СЕ ОПЛАЧА Cryот няколко дена близо една седмица имам нещо като лишейчета  до устните.Много е гадно,сърби ме и са едни червеникави петънца и горния пласт кожа се лющи.Адски ме сърбят тези петънца.И направо се чудя от какво може да е.Мажа се с дефламол-понеже е по мазно.разрових се в нета обаче какво открих-не се ликува с нищо.Изчезвало от самосебе си.И се появявало от  примерно дрехи който  си си купил и си ги облякъл преди да са изпрани и разни такива.Аз не съм си купувала дрехи-ама МъЖО ми като беше болен нали ползвах маска за лице медицинска-Ако не е ОТ ТОВА ПЪК ЕЙ МА НА.Направо изкрейзвам ви казвам.Даже и на разходка не мога да я изляза-зачервена съм като маймунски ГЪЗ на лицето. #Crazy #Crazy #Crazy
Бахти и ужаса е-дайте помощ #Crazy
В тва хубавото време аз ще си седя дса си гледам лишейте вкъщи #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 11:27 от ani-bani

# 144
Ваня, ето и тук: http://www.bg-mamma.com/site/component/option,com_wrapper/Itemid,38/

Катрин7, какво да ти кажа. Аз се записах на ЖК, ама много не разчитам на нея. При мен УЗ и изследвания и ЖК са при различни хора. В ЖК ми мерят кръвно, килца и това е. Питат ме добре ли съм, лошо ли ми става от бременността и бла-бла. Като си ида при мойта си лекарка си питам за всичко и получавам отговори за всичко.

Мен това много ме дразни - защо по дяволите трябва прегледите да са толкова нарядко? И аз съм чааак на 19-ти март на следващ преглед, когато ще съм в 13та г.с. Ами направо ще откача дотогава бе хора! Не може ли така един вид всяка седмица да се радваме на бебо? Ми, не знам при вас как е, обаче аз дните преди да дойде прегледа такава треска ме тресе, че не е истина!

Аз и аз да ви се оплача - както 9 седмици не разбрах, че съм бременна, от сутринта такова гадене ме е налегнало, че направо не е истина! Такова чудо няма просто. Даже имах и спазми за повече, ама коремчето беше празно и нищо не стана! Ужас, абе, мацки, дето сте така - много било гадно бе! Дано мине по-бързо на всички, че то не се издържа вече (аз се опалквам дето само от един ден съм така Simple Smile.

Целувки на всички

# 145
Ani_Bani, аз имам същия проблем като тебе, само че на мен ми е по цялото тяло Shocked Това се казва розов лишей и наистина се получава от нова дреха, която не е прана. И наистина трябва да мине от само себе си, ама е ужасно упорито - аз от месец се боря с тях - залиняват, но кожата  ми много изсъхна!

Дерматоложката ми каза да си взема Cold Creme на Sen Gerves, който е мазен и успокоява кожата, но не лекува за съжаление. Другото, което можеш да си вземеш и е АБСОЛЮТНО БЕЗВРЕДНО, e цинкова маз (струва 2 лв.) - маже се само на лишейчето.

Принципно това се лекува с кортикостероиди (мажат се на кожата), но пък е абсолютно забранено заради бременността.

Това е, с което мога да ти помогна. Ужасни са,нали и сърбят страшно! Гледай много да не ги чешеш, че се разпространяват, избягвай ароматната козметика, ползвай само бебешки сапун, като в областта на обрива се обливай само с вода, без да използваш никакви душ гелове, шампоани, боди лосиони и пр.

Цитирам си лекарката Mr. Green хайде, пък дано съм ти била от помощ.

Уф, чакай, че сега се сетих нещо важно - дерматоложката ми каза, че този лишей, който по-горе описах, не се появява на лицето! Бегай на лекар. Добре, че се сетих!

Целувки и бързо да се оправяш

# 146
Privet majcheta:))) Hug
zlo bdbaloni baloni happy bd baloni
ne si misli,4e sme te zabravili,ponqkoga prosto po-kysno poglejdame v rojdennici:)Mnogo celuvki i naj-hubavi pojelaniq za vas s beb4o:)I nikakvi supi dove4era-s tatkoto specialna ve4erq nqkyde

# 147
zlo, dida76 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Бъдете здрави, обичани, щастливи, търпеливи и през септември лудо влюбени в малките шушонки...

Лек ден мамчета...  Hug

# 148
 bdbaloni  party023  ura zlo

Ей мамчета и мен ме интересува като Ваня - тези, които вече сте минали 12 седмица как се чувствате, отмина ли умората и гаденето? Аз утре пак съм лекар и ще си поискам болничен, че не издържам вече на работа, много съм изморена  smile3507 smile3507 smile3507

За тези лишеи, за които пише Мишока и аз ги имам, но се появяват само зимата, но всяка зима smile3515. Мисля си, че на ани-бани са други, защото са по лицето.

Много много целуффффффффки и усмиффффффффффки от мен! smile3525 smile3525 smile3525

# 149
Liddi 4estita ti radost:)mnogo se radvam za teb i tvojte malki sladur4eta- newsm05 brej mom4enca 6tqh da kaja:)to za6toto tova e i moq me4ta-da si imam blizna4eta mom4eta i posle edno momi4e,ama ...maj nqma da go byde.No az si se nadqvam de.Jelaq i na trimata zdrave,mnogo leka bremennost i edin mnooooooooogo 6tastliv septemvrijski den za vsi4ki vi.
Miss pretencia za rabotata mislq 4e trqbva pyrvo da se vzeme bolni4en -ako te osigurqvat dobre i sled navyr6vaneto na 9 meseca na beb4o da si vzeme6 polagaemata za tazi i za dogodina otpuska.
Mishle mnogo se radvam,4e ste 4uli bebe6koto syr4ice,predstavqm si kakva emociq e.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт