🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 12 - ФИНАЛЪТ

• 102 524
  • 2 141
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Берлин
За едно нещо обаче евала на продукцията-кастът е точно като за Алеко подбран.

# 1 051
Кой ще прави бизнес с този човек, който се страхува да поеме отговорност за постъпките си? Освен да се е поблазнил от сумата, която са му дали да актьорства, или възможността да го ''дават по телевизора'', и да е готов да плати цената за това.
На мен ми е странно дори да върти бизнес, освен ако родителите му не го заставят да поеме техният. Според мен си го влече точно да си е актьорче в някой сериал или певец, човека, толкова пъти го хванахме да пее в предаването.
Визитката му беше силно подвеждаща.

Последна редакция: чт, 16 май 2024, 20:05 от BobbyDyl

# 1 052

Никоя, БТВ качиха клип в който Алек не се се появява въобще и с видео обращение казва, че не може да реши.
После свалиха клипа, но гафа им е гаф.

После се заснели таен финал с един оператор само, а всички останали свидетели са били ликвидирани Laughing
И довечера ще ни изненадат.

# 1 053
преди Ергенът ходеше при Николаос, сега вече няма. Къде се очаква да видим Алек освен в преди обед?

В брошурата на мебели Виденов...го срещам редовно Laughing

# 1 054
Честно казано, единственото нещо, което мен ме дразни в този развой на събитията е, че ще трябва още да търпя Маги, изявяваща се в ролята на жертва навсякъде. И съжалението на водещите.
А тотално ми писна да гледам жертви вече.

# 1 055
А да не би да се опитат да залъгват с това видео и довечера всъщност да избере някоя. Но и да не избере никоя за мен е пуснато нарочно - пак ще седнем да гледаме да видим как точно е станало и да се 'насладим' на сеира като за последно. 😆

# 1 056
За всички, който мъдрим защо Алеко е там-ами за слава, човека сега ще изкара някоя друга песен ще  видите.

# 1 057
Аз не съм гледала почти никакви участия извън формата, та лесно мога да си спестя този проблем. Алеко бих гледала в някои подкаст евентуално. Никого не следвам и никъде, този сезон го гледах супер на самотек.

# 1 058
Къде се очаква да видим Алек освен в преди обед?
На пазара за булки! 😂

# 1 059
За всички, който мъдрим защо Алеко е там-ами за слава, човека сега ще изкара някоя друга песен ще  видите.

В дует с Киара и Теа. А даже може и да участва в някой филм/сериал, режисиран и продуциран от Горджъса.

# 1 060
А да не би да се опитат да залъгват с това видео и довечера всъщност да избере някоя. Но и да не избере никоя за мен е пуснато нарочно - пак ще седнем да гледаме да видим как точно е станало и да се 'насладим' на сеира като за последно. 😆
И аз си ги помислих, защото още преди да почне сезона, бях чела статия коя е избраницата/ една от финалистките е/. В смисъл да замазват изтичането на информация. Но чак пък толкова и интервюта с двете. Ако беше кьор фишек, можеха да гу пуснат, като случаен кадър, надпис или някоя от частничките да го 'изтърве".

# 1 061
От немай къде му погледнах инстаграма - ама той верно има мераци да пее Joy

# 1 062
Едно е сигурно, довечера парти няма да има. 😂 Вероятно всички са бесни на профукцията, Валерия добре го издаде, че се е издънил и ако има парти няма да се появи.

# 1 063
Тоя прякор Цър-пър на грешния човек беше даден.

Йоана е много красива в Преди обед:

# 1 064
Вчера пак не го гледах цялото, ама оттук оттам: родителските тела ми се сториха прекалено нормални, за да подкрепят дъщерите си да се излагат и унижават публично. Нормално все пак да отидат, деца са им, ама дали не са се опитали да ги разубедят от участие. Дано да са.

Общи условия

Активация на акаунт