Чакаме СЕПТЕМВРИ с нетърпение - бебчетата си да гушнем с умиление!!!

• 18 033
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден Zlo i Dida76!!! newsm59
Желая ви много хубави емоции, послушни татковци и прекрасни бебчета  newsm30 наесен Simple Smile

# 166
zlo, dida76  честито и от мен. Много много любов ви пожелавам и поводи за усмивки а септември да гушате здрави и красиви бебоци.
Добре дошла и на новата мама как се зарадвах и аз като прочетох, че още едни близначета ще си имаме. Гушам ви  Hug мамита...
Аз тез дни го ударих само на четене хич не ми е добре да ви кажа. Таз лекарка взе че ме стресна малко и аз докато ме блеше нарядко сега втълпих ли си какво стана ама си ме боли коремчето. Пък като четох тоз спазмалгон е забранен за бременни а лекарката ми вика по 3 на ден. Аз малко така своеволно ама нищо не пия само по 1 нош па ако ме заболи коремче.
А за тва гадене не знам. Уж беше взело да ми минава и сега какво стана пак... тук от 2 дена ужас.
Пък моя мъжо си идва днес и вика ми ние сме на гости таз вечер мали аз как побеснях. Хич не обичам така бре... кат ша ходим на гости да ми беше казал smile3515... И бльокнах си аз и тръгнахме ( то не че сме ходили де тук в съседи ама...) ... и точно половин час изтраех. Пък как ме ядосаха и там. Пушат пушат на никой не му пука че ме дразни дима и ми става гадно и моя и той седи smile3516...
Та така зарязах ги аз тактично и си се качих ( та реших да ви се жалвам ) и ся си чакам тук да свърши мача че да си дойде мъжо ми и да му се накарам на воля че да ми избие на някъде яда Banghead.
Мамита някоя от вас вдига ли температур. Аз от как съм бременна всеки ден да не кажа, ама почти всяка вечер си вдигам темперация съвсем малко 37,2 - 37,5 максимум и за малко уж ама си е редовно та да питам има ли го това при някоя друга.
Хайде да не ви занимавам с повече щуротии. Цунки от мен и до скоро  love001...

# 167
Здравейте мили момичета! Hug
За добро или лошо аз се изгубих за доста дълго от хоризонта. Сега за първи път сядам на компютъра от месец и нещо насам. Като цяло съм  в доста кофти състояние. Нон стоп ми е лошо и повръщам поне по 4-5 пъти на ден. Като цяло рядко ставам от леглото - само за да притичам  до кенефа. Бях малко и на системи Cry  И почти нищо не мога да ям, на което добрата страна е че съм отслабнала с 10 кила.  Simple Smile Иначе с бебчето уж всичко е наред. Има си тупкащо сърце и се развива както трябва. Обаче от най-малката мисъл за него или за каквато и да е храна или напитка веднага ми става лошо. Мъчно ми е че не мога да си помечтая и че изобщо този страхотен период в живота ми го понасям толкова отвратително  newsm45 .Виждам, че вече сме страшно много и се радвам! Надявам се скоро пак да мога да пиша при вас. Видях в началото на темата, че има анкетка за среща. Да си изкарате страхотно и после да разказвате. А аз все някога ще ви изчета Sad Надявам се повечето от вас да са добре   bouquet Целувки от мен и до скоро надявам се.

Честито на рожденниците!

# 168
ЧЕСТИТО НА РОЖДЕННИЧКИТЕ !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам ви септември да гушкате най-страхотните бебоци!

Аз малко късно се включвам,но след работа прибирам детенце от градина-момиче на 6 г. ,после вечеря и куп други неща .На работа само ви чета ,защото нета е скапан.
Момичета ,Използвайте хубавото време за разходки ,защото уикенда отново ще е студено.
Четох,че някои от вас ги е напанал някакъв гаден лишей.Искам да кажа ,че и при мен първата бременност беше така -дали от хормоните не знам ,но бях се видяла в чудо .Естествено  ходих на дерматолог ,съветът ми е и вие да отидете  защото неправилините мазила още повече стимулират появата му.
Моето гадене си продължава с все сила Sick Sick както и безсънието .
bebe_to-аз до скоро също вдигах температура като твоята и то всеки ден.Мъжо много се беше стреснал ,защото всяка вечер след всичките му задължения лягах в хола с термометър под мишница плюс гадене и не комуникирах с никого и така до следващият ден.Впоследно време разбрах че колкото повече стоя на едно място толкова повече ми се  Sick и за това си намирам винаги някоя работа .
В събота ще си направя от вкусните макарони на ина   chefи ще поканя баща ми ,защото той обожава макарони на фурна .Останалите в къщи не го уважават това ястие . Е хайде , чао за сега и много целувки  ppp

