Чакаме СЕПТЕМВРИ с нетърпение - бебчетата си да гушнем с умиление!!!

• 18 044
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета,

zlo, dida76 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Много щастие и късмет  bouquet

Ох и аз много се надявам като навърша 12 г.с. да спре това денонощно гадене, защото ме изтощава много. Като добавя и много ниското кръвно - 80 на 50 и просто картинката е пълна. Цял ден съм от леглото на дивана, а ми се иска да не е така, за да мога да ходя на работа, че с тези болнични до никъде не съм.

Ето едно интересно сайтче и от мен - http://www.ivanbelchev.com/myembryo/bg/embryo.htm

# 151
 newsm59 zlo и dida76! Да сте живи и здраве, да споделяте много любов и много радостни мигове!

# 152
  • морето и сините вълни :)
честит рожден ден на ЗЛО и на ДИДА 76
 bdbaloni baloni baloniДа сте живи и здрави,и наесен по едни малки бебонковци да гледкате

Mishoka -аз се разрових в нета и този розов лишей не е вярно че излиза само по тялото.Излиза и по лицето.Твпята лекарка те е излъгала.
Туй като аз не съм си купувала нови дрехи от как съм в бременно положение-установих  че е от лекарската маска за лице дето си крих муцуната когато Мъжо ми беше болен smile3516.Кой знае в таз аптека де ги държът,таз ги извади от някъв кашон.Направо беснея ви казвам.И адски ме сърби само се чудя де да се почеша ,само да не е по болното място smile3511 Flushed
Оххх направо ще откача ви казвам Dizzy FaceОтделно се разрофих тук и в нашия форум и също има други бремелинки дето са имали такива проблеми....А това е мноооого гадно boo Confounded

# 153
Зло и Дида 76  newsm59

Много здраве и любов Ви пожелавам!

# 154
Зло и Дида 76, Честит рожден ден.
Момичета, аз не съм писала много отдавна, но  ето ме пак тук.
Малката ми беше болна и само по болници и доктори ходихме. На 5.03 ще и вадят третата сливица  и съм много притеснена. Надявам се всичко да е наред.
При мен новото е, че се записах на ЖК, направиха ми изследвания и хемоглобина ми е много нисък - 86. Имам и някви бактерии в урината. Сега 2 дена ще давам стерилна урина, за да се изолират точно какви са. За хемоглобина ми изписаха Ферофолгама. Аз по принцип съм с желязодефицитна анемия и много често си пия железни препарати. Качила съм 3 кила, което е направо ужасно, но е по-добре от предния път - в 4 месец бях +15. Лошо не ми става изобщо. И на мен ми се ядат само тестени неща, но си мисля, че е от това, че бях 9 месеца на диета и не съм лизвала нищо тестено или сладко, но сега си наваксвам Embarassed.
Да приветствам с добре дошли всички нови майчета, че те са страшно много Hug.
А и довечера да ми стискате палци, че съм на изпит по английски за придобиване на ниво и продължаване в следващото.
Ами това е за сега от мен. Лек ден и много целувки!

# 155
  • Кърджали, България
Честит рожден ден на zlo и dida76!!! Много щастие ви желая, момичета, да сте живи и здрави и септември да гушкате бебенца!!! А татковците много да ви слушат и глезят не само през бременността, а винаги!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Ама съм голяма патка, това беше първото нещо, което видях сутринта, като влязох във форума и като почнах да пиша, ми изфиряса от ума  Twisted Evil Извинявайте, момичета!
Милета, не се притеснявай за ваденето на третата сливица, става за 20-ина минути и още на следващия ден е добре детето. На моя син му правиха такава операция през есента и оттогава, да чукна на дърво, не е пил антибиотици. Самата манипулация правихме в частна клиника в Пловдив, с пълна упойка, от която малко буйстваше в началото, но после се успокои и заспа, а като стана, беше същинско ангелче. Три  часа след операцията яде детско меню в Макдоналдс и игра на пързалката  Peace Така, че споко, няма нищо страшно, по-опасното е, ако не се вземат мерки за изваждане навреме. И се включвай по-често  Hug
Mari_Pz, много интересно сайтче, благодаря   bouquet
Ани-Бани, много е гадно с тия обриви, аз съм с алергии и все някъде избива нещо и сърби, сърби..., не е за приказване... Twisted Evil Защо наистина не се замъкнеш до някой лекар, да ти каже нещо да ги мажеш?

