Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за секса по време на бременност?
Какви са препоръките за справяне с болката и гаденето по време на бременност?
В коя болница е препоръчително да родя и как да избера лекар?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за секса по време на бременност?
Мненията относно секса по време на бременност са противоречиви. В началото и в края на бременността обикновено се смята, че сексът представлява риск за бременността, особено при рискова бременност. По време на възбуда матката контрахира, което може да доведе до изхвърляне на плода в ранна бременност или до преждевременно раждане в късна бременност. Въпреки това, при нормална бременност сексът не е забранен; въпреки това може да се препоръча по-спокойно и по-рядко.
-
Какви са препоръките за справяне с болката и гаденето по време на бременност?
Болката в долната част на корема е нормална по време на бременност, поради растежа на матката. За гадене се препоръчва да се приема No-Shpa, а най-важното е да не се притеснявате, тъй като това е най-вредно. Ако болката стане непоносима, добре е да вземете болничен или да информирате работодателя си, че вашият лекар препоръчва повече почивка.
-
В коя болница е препоръчително да родя и как да избера лекар?
-
Какво е зацапването, което получих в петък вечер?
-
Какво представлява амниоцентезата и кога се извършва?

zlo и dida76! Да сте живи и здраве, да споделяте много любов и много радостни мигове!
Да сте живи и здрави,и наесен по едни малки бебонковци да гледкате
.Кой знае в таз аптека де ги държът,таз ги извади от някъв кашон.Направо беснея ви казвам.И адски ме сърби само се чудя де да се почеша ,само да не е по болното място

Отделно се разрофих тук и в нашия форум и също има други бремелинки дето са имали такива проблеми....А това е мноооого гадно

.
Така, че споко, няма нищо страшно, по-опасното е, ако не се вземат мерки за изваждане навреме. И се включвай по-често

че май ще имам гости
Ани Бани, вземи си цинкова маз, наистина поуспокоява. Ама известно време трябва да си си вкъщи, защото ставаш една беличка такава
Аз вечер се мажа, когато вече няма къде да се ходи.

Аз бях на работа, но въпреки това днес нямаше работа и го прекарахме на вън на слънчице. А сега трябва да се захващам с готвене и учене, ако не ми се преспи ( за което се съмнявам).
заради подаръците, които носите в коремите си.