# 169
Здравейте, момичета - кокичета!
Zlo и Dida76, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Желая ви много здраве и безброй щастливи мигове   bouquet!
liddi, добре дошла! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
Tiarra, много се радвам, че пак се включваш и че всичко с бебчето е наред. Наистина, много е неприятно това гадене, но заради бебоците си заслужава да го изтърпим. Надявам се в най-скоро време да се почувствш по-добре и да можеш спокойно да се наслаждаваш на тези незабравими мигове  Simple Smile!
Аз, като представител на мамите, влезнали в 12-та седмица, да ви кажа, че се чувствам значително по-добре. Е, все още имам пристъпи на гадене понякога, но в никакъв случай не са като тези в началото на бременността. Някои сутрини се събуждам в перфектна форма - бодра, весела и без неразположения. Въобще - още малко ни остава и навлизаме в най-страхотната фаза - втори триместър. И при предишната ми бременност това ми беше най-любимият период - коремчето се вижда, усещаш бебчо как мърда, а в същото време почти не се чувстваш бременна. Ееех, отнесох се в мечти  Laughing
Карен, знаех си, че си ми много позната от някъде. Аз също съм живяла в Полигона - 10 бл., нищо чудно да сме играли по площадките заедно  Simple Smile
Хайде, момичета, усмихнат ден и да се пазите!

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 06:40 от In4

# 170
  • Кърджали, България
Включвам се само да поздравя Тиара  bouquet, вече се притеснявахме за теб, миличка  Hug! Важното е, че с бебчо всичко е наред, а ти потърпи още малко, ще мине и този период и ще се радваш на бременността!!!
А, и да уточня: макароните на фурна не са на Инна  Naughty, да не се кича с чужди лаври...

# 171
Добро утро, момичета!
 Аз да се оплача, че имам някакви бактерии в урината. Сега два дена ще давам стерилна урина и ще ги изолират какви са и после ще ги лекувам. Много ми е гадно. Започнах да пия ферофолгама, заради ниския хемоглобин. Има ли други мами с нисък хемоглобин?
И да ви се похваля, че изпита ми по английски май мина много добре, но след седмица ще си видя резултата.
Това е от мен за сега. Лек ден!

# 172
  • София
Добро утро, момичета!
Един ден да не успея да пиша и съм изпуснала рожден ден. Честито на патерици, скъпи Зло и Дида, желая ви да сте винаги обичани, здрави и да бъдете прекрасни майки на сладки, умни бебоци   bouquet   bouquet   bouquet
Лиди, добре дошла, щом си тук, всичко ще е наред и този път ще станеш щастлива септемврийска мама и то на двама  Grinning . Пожелавам ти само светли мисли и радостни емоции от тук нататък  Hug
Тиарра, толкова се бях притеснила за теб  Hug Съжалявам, че бременееш толкова тежко, но се радвам, че бебчо е добре. Дано да ти мине тежкия период вече  Praynig Когато можеш, само казвай как си.
Аз да ви кажа, не че ми се гадеше постоянно, но ми ставаше лошо от повечето миризми и от много храни, но да чукна на дърво, от вчера съм като нова. Не знам дали ще е задълго, ама ви казвам, изведнъш ме обзе някаква енергия, свежест и се чувсатвам все едно не съм бременна. Добре че имам невероятен апетит, че иначе щях да се притесня  Simple Smile
Катрин, защо не си смениш докторката, щом не ти обръща достатъчно внимание. Аз бих се чувствала неспокойна.
Милета, дано тези бактерии не са страшни и бързо да ги излекуваш. Хемоглобина ти наистина е ужасно нисък, да живее желязото  Simple Smile
Всички болни грипави, с лишеи и т.н. да оздравявате бързо... ама ха, не искам да сте болни и в лошо настроение  Crossing Arms
Има ли някой от София, който е харесал някъде дрехи за бременни? Дайте съвет, досега нищо не ми е хванало окото.
Целувам ви и се захващам за работа.
Лек ден!