# 156
  • София
Хей, много сте бързи, мерси много за линковете!  bouquet  bouquet

Mishoka, и аз бях така снощи - напъвам се над мивката и нищо, а ми се гадиии, ужас. А  хем внимавам какво ям да не дразни стомаха.

Честито на рожденичките! Много, много щастие, семеен уют и здрави бебчета наесен!

# 157
момичета благодаря за поздравленията!
Дида76  честито и от мен. много радост и любов!

аз мога да ви се похваля че от около седмица не ми се е гадило - има надежда за всички!!!
днес малко ми стана кофти, но беше от едни ядки - надявам се да не прибързвам с хваленето. Outta Joint

ми ще ви оставям, отивам да сготвя и да нарежа марулките   chef че май ще имам гости  Embarassed

# 158
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ZLO И DIDA76! От сърце ви пожелавам безброй щастливи мигове и приятни емоции!
Liddi , добре дошла, много се радвам че се престраши и ти да се запишеш. И аз като тебе толкова време се спотайвах:-) Искрено се надявам този път да останем до края!Пожелавам го на всички момичета!

Ани-бани, що ми се струва,че мина доста време от както се криеше с маската? Не ми се струва вероятно чак сега да се обринеш. Сега сме много по чувствителни от обикновено - може да е от някаква козметика...ама да не се правим всичките на доктори, наистина е най-добре да те види дерматолог - ще си спестиш много ядове докато се чудиш.
Успех!

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 15:33 от Поспаланка

# 159
Поспаланка, този гаден долен лишей, който така ни мъчи ужасно, се появява точно така - докторицата каза около месец и малко по-малко. Гадината има инкубационен период и се проявява по-късно съвсем да те вкара в трета глуха Grinning Ани Бани, вземи си цинкова маз, наистина поуспокоява. Ама известно време трябва да си си вкъщи, защото ставаш една беличка такава Simple Smile Аз вечер се мажа, когато вече няма къде да се ходи.

# 160
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ZLO И DIDA76!  newsm51
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ви блести.
Не сте с година остаряли,
вие просто повече сте помъдряли!   smile3521   love001

Mari_Pz, basilisk , ani-bani , много са хубави тези сайтчета. Благодаря ви!!!
Днес наистина е страхотен слънчев ден.  Wink Аз бях на работа, но въпреки това днес нямаше работа и го прекарахме на вън на слънчице. А сега трябва да се захващам с готвене и учене, ако не ми се преспи ( за което се съмнявам).    Confused

# 161
здравейте мили мамченца:) много благодаря за пожеланията и страхотни сте.. малко дори се просълзих, но сигурно е заради хормоните или заради страхотната ви подкрепа и милите думи които намирате за всички и винаги:) БЛАГОДАРЯ ВИ!
пожелавам ви и на вас стократно да се върнат милите ви думи.
а на Зло пожелавам да успява във всичко и да бъде много обичана от всички:)
искам да и почерпя с една тортичка:
надявам се да успея да я кача:)

# 162
ами нещо не стана веднага но сега надявам се да стане!:)

# 163
http://www.nedelya.com/articledetails.php?ArticleID=144

ако и сега не стане да знаете че със Зло ви чеприм по колкото парчета торта искате от най-любимата ви:)
бягам вече да романтинича с мъжлето:)
целувки и да се пазите

# 164
  • София
Зло и Дида 76 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Да сте живи и здрави и много спокойни  preggo заради подаръците, които носите в коремите си.  newsm67
Сега се сетих и за един виц:
Едно детенце вижда бременна жена и я пита: "Лельо, какво имаш в корема?", а тя му отговаря: "В моето коремче, има едно малко и сладко бебче.". Детенцето отново пита: "А ти обичаш ли го?", и жената отговаря: "Обичам го най-много от всичко на света.". Тогава детенцето учудено, задава поредния въпрос:"А като го обичаш, защо тогава си го глътнала?"  smile3532

Общи условия

Активация на акаунт