# 173
Здравейте, мамита  Hug
Тези лишеи са направо потоп ... че и аз съм се изринала по челото..... някакви ми дребни, че и болящи  #2gunfire
След работа съм на дерматолог да ме види, че ....
Та, Ани, наистина е по-добре да се посъветваш със специалист....  Hug
Тиара, добре дошла отново. Радвам се, че си добре.... 10 кг. стига бе  Shocked това добре ли  за бебо? Адски ми е познато това 4-5 пъти дневно повръщане ..... но му намерих цаката и ако нещо много се разповръщам хапвам нещо тестянко да закрепя работата..... То затъ само от такова не ми се гади. Та на кг. съм добре.... 1-2 отгоре..... бях 1 отгоре.... сега на 2ри ше видим как се движа, но гледам да не слабея, че знам ли .... адски ме е страх за бебо....
Тумбелинка, абе гледам ги тези дрехи за бременни.... нищо не ми фаща окото  newsm78 Май ще търся компромисен вариант с дрехи, които ще мога да нося след това..... Тези за бременни са ми досущ като за някои лелички....  newsm78

Поздрави на всички  Hug

# 174
Вярно, повечето дрехи за бременни са като за някой клоун.  Grinning
Имам няколко свестни неща от чужбина от предишната бременност, но тогава бременях най-яко през зимата, а сега ще е през лятото. Но пък през лятото е по-лесно.
Отсега съм хвърлила око на индийските магазини, има доста широки оригинални неща с красиви цветове, дето небременна няма да ги облека, но сега ще им се накефя.
Иначе от миналия път забелязах, че най-хубавите неща са тези, които не са специално за бременни, а по-скоро случайни попадения, които стават за коремче  Sunglasses
Само някакви тениски за бременни през лятото ще трябват, но все ще намерим.
То бременността си е извинение да се видиш с различен стил дрехи и да напазаруваш нови  Wink
Това е част от купона.

# 175
Добрутро и от мен,мамички  Grinning
Включвам се накратко да честитя и аз на патерици рождените дни на Зло и Дида76. newsm20 Много здраве на вас и бебоците ви и на всички около вас, а също и щастие, и любов и всичко най-розово.
Същото пожелавам и на Лиди - освен приветствието за Добре дошла newsm10! Тъй като гледам при нас определено е доста весело -по цял ден може да си blahblah
С Тиара не се познавам още ( тя е-хееее от кога е откривала теми)...но все пак, Тиара, много е хубаво, че си се закрепила и ти пожелавам в най-скоро време да започнеш да се наслаждаваш на бебчо. Вярвам, че идващата пролет няма начин да не ти помогне(моя любим сезон).
За дрехите за бременни- аз вчера открих един сайт www.japaneseweekend.com и има интересни работи, та мисля като остана свободна да си майсторя разни работки. То направо да му се прииска на човек да е бременен. ooooh!
А за тези лишеи(аз да чукна на дърво не че ги имам,де поне за сега) ама не са ли тези, които наричат петна или как там беше от бременност? И за това и не беше хубаво да се излагаме на слънце много-много. Защото лицето ставало като маска.
Хайде чао, че нищо не съм свършила още...
See you later, aligator  typeuu callme smile3523 smile3529

# 176
Претенцийке, наистина е супер як сайтът с дрехите.
Айде ший и да се похвалиш!
ЧРД на зло и дида76 и от мен на патерици! Много щастие!

# 177
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Включвам се и аз само за да поздравя Tiarra!!!  bouquet Миличка, много се радвам, че всичко с бебчо е наред и стискам палци бързо да отминат неразположенията и да пишеш честичко, да преживяваме всичко заедно!!! Hug

# 178
Добрютро мами Grinning
Тиарра, добре дошла отново!
Мис Претенция, страшен сайт, наистина! Супер дрешки има.
Това, което може да ни успокои мили дами, е, че тази година на мода е високата талия, така че няма да е нужно да търсим само в магазини за бременни, а ще се намират и много подходящи неща по магазините. Само с панталонките ще е зор, ама там има и добри попадения - гледах една приятелка си беше взела страшен, ама трябва да я питам от кой магазин беше и веднага ще пусна адреса Grinning

Мис Претенция, моите лишеи са като по учебник за розов лишей - аз нали не хващам вяра много на лекар, ама като попрочетох и в нета - точно това си е.

Хей, всички болни, хайде на крака с усмивка в този хубав ден!
Целувки и от мен

# 179
  • Кърджали, България
Относно дрехите за бременни:
Претенцийке, и аз го посетих този сайт миналата седмица, особено ми хареса една рокля, дето става и на пола и на не-знам-си-още-какво - 6-in-1 dress go skirt  Peace
Аз да си кажа пак, че ще гледам да купувам дрехи, дето да мога да ги нося и после, защото няма смисъл от специалните, само за няколко обличания. При предишната ми бременност си бях ушила един панталон с вдигната талия и ластик, една туника трапец без ръкави и една рокличка с платка, която облякох два-три пъти и се застуди, но сега смятам да я нося  Sunglasses. Аз не съм от София, но тук по нашите магазини гледах блузки с връзки под бюста, които не са за бременни, но идеално пасват и за коремче, както и по-широчките туники. А за надолу - поли и панталони с ластик или връзки и готово!

Общи условия

Активация на акаунт